• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kizlar bugün doktora gittim regl tarihine göre 6+1 di ultrasonda 5+6 gözüküyor doktor kalp atisi gözüküyor hersey normal ama duyulmuyor küçük olduğu için dedi. Birde alttan vajinal muayene bakalım dedi vajinismus geçmişim olduğu için istemedim ama sonradan da pişman oldum. 3 hafta sonra gel dedi acaba hata mı yaptım yoksa normal bi durum mu 22 yasindayim herseye panik yapıyorum sayfada 6 haftadan daha küçük kalp atışını duyanlar var acaba benim neden duyulmadı diyorum (sizi boyle basit şeyler için darliyorum kusura bakmayın ama kendime söz geçiremiyorum)
Bence endişe etme eğer çok kafana takılırsa 3 hafta bekleme daha erken gidersin. Bana 2 hafta sonra kalp atışı için gel demişti ben 10 gün sonra gittim bekleyemedim :)

Bebeğimin boyu 0.49 cm yerim onu ya bezelyem benim. Kesem 11.8 cm :) 😍

Kizlar bugün doktora gittim regl tarihine göre 6+1 di ultrasonda 5+6 gözüküyor doktor kalp atisi gözüküyor hersey normal ama duyulmuyor küçük olduğu için dedi. Birde alttan vajinal muayene bakalım dedi vajinismus geçmişim olduğu için istemedim ama sonradan da pişman oldum. 3 hafta sonra gel dedi acaba hata mı yaptım yoksa normal bi durum mu 22 yasindayim herseye panik yapıyorum sayfada 6 haftadan daha küçük kalp atışını duyanlar var acaba benim neden duyulmadı diyorum (sizi boyle basit şeyler için darliyorum kusura bakmayın ama kendime söz geçiremiyorum)
Benim 7+1 bugün kalbi gördük duymak çok iyi değilmiş duymadık ama yakınlaştırıp kalp atışını gösterdi bize çok hızlı atıyordu duymamak sorun değil görmesi yeterli her şey çok sağlıklı dedi bu sayede o yüzden evham yapma canım her şey yolunda senin de 🙏🏻🤗 doktorlar tercihe göre duyup duymamak yoluna gidiyorlar görmeleri yeterli yakınlaştırıp iyice bakıyorlar zaten o atışı ekranda biz de gördük o yüzden hiç sorun değil duyup duymamak

Merhaba canım endişelenme belki doktorun ultrasonundandir burada ne kadar karşılaşdık her ultrason farkli gosterir esas kalbinin attigini gördün rahat ol biraz. Alttan istemediysende bence iyi yaptın vajinusmussan ani kasılmaların olucakti içerde ve bi bebeğe zarar ola bilirdi belkide senin tercihin Hiç kimseyi darlamıyorsun hepimiz zaten bi endişe icindeyiz bura yazıp rahatlıyoruz

kızlar birde ben sade maden suyu içiyorum ya 2 gün 1 adet fln zararlı yada yararlı olduğunu duyan var mı mineral olduğu için içmeye dikkat ediyorum.
Ben hep içiyorum canım midem çok fena yoksa yanıyor , günde 1 tane içiyorum özellikle akşam yatmadan

Merhaba canım endişelenme belki doktorun ultrasonundandir burada ne kadar karşılaşdık her ultrason farkli gosterir esas kalbinin attigini gördün rahat ol biraz. Alttan istemediysende bence iyi yaptın vajinusmussan ani kasılmaların olucakti içerde ve bi bebeğe zarar ola bilirdi belkide senin tercihin Hiç kimseyi darlamıyorsun hepimiz zaten bi endişe icindeyiz bura yazıp rahatlıyoruz
Doktor bana dinletti ama uzun uzun değil öyle 2-3 saniye maximum inşallah bir zararı dokunmamıştır 😔

Cinsiyetler kaç haftada belli olur 10. Haftada erkek demişlerdi kuzenime 😅 keşke hepimiz erken öğrensek bir sürü video izliyorum çıkıntı çizgi hepsini ezberledim 🤣

Cinsiyetler kaç haftada belli olur 10. Haftada erkek demişlerdi kuzenime 😅 keşke hepimiz erken öğrensek bir sürü video izliyorum çıkıntı çizgi hepsini ezberledim 🤣
Benim ankara daki doktor 12. Haftada hemen söylüyormuş. Biz 11. Haftada gidicez görürse söyler diye umut ediyorum bende. 🥲
Hanımlar bide şüpheye düştüğünüz her durumda mutlaka başka doktorlara gidin. 2. 3. Doktora başvurun. Gene içiniz rahat etmezse daha gelişmiş hastahanelere prof ler gidin. Doktor bilgisi kadar ultrason cihazida bu durumda çok önemli. Bayramın ilk günü kese şekli farklıydı bugun gittik ankaraya orda daha farklı cikti. Özellikle devlettekiler baya fark ediyor. Üzüntü olmamasına dikkat edin. Aksi durumla karşılaştığınızda dilinizden duayı eksik etmeyin. Rabbım hepimize evlatlarını bağışlasın. Amin

Doktor bana dinletti ama uzun uzun değil öyle 2-3 saniye maximum inşallah bir zararı dokunmamıştır 😔
Allahin izniyle bi şey olmaz canını sıkma 😊 bebek büyüdükçe daha fazla dinletiyorlar. Gecen hafta 3 atış duyduk bugun elhamdülillah 10 12 atisa kadar dinletti doktorumuz. Gönülden Allaha teslim olun. O'nun izniyle hersey güzel olur. Nasıl evden çıkarken bi yerden bi yere giderken sevdiklerimizi Allaha emanet ediyoruz, aklınıza kötü şeyler düştüğünde Rabbım sana emanet deyin ferah tutun içinizi.

Allahin izniyle bi şey olmaz canını sıkma 😊 bebek büyüdükçe daha fazla dinletiyorlar. Gecen hafta 3 atış duyduk bugun elhamdülillah 10 12 atisa kadar dinletti doktorumuz. Gönülden Allaha teslim olun. O'nun izniyle hersey güzel olur. Nasıl evden çıkarken bi yerden bi yere giderken sevdiklerimizi Allaha emanet ediyoruz, aklınıza kötü şeyler düştüğünde Rabbım sana emanet deyin ferah tutun içinizi.
Şimdi baktım ultrason kağıdında 8 atış dinletmiş 😣 tüh ya. Allahım korusun bebeklerimizi. Vicdan azabı yaşıyorum, dinlemesem de olurdu. Görsem yeterdi. Kendime kızıyorum. Bi de kısaca bi kez daha açtı. Yani en az 10 atış dinletmiştir. Daha miniğimiz 6+1 kuzum yorulmuştur bizim yüzümüzden ..

Merhaba kizlar ben bu ay 8 haftalik hamileligimden kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum da bir sure hastaneye falan gitmek istemiyorum. Doktorlar kurtajdan sonra genelde ne kadar ara öneriyor bileniniz var mi?
Çok geçmiş olsun ben de aralık ayında kürtaj oldum bana doktorun bir adet geçir sonra yapabilirsiniz demişti ama ben biraz ara verdim psikolojik olarak ara verdim fiziksel olarak doktor izin vermişti genelde bir kez adet görüp tekrar denemeye izin veriyorlar çünkü şimdiki kürtaj vakum yöntemiyle olduğu için rahme hiç zarar vermiyor🙏🏻

Canım olur mu hiç öyle şey , bir sorun olsa zaten doktor lar dinletmez...
Her muayane kalp atışını dinletiyorlar genelde çok kısa zaten 2sn birsey..
Hiç korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz

Merhaba kizlar ben bu ay 8 haftalik hamileligimden kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum da bir sure hastaneye falan gitmek istemiyorum. Doktorlar kurtajdan sonra genelde ne kadar ara öneriyor bileniniz var mi?
Çok geçmiş olsun,genelde Doktorlar iki adet dönemi dinlendiriyor .. rahim kendini toplarlasin diye

Şimdi baktım ultrason kağıdında 8 atış dinletmiş 😣 tüh ya. Allahım korusun bebeklerimizi. Vicdan azabı yaşıyorum, dinlemesem de olurdu. Görsem yeterdi. Kendime kızıyorum. Bi de kısaca bi kez daha açtı. Yani en az 10 atış dinletmiştir. Daha miniğimiz 6+1 kuzum yorulmuştur bizim yüzümüzden ..
Canım evham yapma dinleten doktorlar var benim bütün arkadaşlarıma dinletmişler hatta kalp atışını dinletmeyen doktorun sayısı daha az diyebiliyorum o yüzden sıkıntı yapma bir şey olmaz bir dahaki gittiğinde sadece görsek yeter dersin o kadar şu an bir şey olmamıştır🙏🏻

Canım evham yapma dinleten doktorlar var benim bütün arkadaşlarıma dinletmişler hatta kalp atışını dinletmeyen doktorun sayısı daha az diyebiliyorum o yüzden sıkıntı yapma bir şey olmaz bir dahaki gittiğinde sadece görsek yeter dersin o kadar şu an bir şey olmamıştır🙏🏻
Canım olur mu hiç öyle şey , bir sorun olsa zaten doktor lar dinletmez...
Her muayane kalp atışını dinletiyorlar genelde çok kısa zaten 2sn birsey..
Hiç korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz
İnşallah kızlar teşekkür ederim. Zaten annelik biraz delilik herşeye evham yapıyoruz :)

İnşallah kızlar teşekkür ederim. Zaten annelik biraz delilik herşeye evham yapıyoruz :)
Bak bugün bana doktorum dediki girer girmez eskilerde millet dağ başında hamile kalırmış o zaman zorluk sıkıntı çekerlermiş hastane yok imkan yok teknoloji yok. sakın evham yapma dedi artık büyük şehirlerdeyiz her türlü teknoloji var her türlü çözüm var en ufak bir şeyde atlayıp gelirsin bizler buradayız her şey yolunda normal görünüyor sakın evham yapma stres yapma bebeği etkiler dedi iyi düşün olumlu düşün dedi beni çok rahatlattı sonra düşündüm adam haklı Allah’tan artık eskiler gibi değil her şeyin çözümü var🙏🏻😅 hatta dediki benim çok hastam var bebek beş aylık olmuş dört aylık olmuş anca fark edipte gelen çok oldu onlarda neden hiçbir sorun olmuyor da gebeliği erken öğrenen kişiler de her zaman evham olduğu için her şeyi kafaya takıyorlar dedi haklı😅

Back