2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Çok pahalıymış sanırım onda kararsızız klasik ikili test mi yaptırsak diyoruz emin değilim ben de
Bizde ama doktor hiç genetik testten vs bahsetmedi ikili taramayı da söylemedi ama 11 hafta da gel dedi bana da.hamile arkadaşlarım çoğu 2 li yaptırdı 2 li iyi gelince 3 lü yapmadılar bile ki onda da yanlış çıkma ihtimali çok yüksek kuzenime dediler down 9 ay zehir oldu çocuk şuan üstün zekalı .Fetal DNA testler var onlarda geç çıkıyor artı olarak şüphe olursa tekrar amniyosentez istiyorlar amniyosentezde tehlıkelı buluyorum sıkıntı olmasa bile sıkıntı yaratabilir

bu linkte yapmanız gerekenleri yazıyor.

Teşekkürler

5.haftada kese yoktu rahim duvarın kalınlaşmış demişti kan veriyordum düzenli artış hcg demişti 6.haftada kesen oluşmuş demişti sadece . 8de de kalp atışını duyduk
5. Haftada minik kese görmüştük 6. Haftada kese büyümüştü ama kesede birşey göremesik 7. Haftada da birşeyler göremezsek sağlıksız dedi doktorum o yüzden beni tedirginlik kapladı kaç gündür. Haftaya kontrolüm var ama Cuma günü devlete randevu aldım belki iç rahatlatıcı haberler alırım diyorum.

İnşallah herşey yolunda gidiyordur dua edeceğim

Şükürler olsun gördük keseye yerleşmiş bizim minik kalp atışınıda duyduk bu sefer de 6+3 ile uyumlu dedi sürekli değişiyor 1 ay sonra tekrar gel dedi ama tarama testi falan onlardan bahsetmedi.
Regli olcakmışım gibi karın ağrısı ve kasık ağrısı olduğunu söyledim kısa süreli olanlarda sorun olmadiğını rahim genişlediği için oldugunu söyledi

Ben bunu yapmıştım zaten ama yorum yazınca altta görünmüyorki
canım ben senin kini görebiliyorum.
ya çok sevindim inşallah yarın bende bu güzel cümleleri duyarım yazarım buraya dua edin çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…