2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bence ben de erken gitmeliyim sağlıcakla gelsin bebeğiniz

Bunu başka birisinden duymak gerçekten çok rahatlatıyor aynı durumu yaşamış kişiler söyleyince bir başka oluyor teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim

Demi ya pişman olmama gerek yok bazı şeyleri zamana ve Allaha bırakmamız lazım rabbimin koruduğu gibi kimse koruyamaz bebislerimiz karnimizda güvende beni anladığınız icin de ayrıca teşekkür ederim

Merhaba kizlar ben bu ay 8 haftalik hamileligimden kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum da bir sure hastaneye falan gitmek istemiyorum. Doktorlar kurtajdan sonra genelde ne kadar ara öneriyor bileniniz var mi?
Merhaba canım bana doktorum 1 regl dan sonra ola bilir demişti. Ekimde kurtaj oldum sonra aralikda regl oldum amma ocakta da kimyasal oldu ve icimde kalinti kaldi nisana kadar onu temizledim tedaviyle . Yeni bekleseydim daha iyi olurdu bence. Sende bekle derim.

Kızlar 2li tarama testi ücretleri ne kadar özelde. Bileniniz var mı?

Merhaba kizlar ben bu ay 8 haftalik hamileligimden kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum da bir sure hastaneye falan gitmek istemiyorum. Doktorlar kurtajdan sonra genelde ne kadar ara öneriyor bileniniz var mi?
Geçmiş olsun 2 adet dönemi önermişti benim doktorum

Benm adetime gore 5+2 kese de 6 hafta gorunuyordu sadece keseyi ve yolk saci gorduk. Yani herkeste farkli oluyor ben daha beebgi goremedim kalp atisi icin 7-8 haftaya kadr olabilir. Her gebelik ayni ilerlemiyor. Zaten bebegi gormussunz kalp atisi varmis bence rahar rahat oturup gebeliginizin tadini cikarin

Tesekkur ederim size de gecmis olsun insallah yeni bebisinizi saglikla kucaginiza alirsiniz

Kızlar genetik testi yaptıracak mısınız . Onlarda da farklı özellikte testler var sanırım bilginiz var mı

Kızlar genetik testi yaptıracak mısınız . Onlarda da farklı özellikte testler var sanırım bilginiz var mı
Çok pahalıymış sanırım onda kararsızız klasik ikili test mi yaptırsak diyoruz emin değilim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…