• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Türk kahvesi ve çayın kokusu midemi bulandırıyor içemez oldum kahvaltımı kuru kuru yapıyorum. Sabahları canım bişey istemiyor bulantım oluyor hafiften ama çok değil. Herşeyi yiyemiyorum içim almıyor zeytin peynir ekmek kuru kuru yiyorum o kadar 😒
Dün ilk defa kahve kokusuna benimde midem bulandı. Eminönünde kurukahveci mehmed efendinin orada hep kokusuna bayılırdım. Bu sefer geçerken nefesimi tuttum resmen.

Dün ilk defa kahve kokusuna benimde midem bulandı. Eminönünde kurukahveci mehmed efendinin orada hep kokusuna bayılırdım. Bu sefer geçerken nefesimi tuttum resmen.
Benim de Türk kahvesi kokusu midemi mahvetti dün. Parfümlerimden birinden tiksindim bir de. Diğer kokularla pek sorunum yok şimdilik ama bakalım

Sokaktan yürürken camı açık olan giriş kattaki evlerin kokularını net alıyorum. Her sokağın ayrı bir kokusu var burnumda . Bu nasıl bir koku almadır anlamadım 😂 Mutfak, buzdolabı, çöp ve çoğu yiyeceklerin kokusu çok keskin geliyor , içimi bulandırıyor. Hatta sabunun kokusu beni çok rahatsız etmeye başladı ellerimi yıkarken 😂 eşim arabayı ustaya götürmüştü eve bi geldi saçı sakalı araba yağı kokuyor yanıma yaklaştırmadım. Yahu adam 2 saat durdu ne ara bu kadar alabildim bu kokuyu sorun kesinlikle bende 😂 komik bir durum aslında.

Sürekli canım turşu , turşu suyu, ekşi ve tuzlu şeyler çekiyor. Sizde de öyle mi 😌
Ahahah ey benimde öyle ya 🙃🙃 bazen tatlı istiyo canım ama onuda mayhoş olsun istiyorum tam tatlı da değil pazar günü küçük kavanozda kornison tursuyu bi oturusta yedim. Eriyorum resmen 🥲 fakat dün doktor tuz ve şeker konusunda uyardı. Fazla tuz tüketimi beyni olumsuz mu ne etkiliyomus dikkat edicem 😒😒

En çok tiksindirici yiyecek ne oldu sizin 😂 benim şu tavukların hergün yaptığı şeyden , sabah yenilen .. Adını anasım yok 😂
Benim bol salçalı her yemeğe karşı bi ıyyyy cekesim oluyo. Hele corba haftalardir içemiyorum. Sulu yemek istiyo canım ama içim almıyor 🙄🙄

Ben vişnelerin çıkmasını bekliyorum. Aklımda buz gibi vişne içmek var 😍 onun dışında şimdilik su içiyorum. Çayda tüketiyorum ama eskisi gibi keyifli gelmiyor çay bana artık.
Ahh dimi ya bende öyleyim. Çayın tadı yok. Ay hatta dun çikolatalı atistirmalik attım ağzıma resmen şok oldum. Tamamen yapay tat geldi. Özellikle tüp sürecinde hep doğal beslendim artık yapay hazir gıdalar leş gibi geliyo. Yada hormonlar ağız tadımı bozdu 🤣🤣

Sokaktan yürürken camı açık olan giriş kattaki evlerin kokularını net alıyorum. Her sokağın ayrı bir kokusu var burnumda . Bu nasıl bir koku almadır anlamadım 😂 Mutfak, buzdolabı, çöp ve çoğu yiyeceklerin kokusu çok keskin geliyor , içimi bulandırıyor. Hatta sabunun kokusu beni çok rahatsız etmeye başladı ellerimi yıkarken 😂 eşim arabayı ustaya götürmüştü eve bi geldi saçı sakalı araba yağı kokuyor yanıma yaklaştırmadım. Yahu adam 2 saat durdu ne ara bu kadar alabildim bu kokuyu sorun kesinlikle bende 😂 komik bir durum aslında.
Kokular keskinleşti. Benide rahatsız ediyor. Mesela mide bulantılarımın çoğu ya evin dışından gelen kokulardan. Asla yediğimden iğrenip midem bulanmıyor. Ama onun dışında herşey ıyy bune ya dedirtiyor. Akşam olup civardan yemek kokuları gelincede fena. Geçen biri sarımsak mı pişiriyodu napıyordu evin camlarını kapamak zorunda kaldım bu sıcakta 🥺

Ahh dimi ya bende öyleyim. Çayın tadı yok. Ay hatta dun çikolatalı atistirmalik attım ağzıma resmen şok oldum. Tamamen yapay tat geldi. Özellikle tüp sürecinde hep doğal beslendim artık yapay hazir gıdalar leş gibi geliyo. Yada hormonlar ağız tadımı bozdu 🤣🤣
Aynen katılıyorum kahvaltıda bile çayımı bitiremiyorum. Tatlı yiyecekler hiç çekmiyor. Genellikle tuzlu şeylere yöneldim. Midemide bastırıyo gibi geliyo. Peynir ekmekle geçiyo günlerim resmen 😅

En çok tiksindirici yiyecek ne oldu sizin 😂 benim şu tavukların hergün yaptığı şeyden , sabah yenilen .. Adını anasım yok 😂
Onunla aram iyi. Ama yemek yemek istemiyorum. Yapasımda olmuyor. Peynir ekmekle geçiriyorum. Salçalı yemekleri gözümün önüne getiremiyorum bile

Ben sürekli Mc donalds burger king yerdim film akşamları eve haftada 2 söylerdik şimdi tiksindim 😀 ıyyy diyorum hatta korkardım hamileyken yasak olursa napcam diye

Ben vişnelerin çıkmasını bekliyorum. Aklımda buz gibi vişne içmek var 😍 onun dışında şimdilik su içiyorum. Çayda tüketiyorum ama eskisi gibi keyifli gelmiyor çay bana artık.
ayyy evet vısne de harıka olurr, yapıcam bende ınsallahhh.. :KK200:
evet bende sadece soguk olarak su ıcıyorum,bıde bazen soda ..
kahve hıc ıcmıyorum, cayda kahvaltıda cok açık

Back