- 31 Ocak 2021
- 265
- 267
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #45.901
Şimdiye kadar doktor kontrolü dışında çıkarmadık hiç. Garibim kontrollerde de zaten soy giydir topuk kanı falan derken hırpalanıp yorgun düştüğü için uyuyordu gündüz ama gece yokÇıkınca çok güzel uyuyor efsanesi doğru mu
Ben dönen muhabbeti tam anlamadım ama kadının aklı melekeleri yerinde değil galibaKızlar şunu gördünüz mü ya? Allahım korusun çok üzüldüm kadıncağıza
Lohusa depresyonunun çok ilerlemesi halinde kendini çocuğu ve yakınlarını red etmek gibi psikozlar görülebiliyormuş. Doğumdan sonra bir sene içinde gerçekleşen depresyonlar tespit ve tedavi edilmez ise bu kadar ilerleyebilir demişlerdi gebe okulunda. Ben videodakinin de böyle bir durum olduğunu düşündümBen dönen muhabbeti tam anlamadım ama kadının aklı melekeleri yerinde değil galiba
Kadın içinden çıkılmaz bir durum içinde gibi sanki Allah kimseye akıl noksanlığı vermesin çok zor. Lohusalik başlı başına sıkıntılı bir süreç zatenLohusa depresyonunun çok ilerlemesi halinde kendini çocuğu ve yakınlarını red etmek gibi psikozlar görülebiliyormuş. Doğumdan sonra bir sene içinde gerçekleşen depresyonlar tespit ve tedavi edilmez ise bu kadar ilerleyebilir demişlerdi gebe okulunda. Ben videodakinin de böyle bir durum olduğunu düşündüm
Aynı şey bizde de geçerli ben de denedim büyük geldi onla pusete koyunca rahatsız oldu ben de ev kıyafetiyle koyup üstüne 2 battaniye örttüm ama doktor olmaz öyle ince giyinmiş dedi büyüse azıcık da giydirsem aldıklarımıTatlım ne giydiriyorsun çocuğa dışarı çıkarken? Ben astronot tarzı bir şey almamıştım, polar tulumları da henüz doldurmuyoruz. Doktora götürürken bile bir kıyafet krizimiz var. Annemle kv de sürekli üşür üşür diye şişirdiler beni...
Ay günlerdir görüyorum bu kadını niyeyse hiç üzülmedim ya bir erkeğe kaçmış ona yalan söylediği için yalanı Müge anlıda sürdürüyor diye biliyorumKızlar şunu gördünüz mü ya? Allahım korusun çok üzüldüm kadıncağıza
Topuk kanından mı çıkmış tsh yüksekliği yoksa koldan da kan almışlar mıydı? Biz de sadece topuk kanı aldılar orada mı çıkıyorKızlar beni sağlık ocağı aradı. TSH değeri yüksek çıkmış tekrardan topuk kanı alınacak.
Var mı bir bilginiz
Benim aldığım tulum güya yenidoğan ama kızıma büyük geldi ben sorun etmedim baya kalın bir tulum üzerine ekstra örtü bile örtmedim. Büyük olması daha iyi rahat eder içindeAynı şey bizde de geçerli ben de denedim büyük geldi onla pusete koyunca rahatsız oldu ben de ev kıyafetiyle koyup üstüne 2 battaniye örttüm ama doktor olmaz öyle ince giyinmiş dedi büyüse azıcık da giydirsem aldıklarımı
Kızz o olay çözüldü yalan söyledim diye itiraf etti kadın, kocasından kurtulup öbür adama gitmek için yalanı devam ettirmişKızlar şunu gördünüz mü ya? Allahım korusun çok üzüldüm kadıncağıza
Kocası da tipsiz değil yakışıklı çocuğu desen biblo gibi bazı insanlara rahat batıyorKızz o olay çözüldü yalan söyledim diye itiraf etti kadın, kocasından kurtulup öbür adama gitmek için yalanı devam ettirmişben başta lohusa psikozu sandım çok üzüldüm ama kadın hasta değil yalancı çıktı
Evet ya Allah korusun maşallah pek de güzel yavrusu gerçekten. Allah şaşırtmasın ne diyeyimKocası da tipsiz değil yakışıklı çocuğu desen biblo gibi bazı insanlara rahat batıyor
Kızz o olay çözüldü yalan söyledim diye itiraf etti kadın, kocasından kurtulup öbür adama gitmek için yalanı devam ettirmişben başta lohusa psikozu sandım çok üzüldüm ama kadın hasta değil yalancı çıktı
Kocası da tipsiz değil yakışıklı çocuğu desen biblo gibi bazı insanlara rahat batıyor
Evet ya Allah korusun maşallah pek de güzel yavrusu gerçekten. Allah şaşırtmasın ne diyeyim
Sıfırdan başlayıp ben de izlemeyi düşünüyorum bu kadının bölümlerini emzirmeye alınca açıp başlarım bugünYa bende ne üzüldüm kadına. Bu kadar ciddi yalan söylemek için de hasta olmak gerek ama o tür hastalara sempati duyamayacağımkaçıncı bölümde yayınlandı bu? Youtube'dan tamamını izleyeyim
Hoş geldi adaşımızKızlar ben de doğum yaptım dünoğlumla kavuştuk sonunda. Normal doğum bekliyorduk ama gelmek istemedi bizim ki 40+3 te sezeryan kararı aldık doktorumla daha geleceği yoktu çünkü. Çok şükür ikimizde sağlıklıyız ama benim karın bölgem yürürken vs ağrıyor ne kadar sürede iyileşiyor bu ağrı normal hayatıma ne zaman dönerim
Bu arada 3700 52 cm doğdukadımız Aslan
Aslinda çok çok nadir uyku haline giriyorum bu gece ne olduysa bi anda dalmışım. Bi kaç kez söylediğiniz gibi destek yaptım. Düşme riskinden değilde bazen tutacak hal derman olmuyo o yüzden yapmıştım ama o şekilde de onu oraya koy onu ordan al derken daha yorup sinir oldum o yüzden onu da yapmayı bıraktım. Hersey tepeme cikiyo sanki bi anda sinir geliyoAllah korumuş canım dikkat edin. Ben emzirirken yatağımda sırtımı boynumu ve bebeğin olduğu kolumun altını bebeğin sırtını yastıkla doldurarak emniyete alıyorum kendimce. Çok seferde uyudum bu pozisyonda çok şükür bir sorun yaşamadım. Çok uykunuz varsa önlem alın insanız anlık düşüyor kafalarımız yorgunluktan. Rabbim esirgesin hepsini