- 27 Nisan 2023
- 604
- 691
- 23
- 30
Bn de ilk gebelik kurtajdi 8 haftalikken.. 2 adet dönemi yeterli tekrar hamile olmak icinMerhaba kizlar ben bu ay 8 haftalik hamileligimden kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum da bir sure hastaneye falan gitmek istemiyorum. Doktorlar kurtajdan sonra genelde ne kadar ara öneriyor bileniniz var mi?
Meyve suyu yapıp içebilirsiniz. Mevsim olarak kayısı ( kabızlığa iyi gelir) şeftali limonata erik visneler cikar yakında ama kurtlara dikkat edin. Kızılcık kiren kaynatabilirsiniz. Kuru üzüm kaynatıp içebilirsiniz. Bir çoğu doğal sekerlidir. Yapay şekere gerek kalmaz. Kış ve doğum sonrası için konserve de yaparsanız rahat edersinizkızlarr, sıcaklarda içecek olarak neler tüketiyorsunuz ?
iş yerınde sabah bi açık cay ıcıyorum sonrasında bısey ıcmıyorum su hariç , ne tüketsem acaba bilemedim..
öneri var ise alabilirim
Başka özel hastane vs doktor yok mu devletin cihazı eski olabilir belki orada çok net görünmeyebilir5. Haftada minik kese görmüştük 6. Haftada kese büyümüştü ama kesede birşey göremesik 7. Haftada da birşeyler göremezsek sağlıksız dedi doktorum o yüzden beni tedirginlik kapladı kaç gündür. Haftaya kontrolüm var ama Cuma günü devlete randevu aldım belki iç rahatlatıcı haberler alırım diyorum.
çok sagol canım evde kiraz vardı akşam onunla biseyler yapayım yanımda getırırım, evet kayısı da vardı pazardaaa..Meyve suyu yapıp içebilirsiniz. Mevsim olarak kayısı ( kabızlığa iyi gelir) şeftali limonata erik visneler cikar yakında ama kurtlara dikkat edin. Kızılcık kiren kaynatabilirsiniz. Kuru üzüm kaynatıp içebilirsiniz. Bir çoğu doğal sekerlidir. Yapay şekere gerek kalmaz. Kış ve doğum sonrası için konserve de yaparsanız rahat edersiniz
Muayene olduğum hastane zaten özeldi. Ama son görüşmemiz yetersiz geldi bana.Başka özel hastane vs doktor yok mu devletin cihazı eski olabilir belki orada çok net görünmeyebilir
Ben vişnelerin çıkmasını bekliyorum. Aklımda buz gibi vişne içmek varkızlarr, sıcaklarda içecek olarak neler tüketiyorsunuz ?
iş yerınde sabah bi açık cay ıcıyorum sonrasında bısey ıcmıyorum su hariç , ne tüketsem acaba bilemedim..
öneri var ise alabilirim
Yok ordan farklı başka özel varsa diyeMuayene olduğum hastane zaten özeldi. Ama son görüşmemiz yetersiz geldi bana.
Şu ara herşeye o kadar üşeniyorum ki. En yakında ki hastaneyi seçtim. Birde iğne günüm iğne yaptırmaya gitmişken hazır bi görüniyim diye düşündümYok ordan farklı başka özel varsa diye
Devlete gittiğinde güzel çıkacak öyle düşünelim öyle olsun zaman da geçmiş oluyor. Kese de büyümüş olurŞu ara herşeye o kadar üşeniyorum ki. En yakında ki hastaneyi seçtim. Birde iğne günüm iğne yaptırmaya gitmişken hazır bi görüniyim diye düşündüm. Allah nasip ederde herşey yolunda giderse aklımda başka özel hastane var. Artık hem devlet hem özel birlikte gider süreç herhalde
İnşallah bakalım. Benim değerler geç yükseldi belki ondandır bu aksaklık diye düşünüyorum.Devlete gittiğinde güzel çıkacak öyle düşünelim öyle olsun zaman da geçmiş oluyor. Kese de büyümüş olur
İnşallah canısıı yarın güzel haberler ile geliceksin buraya inaniyorumcanım ben senin kini görebiliyorum.
ya çok sevindim inşallah yarın bende bu güzel cümleleri duyarım yazarım buraya dua edin çok heyecanlıyım
Ben meyvelere buz koyup soğuk meyve yiyorum canım ice tea yerine soğuk meyve ve sade soda veya buzlu ayran tercih edebilirsinBen kahveyi tamamen bıraktım ama arada kola içiyorum içim yanıyor
İce tea içiyorum soğuk soğuk
Kahvaltıda da çay içiyorum
Bir de sade soda 1 tane akşam soğuk
Bende kahve içmiyorummm amma o kadar istiyorumkii günlük açık çay içerimBen kahveyi tamamen bıraktım ama arada kola içiyorum içim yanıyor
İce tea içiyorum soğuk soğuk
Kahvaltıda da çay içiyorum
Bir de sade soda 1 tane akşam soğuk
Çok canınız istiyorsa günde 1 fincan kahve içmeye izin var aslında. Ben de haftada 2-3 kez ice latte şeklinde içiyorum hakkımıBende kahve içmiyorummm amma o kadar istiyorumkii günlük açık çay içerim
Bide kola zararlı olur ya canım içmesen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?