- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 25
İnşallah güzel haberler alırızKızlar bu gün doktora gdicem dua edin bana keseyi bebiii görelim
İnşallah canmİnşallah güzel haberler alırız
Bizde ama doktor hiç genetik testten vs bahsetmedi ikili taramayı da söylemedi ama 11 hafta da gel dedi bana da.hamile arkadaşlarım çoğu 2 li yaptırdı 2 li iyi gelince 3 lü yapmadılar bile ki onda da yanlış çıkma ihtimali çok yüksek kuzenime dediler down 9 ay zehir oldu çocuk şuan üstün zekalı .Fetal DNA testler var onlarda geç çıkıyor artı olarak şüphe olursa tekrar amniyosentez istiyorlar amniyosentezde tehlıkelı buluyorum sıkıntı olmasa bile sıkıntı yaratabilirÇok pahalıymış sanırım onda kararsızız klasik ikili test mi yaptırsak diyoruz emin değilim ben de
Bu gün 5+5 keseyi gördük haftayla uyumlu dedi 10 gün sonra kalp atışına çagırdı
TeşekkürlerHamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi
Merhaba, İmza alanınızda Hamilelik Takvimini aktif etmek için ; Önce sağ üstte yer alan profil resmini tıklayın. Açılan küçük pencerede Hesap Detayları linkini tıklayın. - Hesap detayları sayfasında yer alan Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına doktorunuzun sizinle paylaştığı...www.kadinlarkulubu.com
bu linkte yapmanız gerekenleri yazıyor.
Çok şükür kalp atışını duyduk
5. Haftada minik kese görmüştük 6. Haftada kese büyümüştü ama kesede birşey göremesik 7. Haftada da birşeyler göremezsek sağlıksız dedi doktorum o yüzden beni tedirginlik kapladı kaç gündür. Haftaya kontrolüm var ama Cuma günü devlete randevu aldım belki iç rahatlatıcı haberler alırım diyorum.5.haftada kese yoktu rahim duvarın kalınlaşmış demişti kan veriyordum düzenli artış hcg demişti 6.haftada kesen oluşmuş demişti sadece . 8de de kalp atışını duyduk
Ben bunu yapmıştım zaten ama yorum yazınca altta görünmüyorkidaha sonra aşağıdaki adımı yapıyoruz böyle takip etmesi daha kolay
Eki Görüntüle 3268791
Evet bende kümseninkinş görmüyorum epeydirBen bunu yapmıştım zaten ama yorum yazınca altta görünmüyorki
İnşallah herşey yolunda gidiyordur dua edeceğim5. Haftada minik kese görmüştük 6. Haftada kese büyümüştü ama kesede birşey göremesik 7. Haftada da birşeyler göremezsek sağlıksız dedi doktorum o yüzden beni tedirginlik kapladı kaç gündür. Haftaya kontrolüm var ama Cuma günü devlete randevu aldım belki iç rahatlatıcı haberler alırım diyorum.
Şükürler olsun gördük keseye yerleşmiş bizim minik kalp atışınıda duyduk
Allah razı olsun canım. Buralara kadar gelmişken Allah kimseyi eli boş döndürmesinİnşallah herşey yolunda gidiyordur dua edeceğim
canım ben senin kini görebiliyorum.Ben bunu yapmıştım zaten ama yorum yazınca altta görünmüyorki
ya çok sevindim inşallah yarın bende bu güzel cümleleri duyarım yazarım buraya dua edin çok heyecanlıyımŞükürler olsun gördük keseye yerleşmiş bizim minik kalp atışınıda duydukbu sefer de 6+3 ile uyumlu dedi sürekli değişiyor 1 ay sonra tekrar gel dedi ama tarama testi falan onlardan bahsetmedi.
Regli olcakmışım gibi karın ağrısı ve kasık ağrısı olduğunu söyledim kısa süreli olanlarda sorun olmadiğını rahim genişlediği için oldugunu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?