• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Merhaba kizlar ben bu ay 8 haftalik hamileligimden kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum da bir sure hastaneye falan gitmek istemiyorum. Doktorlar kurtajdan sonra genelde ne kadar ara öneriyor bileniniz var mi?
Bn de ilk gebelik kurtajdi 8 haftalikken.. 2 adet dönemi yeterli tekrar hamile olmak icin

kızlarr, sıcaklarda içecek olarak neler tüketiyorsunuz ?
iş yerınde sabah bi açık cay ıcıyorum sonrasında bısey ıcmıyorum su hariç , ne tüketsem acaba bilemedim..
öneri var ise alabilirim :spor:

iş yerınde sabah bi açık cay ıcıyorum sonrasında bısey ıcmıyorum su hariç , ne tüketsem acaba bilemedim..
Meyve suyu yapıp içebilirsiniz. Mevsim olarak kayısı ( kabızlığa iyi gelir) şeftali limonata erik visneler cikar yakında ama kurtlara dikkat edin. Kızılcık kiren kaynatabilirsiniz. Kuru üzüm kaynatıp içebilirsiniz. Bir çoğu doğal sekerlidir. Yapay şekere gerek kalmaz. Kış ve doğum sonrası için konserve de yaparsanız rahat edersiniz 🤌

5. Haftada minik kese görmüştük 6. Haftada kese büyümüştü ama kesede birşey göremesik 7. Haftada da birşeyler göremezsek sağlıksız dedi doktorum o yüzden beni tedirginlik kapladı kaç gündür. Haftaya kontrolüm var ama Cuma günü devlete randevu aldım belki iç rahatlatıcı haberler alırım diyorum.
Başka özel hastane vs doktor yok mu devletin cihazı eski olabilir belki orada çok net görünmeyebilir 🙏🏻🙏🏻

Meyve suyu yapıp içebilirsiniz. Mevsim olarak kayısı ( kabızlığa iyi gelir) şeftali limonata erik visneler cikar yakında ama kurtlara dikkat edin. Kızılcık kiren kaynatabilirsiniz. Kuru üzüm kaynatıp içebilirsiniz. Bir çoğu doğal sekerlidir. Yapay şekere gerek kalmaz. Kış ve doğum sonrası için konserve de yaparsanız rahat edersiniz 🤌
çok sagol canım evde kiraz vardı akşam onunla biseyler yapayım yanımda getırırım, evet kayısı da vardı pazardaaa..
soguk ıcmek güzel olur çok tesekkurler :anneadayı:

Ben kahveyi tamamen bıraktım ama arada kola içiyorum içim yanıyor 🥹
İce tea içiyorum soğuk soğuk
Kahvaltıda da çay içiyorum 🥺
Bir de sade soda 1 tane akşam soğuk

Ben vişnelerin çıkmasını bekliyorum. Aklımda buz gibi vişne içmek var 😍 onun dışında şimdilik su içiyorum. Çayda tüketiyorum ama eskisi gibi keyifli gelmiyor çay bana artık.

Yok ordan farklı başka özel varsa diye
Şu ara herşeye o kadar üşeniyorum ki. En yakında ki hastaneyi seçtim. Birde iğne günüm iğne yaptırmaya gitmişken hazır bi görüniyim diye düşündüm 😅. Allah nasip ederde herşey yolunda giderse aklımda başka özel hastane var. Artık hem devlet hem özel birlikte gider süreç herhalde

Şu ara herşeye o kadar üşeniyorum ki. En yakında ki hastaneyi seçtim. Birde iğne günüm iğne yaptırmaya gitmişken hazır bi görüniyim diye düşündüm 😅. Allah nasip ederde herşey yolunda giderse aklımda başka özel hastane var. Artık hem devlet hem özel birlikte gider süreç herhalde
Devlete gittiğinde güzel çıkacak öyle düşünelim öyle olsun zaman da geçmiş oluyor. Kese de büyümüş olur 🤗🙏🏻🙏🏻

Türk kahvesi ve çayın kokusu midemi bulandırıyor içemez oldum kahvaltımı kuru kuru yapıyorum. Sabahları canım bişey istemiyor bulantım oluyor hafiften ama çok değil. Herşeyi yiyemiyorum içim almıyor zeytin peynir ekmek kuru kuru yiyorum o kadar 😒

Ben meyvelere buz koyup soğuk meyve yiyorum canım ice tea yerine soğuk meyve ve sade soda veya buzlu ayran tercih edebilirsin🙏

Bende kahve içmiyorummm amma o kadar istiyorumkii günlük açık çay içerim
Bide kola zararlı olur ya canım içmesen mi

Bende kahve içmiyorummm amma o kadar istiyorumkii günlük açık çay içerim
Bide kola zararlı olur ya canım içmesen mi
Çok canınız istiyorsa günde 1 fincan kahve içmeye izin var aslında. Ben de haftada 2-3 kez ice latte şeklinde içiyorum hakkımı ☺️

Bugün doktora gittim Şuan 6+1 ikiz hamileyim.biri kalp atışı duydum diğeri yavaş atiyo geç döllenme olmuş olabilir dedi doktor.asilamayla oldum.pitihlasmam olduğu icin oscopar iğne ve ecopirin hap içiyorum progestan günde 2defa içiyorum.belirtilerim sadece uykum oluyor gündüz 3saatlk uyuyorum.bulantim yok.haftaya cumartesi günü kontrolüm var.

Kızlarrr reglim 8 gun gecikti 6. gün de normal test yaptım negatif çıktı güvenemedim 7. gün de erken gebelik testi yaptim oda negatif şuan göğüslerim şiş yaklaştığını hissediyorjm ama eminde olamiyorumm bir sitede alerji ilaçlarının gebelik testi sonuçlarını etkilediğini okudum böyle birseu yaşayan var mi yani negatif ciksa bile gebe olann ( kullandigim ilaç doleday)

Back