- Konu Sahibi Buffalosos
- #44.001
Doyunca da mı uyumuyorBizim mesai devam. Uyumuyoruz. Sürekli huzursuzuz.
Eğer öyleyse bi hastaneye mi gitseniz bi yeri ağrıyor olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doyunca da mı uyumuyorBizim mesai devam. Uyumuyoruz. Sürekli huzursuzuz.
Sabah uyuyor gece genelde yedir gaz çıkar uyut ağlasın ve döngüyü tekrarla şeklinde ilerliyor sabah zor uyanıyor gözünü açamıyor gece böyleDoyunca da mı uyumuyor
Eğer öyleyse bi hastaneye mi gitseniz bi yeri ağrıyor olabilir
Doktorum eriten dikiş dedi bana canım ama bilemedim, belki öyle düşüyordur da ben farketmemiş olabilirim.Vajinal doğum yapan arkadaşlar az önce peçeteyle yavaş yavaş silerken dikişin biri düştü böyle düşecek miydi ya bunlar açılma mı var yoksa
Evetttt, tüm ağrılar açılar, mide yanmaları, agzındaki o tat ve 5 dakika önce çektiğin dayanılmaz sancı bile.... Hepsi hepsi geçiyor ve unutmuş oluyorsun anındaDoğumdan hemen sonra kuş gibi bir hafifleme hissi geliyor mu çok merak ediyorum doğuran arkadaşlar yanıtlayabilir mi:)
inşallah canım sadece doğumda 2 dk koklayabildim sonra küveze aldılar o anı bile unutamıyorum o kokusu her şeye değerdi sabırla kucağıma alacağım günü bekliyorum son 1 gün kaldı allahın izniyleMucizem4564 canım kavuşmaya az kalmış o senin kokunu alınca emer inşallah sen sıkıntı yapma şimdiden... Güzel günler yakın
Kendine nazar etmede dünya markasıyımDaha geçen gün 2 haftaya toplayabilir miyim diyordun bak 2 günde hallerin bu süreci bence
Evettt hafifleme oluyor sağa sola döneniyordum bir anda kuş gibi oldum içim boşaldı adetaDoğumdan hemen sonra kuş gibi bir hafifleme hissi geliyor mu çok merak ediyorum doğuran arkadaşlar yanıtlayabilir mi:)
Evet ayni şekilde oluyor bagirsaklar yerine oturuyor galibaEvet ben de sürekli gaz var çıkarıyorum gelince sakın tutma çıkar çıkmıyorsa tuvalete gidip oturunca çıkıyor fokur fokur oluyor karnım
Ne yazık ki çok istedim ama olmuyor mama vermeye başladım. Yenidoğan uzmanı da önemli olan beslenmesi ha mama ha meme dediKızlar doğum yapan herkes emziriyor mu sağan ya da mama veren var mı aranızda ?
Mama veriyorum ve ağzında emzik var yapacak bir şey yok ☺ bunları düşünüp hiç stres yapmayalım Mama şart olabiliyor doymuyorlar :/ benim uçları kan içinde malesefSelam kızlar
Oğlum 8 Şubat perşembe günü doğdu B Buffalosos 39+1, 52cm, 3490 gram, sezaryen. Sezaryen öncesi nstde düzenli sancılarım vardı ve 3 4 cm açıklığım varmış.
3 4 günlük annelik deneyimim
Emzik kesinlikle yok diyordum o kadar ağlıyor kızarıyor ki ağlamasını kesemezsem emzik vermeye başladım kısa süreli
Meme reddi yaşamam diyordum ama sütüm gelmediği için bebişim emip emip sinirlenip çok ağlıyordu ve artık mememi ağzına almamaya istememeye başladı. Sarılığı ilerlediği için beslemem gerektiği için bu konuda pek başarılı olamadım ama yarın kendi sütümü ya da mamayı eds ile vermeyi düşünüyorum.
Biberon asla kullanmam diyordum süt pompası ile gelen biberonla sağdığım sütümü verdim
Bol bol emziririm onu bunu yaparım sütüm artar diyordum malesef olmadı. Mama vermemeye direndiğim için bebişimin sarılığı ilerledi. Şimdi biberonla sağılmış anne sütü, kaşık biberonla enjektörle mama Allah ne versiyse veriyorum yavruma yeter ki beslensin
Asla sallamam diyordum uykusu bölününce hafif hafif sallıyorum beşiği
İlk kalkışta kendimi zorladım. Az çok yürüyorum ama eğil kalk yapamıyorum, rahat şekilde pantolonumu, çamaşırımı değiştiremiyorum. Yatarken kalkarken otururken çok zorlanıyorum
Bizde de her gün görmek yoktu haftada iki gün görebiliyorduk adaptasyon ve çıkış süreci için 2,5 kg üzerindeki anneler her gün günde iki kez emzirmeye giriyor.Sizin bebeğiniz kaç kg ? Muhtemelen sizi de emzirmek için alırlar bir süreden sonra çünkü bunu yapmadan çıkarmıyorlar diye biliyorumbizde emzirme yok özel hastane olmasına rağmen günlük 5 dk görüş var ellettirmiyorlar bile cam içinde 5 dk izleyip çıkıyoruz sağdığım sütü onlar veriyor biberonla bana emdirtmiyorlar bu yüzden çok şanslısınız
Hangi marka alacaksınız ? sleepy için naylon gibi molfix daha pamuklu dokusu ve daha esnek yazmışlar molfix kullananlarMeme + sağım + mama veriyorum ben
Sleepy 2 = Molfix 1
Molfixte koku sorunu oldu ben tekrar almayacağım.
Emek emek büyüyecekler canım. İlk günkü fotoğrafınabaksana ne kadarbüyümüştür. Düşündüünde neçabuk geçmiştir zamanGerçekten tek çocukta bırakma kararı aldım 15 günde inanılmaz zorlanıyorum
Ben o kararı hamilelikte almıştım şimdi en iyi aldığım karar diyorum 48 saatte toplam 2 saat uyudum kafası çok değişikmişGerçekten tek çocukta bırakma kararı aldım 15 günde inanılmaz zorlanıyorum
Gözün aydınn. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla huzurla uzun ömürleri olsun. Aynen öyle şeyler yaşıyorum ben de. Ama napalım artık mutlu bebek mıtlu anne. Mutlu anne mutlu bebek. Şu saatten sonra artar artık cNım benim sütün benim 6 gğn sürdü heh geliyo dediğim ki hala tereddütteyim.Selam kızlar
Oğlum 8 Şubat perşembe günü doğdu B Buffalosos 39+1, 52cm, 3490 gram, sezaryen. Sezaryen öncesi nstde düzenli sancılarım vardı ve 3 4 cm açıklığım varmış.
3 4 günlük annelik deneyimim
Emzik kesinlikle yok diyordum o kadar ağlıyor kızarıyor ki ağlamasını kesemezsem emzik vermeye başladım kısa süreli
Meme reddi yaşamam diyordum ama sütüm gelmediği için bebişim emip emip sinirlenip çok ağlıyordu ve artık mememi ağzına almamaya istememeye başladı. Sarılığı ilerlediği için beslemem gerektiği için bu konuda pek başarılı olamadım ama yarın kendi sütümü ya da mamayı eds ile vermeyi düşünüyorum.
Biberon asla kullanmam diyordum süt pompası ile gelen biberonla sağdığım sütümü verdim
Bol bol emziririm onu bunu yaparım sütüm artar diyordum malesef olmadı. Mama vermemeye direndiğim için bebişimin sarılığı ilerledi. Şimdi biberonla sağılmış anne sütü, kaşık biberonla enjektörle mama Allah ne versiyse veriyorum yavruma yeter ki beslensin
Asla sallamam diyordum uykusu bölününce hafif hafif sallıyorum beşiği
İlk kalkışta kendimi zorladım. Az çok yürüyorum ama eğil kalk yapamıyorum, rahat şekilde pantolonumu, çamaşırımı değiştiremiyorum. Yatarken kalkarken otururken çok zorlanıyorum
Bizde uyanığız hala ne yiyorsam gaz yapıyor sanırım çocukta bende gaz sancısı yaşıyoruz diyete çok dikkat etmem gerek ya. Resmen hamilelikte ve emzirme döneminde şu herşeye dikkat etme olayı beni bitirdiBen o kararı hamilelikte almıştım şimdi en iyi aldığım karar diyorum 48 saatte toplam 2 saat uyudum kafası çok değişikmiş
Sizin kalmamıştır dikiş değil mi kaç g0nde yok oldularDoktorum eriten dikiş dedi bana canım ama bilemedim, belki öyle düşüyordur da ben farketmemiş olabilirim.