- 4 Ağustos 2022
- 5.251
- 2.578
- 103
Allah seni doktorun burcunumu sordunSordumhahah şaşırmıştır tabi
Bence ben de erken gitmeliyim sağlıcakla gelsin bebeğinizBence endişe etme eğer çok kafana takılırsa 3 hafta bekleme daha erken gidersin. Bana 2 hafta sonra kalp atışı için gel demişti ben 10 gün sonra gittim bekleyemedim :)
Bebeğimin boyu 0.49 cm yerim onu ya bezelyem benim. Kesem 11.8 cm :)
Ay çok teşekkür ederim umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız+sizin bebişiniz de gayet sağlıkla gelecek hiiç endişe etmeyin… sadece yatın dinlenin
11. Haftada ikili tarama testinde öğrenmiştim oğlumdaCinsiyetler kaç haftada belli olur 10. Haftada erkek demişlerdi kuzenimekeşke hepimiz erken öğrensek bir sürü video izliyorum çıkıntı çizgi hepsini ezberledim
Bana da 11. Hafta gel ikili test yapalım dedi11. Haftada ikili tarama testinde öğrenmiştim oğlumda
Bunu başka birisinden duymak gerçekten çok rahatlatıyor aynı durumu yaşamış kişiler söyleyince bir başka oluyor teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalimBenim 7+1 bugün kalbi gördük duymak çok iyi değilmiş duymadık ama yakınlaştırıp kalp atışını gösterdi bize çok hızlı atıyordu duymamak sorun değil görmesi yeterli her şey çok sağlıklı dedi bu sayede o yüzden evham yapma canım her şey yolunda senin dedoktorlar tercihe göre duyup duymamak yoluna gidiyorlar görmeleri yeterli yakınlaştırıp iyice bakıyorlar zaten o atışı ekranda biz de gördük o yüzden hiç sorun değil duyup duymamak
Erkek daha erken gösteriyor kız daha nazlı çıkiyor bildiğim kadariylaBana da 11. Hafta gel ikili test yapalım dedi
Demi ya pişman olmama gerek yok bazı şeyleri zamana ve Allaha bırakmamız lazım rabbimin koruduğu gibi kimse koruyamaz bebislerimiz karnimizda güvendeMerhaba canım endişelenme belki doktorun ultrasonundandir burada ne kadar karşılaşdık her ultrason farkli gosterir esas kalbinin attigini gördün rahat ol biraz. Alttan istemediysende bence iyi yaptın vajinusmussan ani kasılmaların olucakti içerde ve bi bebeğe zarar ola bilirdi belkide senin tercihin Hiç kimseyi darlamıyorsun hepimiz zaten bi endişe icindeyiz bura yazıp rahatlıyoruz
Yok canım niye zararı olsun ben zararı var demedim. Vajinusmus kasılma zararı olur dedim. EndişelenmeDoktor bana dinletti ama uzun uzun değil öyle 2-3 saniye maximum inşallah bir zararı dokunmamıştır
Merhaba canım bana doktorum 1 regl dan sonra ola bilir demişti. Ekimde kurtaj oldum sonra aralikda regl oldum amma ocakta da kimyasal oldu ve icimde kalinti kaldi nisana kadar onu temizledim tedaviyle . Yeni bekleseydim daha iyi olurdu bence. Sende bekle derim.Merhaba kizlar ben bu ay 8 haftalik hamileligimden kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum da bir sure hastaneye falan gitmek istemiyorum. Doktorlar kurtajdan sonra genelde ne kadar ara öneriyor bileniniz var mi?
Geçmiş olsun 2 adet dönemi önermişti benim doktorumMerhaba kizlar ben bu ay 8 haftalik hamileligimden kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum da bir sure hastaneye falan gitmek istemiyorum. Doktorlar kurtajdan sonra genelde ne kadar ara öneriyor bileniniz var mi?
5.haftada kese yoktu rahim duvarın kalınlaşmış demişti kan veriyordum düzenli artış hcg demişti 6.haftada kesen oluşmuş demişti sadece . 8de de kalp atışını duydukPeki diğer görülmesi gerekenleri görmüşmüydünüz. Yolk sac kesesini.
Benm adetime gore 5+2 kese de 6 hafta gorunuyordu sadece keseyi ve yolk saci gorduk. Yani herkeste farkli oluyor ben daha beebgi goremedim kalp atisi icin 7-8 haftaya kadr olabilir. Her gebelik ayni ilerlemiyor. Zaten bebegi gormussunz kalp atisi varmis bence rahar rahat oturup gebeliginizin tadini cikarinKizlar bugün doktora gittim regl tarihine göre 6+1 di ultrasonda 5+6 gözüküyor doktor kalp atisi gözüküyor hersey normal ama duyulmuyor küçük olduğu için dedi. Birde alttan vajinal muayene bakalım dedi vajinismus geçmişim olduğu için istemedim ama sonradan da pişman oldum. 3 hafta sonra gel dedi acaba hata mı yaptım yoksa normal bi durum mu 22 yasindayim herseye panik yapıyorum sayfada 6 haftadan daha küçük kalp atışını duyanlar var acaba benim neden duyulmadı diyorum (sizi boyle basit şeyler için darliyorum kusura bakmayın ama kendime söz geçiremiyorum)
Tesekkur ederim size de gecmis olsun insallah yeni bebisinizi saglikla kucaginiza alirsinizÇok geçmiş olsun ben de aralık ayında kürtaj oldum bana doktorun bir adet geçir sonra yapabilirsiniz demişti ama ben biraz ara verdim psikolojik olarak ara verdim fiziksel olarak doktor izin vermişti genelde bir kez adet görüp tekrar denemeye izin veriyorlar çünkü şimdiki kürtaj vakum yöntemiyle olduğu için rahme hiç zarar vermiyor
Çok pahalıymış sanırım onda kararsızız klasik ikili test mi yaptırsak diyoruz emin değilim ben deKızlar genetik testi yaptıracak mısınız . Onlarda da farklı özellikte testler var sanırım bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?