Selam kızlar
Oğlum 8 Şubat perşembe günü doğdu
B Buffalosos 39+1, 52cm, 3490 gram, sezaryen. Sezaryen öncesi nstde düzenli sancılarım vardı ve 3 4 cm açıklığım varmış.
3 4 günlük annelik deneyimim
Emzik kesinlikle yok diyordum o kadar ağlıyor kızarıyor ki ağlamasını kesemezsem emzik vermeye başladım kısa süreli
Meme reddi yaşamam diyordum ama sütüm gelmediği için bebişim emip emip sinirlenip çok ağlıyordu ve artık mememi ağzına almamaya istememeye başladı. Sarılığı ilerlediği için beslemem gerektiği için bu konuda pek başarılı olamadım ama yarın kendi sütümü ya da mamayı eds ile vermeyi düşünüyorum.
Biberon asla kullanmam diyordum süt pompası ile gelen biberonla sağdığım sütümü verdim
Bol bol emziririm onu bunu yaparım sütüm artar diyordum malesef olmadı. Mama vermemeye direndiğim için bebişimin sarılığı ilerledi. Şimdi biberonla sağılmış anne sütü, kaşık biberonla enjektörle mama Allah ne versiyse veriyorum yavruma yeter ki beslensin
Asla sallamam diyordum uykusu bölününce hafif hafif sallıyorum beşiği
İlk kalkışta kendimi zorladım. Az çok yürüyorum ama eğil kalk yapamıyorum, rahat şekilde pantolonumu, çamaşırımı değiştiremiyorum. Yatarken kalkarken otururken çok zorlanıyorum