- 26 Nisan 2021
- 89
- 107
- 27
- Konu Sahibi Buffalosos
- #44.401
Bende doguramadim daha 40+1Grupta doğurmayan kalmadı sanırım bi ben kaldım gibi artık sadece bebeklerden konuşuluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende doguramadim daha 40+1Grupta doğurmayan kalmadı sanırım bi ben kaldım gibi artık sadece bebeklerden konuşuluyor
Sezeryana mı 4 gün yoksa 40+ mısın canım :/Ben napayım son 4 günüm kaldı hiç bir belirti yok ağlcam artık
40. Haftamın dolmasına 4 gün kaldı normal bekliyorum ama gelen giden yokSezeryana mı 4 gün yoksa 40+ mısın canım :/
Ayy benden birisi var mı sizde açılma yumuşama sancı vs bir belirtiBende doguramadim daha 40+1
bugün 3. Gün dönerken kalkarken acı var ama günden güne azalıyor gibi biraz sabırKızlar selam yavrumu kucağıma aldım çok şükür çok güzel ama bu gazı nasıl atacağız ??? Ve bu dikiş ağrıları ne zaman geçecek (
Gaz ne zaman başladı geçti mi şimdiHerkese merhaba , benim bebeğim 5 aylık . Sizinde bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla büyütün .
Sormak istedikleriniz var ise yardımcı olabilirim.
Mesela tecrübe ettiğim gaz meselesi bebeğim 2,5 ay gazlı olunca
Grupta doğurmayan kalmadı sanırım bi ben kaldım gibi artık sadece bebeklerden konuşuluyor
İlk 1 hafta gazımız olmadı. Bizim erken başladı gaz problemimiz . Normalde 2 hafta diyorlar ama biz 10.gününde başladık . Ve 2,5 ay sürdü ..Gaz ne zaman başladı geçti mi şimdi
Başlama saatini değil bitirme saatini baz aliyosunuz. 1 de uyandı buçukta doydu 1 bucugun üstüne 2 saat sayılıyor. Fakat beslenme saat aralığını doktora sormak gerekli.Bir şey soracağım. 2 saatte bir beslenmede nasıl oluyor. MEsela bebek saat 1 de uyandı 45 dk boyunca emdi emdi ya da mamayı yedi diyelim. Sonra hemen uyudu. Burada 45. dkyı mı baz almak gerekiyor üstüne 2 saat koymak için yoksa saat 1'i baz alıp saat 3 te mi uyandırmak lazım. İKi saatte bir derken tam nasıl oluyor yani.
Ben varım 38+0 40a kadar beklemem umarım baya zorlanmaya başladım :) bebiş önden gidiyor zaten sancım gelir inşallahGrupta doğurmayan kalmadı sanırım bi ben kaldım gibi artık sadece bebeklerden konuşuluyor
Son birkaç kişi kaldık hayırlısı bakalım benimde 37+6Ben varım 38+0 40a kadar beklemem umarım baya zorlanmaya başladım :) bebiş önden gidiyor zaten sancım gelir inşallah
Ayy evett öyle olunca daha bi sabırsızlık gelmiştir ciddenn 40-41 haftaları beklemesinden çok korkuyorumm oysa hamilelik boyunca erken doğum yaparım diye hissetmiştim ben bu hissetme işini beceremiyorum ya bu hafta sonu çok ideal inş başarırız doğurmayıAramızda 2 gün var inşallah bu hafta ikimizde doğururuz ya sjjsksksjs ben artık kokusunu almak istiyorum bir de ev kalabalıl aileler sehir disindan geldi ev kalabalık olunca daha çok bunaldım ben hiç alışık değilim böyle curcunaya doğurayım da biraz vakit geçirip herkes evine gitsin istiyorum eşimle yalnızlığı özledik
Senin izinden geliyorum gibi hissediyorummBen napayım son 4 günüm kaldı hiç bir belirti yok ağlcam artık
ilk gebeligimden biliyorum 40+6 da sezeryan olmuştumKorkutmak istemem ama 40 41 haftaları görenler sezeryan olur çünkü bebekler epeyi irii oluyor bu sebepten sezeryan daha yüksek bir ihtimal gibi görünüyor
Peki yumuşama açıklık yok mu hiç canım?40. Haftamın dolmasına 4 gün kaldı normal bekliyorum ama gelen giden yok
Ay amiiiin inşallah lütfen son kalanlar olarak hepimiz doğuralım artıkAyy evett öyle olunca daha bi sabırsızlık gelmiştir ciddenn 40-41 haftaları beklemesinden çok korkuyorumm oysa hamilelik boyunca erken doğum yaparım diye hissetmiştim ben bu hissetme işini beceremiyorum ya bu hafta sonu çok ideal inş başarırız doğurmayı
Malesef hiç yokPeki yumuşama açıklık yok mu hiç canım?
Ay amiiiin inşallah lütfen son kalanlar olarak hepimiz doğuralım artık
İnşallah öyle olmaz korkum oKorkutmak istemem ama 40 41 haftaları görenler sezeryan olur çünkü bebekler epeyi irii oluyor bu sebepten sezeryan daha yüksek bir ihtimal gibi görünüyor