- 6 Ekim 2023
- 1.290
- 1.309
- Konu Sahibi Buffalosos
- #44.381
Sarılık değerimiz yüksek çıktı bu gece yatış yapıldı fototerapi için. Çok üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm inşallah fotoyerapiyle bebekler toparlıyor aynı şeyleri yaşamistk kızımda inşallah annesi bu gece daha iyi olacak fototerapiyleSarılık değerimiz yüksek çıktı bu gece yatış yapıldı fototerapi için. Çok üzülüyorum
Canım inşallah biran önce değerleriniz düzelir evinize dönersiniz kendini yıpratmamaya çalış bebişin hissetmesin anneciğinin güzel enerjisine de ihtiyacı varSarılık değerimiz yüksek çıktı bu gece yatış yapıldı fototerapi için. Çok üzülüyorum
Valla ben de mod olarak düşüğüm hiçbi şey de yapasım gelmiyo grupta herkes doğurdu emzirmesiydi gazıydı her şeyi merak etmekten moralim bozuluyo acaba bizim nasıl olcak diyeYa onu da gönlüm olsun diye söyledi gibi hissettim ama şu son 4 5 gündür mental olarak çok kötüyüm sürekli ağlıyorum ne zaman gelicek gelmek istemiyo mu vs hele burda hergün biri doğum yapıyor okuyunca tekrar bi ağlama ben neden hala doğurmadım diye normalde c.tesi gününe randevum var sezeryan için önceden randevu oluşrurmuştu ne olur ne olmaz diye ama normali bekleyelim dedik doktorla sanırım o gün daha çok ağlarım
Çabucak toparlar inşallah canım okuduklarım kadarıyla 1-2 günde hemen toparlamış bebişler inşallah siz de bu şekilde atlatırsınızSarılık değerimiz yüksek çıktı bu gece yatış yapıldı fototerapi için. Çok üzülüyorum
Aramızda 2 gün var inşallah bu hafta ikimizde doğururuz ya sjjsksksjs ben artık kokusunu almak istiyorum bir de ev kalabalıl aileler sehir disindan geldi ev kalabalık olunca daha çok bunaldım ben hiç alışık değilim böyle curcunaya doğurayım da biraz vakit geçirip herkes evine gitsin istiyorum eşimle yalnızlığı özledikValla ben de mod olarak düşüğüm hiçbi şey de yapasım gelmiyo grupta herkes doğurdu emzirmesiydi gazıydı her şeyi merak etmekten moralim bozuluyo acaba bizim nasıl olcak diye
Ayyyy harikaaaaa mis kokulu geliyorrrKızlar herkese merhaba , yarın sabah 8.00 de yatışım yapılacak minikom inşallah yarın benimle olacak dualarınızı bekliyorum
Ben de 16 ŞubatBen de varım 16 Şubat
Yaa neden sarılık olmuş mama yiyor muyduSarılık değerimiz yüksek çıktı bu gece yatış yapıldı fototerapi için. Çok üzülüyorum
Merhaba yenidoganda hemşiremiz göğüslerimin ucu yara olduğu için dedi ki göğüs pedi kullanmayın nemli tutmayın göğüs sürekli kuru durursa o şekilde yaralar ancak iyileşir dedi.Ben doğumdan beri göğüs pedi kullanıyordum.Sürekli nemli olduğu için yara iyileşemiyormus.Kızlar bu göğüs yaralarından kurtulamıyorum bir türlü. 2 hafta oldu ne kullandıysam geçmedi. Çocuğu emzirmek kabus oldu. Var mı gerçekten işe yarar bi önerisi olan çok dua ederim baya zor durumdayım
Çok sağol canım
Benim hayatımı kurtarmıştı ilk doğumumda bir deneyin inşallah iyi gelir.Şimdi hastane çantama bile koydum götüreceğim eve stok yaptım
Çok sağol canımHemen bildiriyorum, garmastan pomad.
Bunu sürün bebeği emzirdikten sonra üstüne gümüş kapak kapatın 2 saat sonra yıkayın silin bebeği emzirmeden. Bi de annem ayva çekirdeği ve gülsuyuyla bi jel yaptı bana o da çok iyi geldi soğuk soğuk. Garmastanı özellikle deneyin inşallah fayda görürsünüz
İnşallah ya. Onu orda görmek çok üzüyo beniCnm inşallah fotoyerapiyle bebekler toparlıyor aynı şeyleri yaşamistk kızımda inşallah annesi bu gece daha iyi olacak fototerapiyle
Bi anda ağlamak geliyo. Güçlü kalıyım diyorum da birden değişiyorum. Allahın emaneti onlar bize. En iyisini istiyoruz bazen bişeylerin önüne geçemiyoruz.Canım inşallah biran önce değerleriniz düzelir evinize dönersiniz kendini yıpratmamaya çalış bebişin hissetmesin anneciğinin güzel enerjisine de ihtiyacı var
Sabah çıkcaz inşallah düzelmiş olur canım sağolasın. İnsan destek arıyor grrçekten.Çabucak toparlar inşallah canım okuduklarım kadarıyla 1-2 günde hemen toparlamış bebişler inşallah siz de bu şekilde atlatırsınız
Mamayı azaltmıştım ondan olabilir. Ama beni emiyordu. Hatta göğsünde uyuduğundan ağzından süt akıyor. 3 kere falan kesin kaka yapıyo çişi de 4 5 defa yapıyor. Yani aç kaldığına dair hiç bir izlenim yok. Sadece çok uyumaya başladı bide cildinden fark ediyordum.Yaa neden sarılık olmuş mama yiyor muydu
Bizimde ilk kontrolde sarılık dedi doktor değerini tam bilmiyorum ama çok yüksek değil deyip yatırmadılar bu süre boyunca bolca emzirdim. Birkaç yerden duydum güneş ışığı iyi geliyor dediler doktor etkisi yok dedi. Ama yinede 5 10 dk çıplak güneşte beklettim. Evin güneş gören yerine yatırdım.3 gün sonra kontrolde doktor iyi gördü teste gerek duymadı. Zaten bizde anladık düştüğünü çünkü sarılık varken uyandıramıyorduk şimdi uyutamıyoruzKızlar bebeğinde 7-8 değer civarı fizyolojik sarılık olan oldu mu acaba? Kaç günde düzeldi neler yaptınız beslemek dışında , tecrübelerinizi alabilirim
Canım üzülme her bebeğin başına gelebilir miniğimiz hemen atlatırSarılık değerimiz yüksek çıktı bu gece yatış yapıldı fototerapi için. Çok üzülüyorum
Benim kızımda günde 3 4 kez kakasını çişini yapıyordu huzursuzda değildi. Bizde de sarılık oldu çok yüksek değildi Allahtan yatırmadılar. 3 4 güne düşüşe geçti çoğu bebekte oluyor demek ki üzülmeyinİnşallah ya. Onu orda görmek çok üzüyo beni
Allahım beterinden saklasın
Bi anda ağlamak geliyo. Güçlü kalıyım diyorum da birden değişiyorum. Allahın emaneti onlar bize. En iyisini istiyoruz bazen bişeylerin önüne geçemiyoruz.
Sabah çıkcaz inşallah düzelmiş olur canım sağolasın. İnsan destek arıyor grrçekten.
Mamayı azaltmıştım ondan olabilir. Ama beni emiyordu. Hatta göğsünde uyuduğundan ağzından süt akıyor. 3 kere falan kesin kaka yapıyo çişi de 4 5 defa yapıyor. Yani aç kaldığına dair hiç bir izlenim yok. Sadece çok uyumaya başladı bide cildinden fark ediyordum.
Bir şey soracağım. 2 saatte bir beslenmede nasıl oluyor. MEsela bebek saat 1 de uyandı 45 dk boyunca emdi emdi ya da mamayı yedi diyelim. Sonra hemen uyudu. Burada 45. dkyı mı baz almak gerekiyor üstüne 2 saat koymak için yoksa saat 1'i baz alıp saat 3 te mi uyandırmak lazım. İKi saatte bir derken tam nasıl oluyor yani.8 buçuk değere çıkmıştı bizim. Erken doğum olduğu için sütüm gec indi benim. 1 damla bile süt çıksa onu hemen bebeğin ağzına verdim. Ki gerçekten 5. 6. Gün gibi damla çıkıyordu. Onun dışında maks. 2 saatte bir beslenmesini söylemişti doktorum. 2 saati 1 dk geçirmeden beslenmesini yaptım mama ile. Asla uyumasına müsaade etmedim. Bazen beslenmesi 45 50 dk yi buldu ama asla pes etmeden yemesi gereken miktarda mamayi bi şekilde yedirdim. Elhamdülillah çok sürmeden sarılık geriye düşmeye başladı 10. Gün civari temizlenmistik.
Merhaba bizimde sizin gibi göbeği dışarda ve bugün 10. gün hala düşmedi. Sizden neden kan aldılar acaba?14gün bugün hala düşmedi kantrolü vardı doktoru pek iyi görünmediğini söyledi kan verdik bekliyoruz
Ben napayım son 4 günüm kaldı hiç bir belirti yok ağlcam artıkAramızda 2 gün var inşallah bu hafta ikimizde doğururuz ya sjjsksksjs ben artık kokusunu almak istiyorum bir de ev kalabalıl aileler sehir disindan geldi ev kalabalık olunca daha çok bunaldım ben hiç alışık değilim böyle curcunaya doğurayım da biraz vakit geçirip herkes evine gitsin istiyorum eşimle yalnızlığı özledik