- 7 Haziran 2023
- 854
- 1.011
- 29
- Konu Sahibi Buffalosos
- #43.361
Ben yarın giricem inşallahSpinal anesteziye makyajla giren var mı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yarın giricem inşallahSpinal anesteziye makyajla giren var mı peki
Su gibi geçsin doğumun kaçta giriyorsun ameliyataBen yarın giricem inşallah
Ben iyiyim dün kontrolde nst de hiç sancım çıkmadı böbreğim de ağrımıyor çok şükür haftaya çatı muayenesi yapılacak ona göre doğumu planlayacağız ama ben hâlâ çok kararsızım vajinal mi sezeryan mı diye haftaya netleşir artık inşallahCanım sen nasıl oldun böbrek sorunu devam ediyor mu doğum için ne dedi doktor ne zaman olacak
İzin verirler mi şöyle az makyaj yapıp girsem ben deBen yarın giricem inşallah
Gözün aydınnnn birazdan verirler koynuna mis kokulunu hoş geldiKızlar ben doğurdum :) oğlum 20.30 ta geldi çok şükür ben iyiyim suni sancı ya da epidural almadım normal doğumla doğdu dikişim var 3 kilo 50 cm doğdu biraz su yutmuş hala gelmedi yanima herkese çok teşekkür ederim Allah hepinize kolay doğum nasip etsin
Gözün aydın sağlıkla büyüsün minik tebrik ederimKızlar ben doğurdum :) oğlum 20.30 ta geldi çok şükür ben iyiyim suni sancı ya da epidural almadım normal doğumla doğdu dikişim var 3 kilo 50 cm doğdu biraz su yutmuş hala gelmedi yanima herkese çok teşekkür ederim Allah hepinize kolay doğum nasip etsin
Parmaklarını sokup derine doğru çeviriyor içeride ben bağırdım istemsizce acıdı yani yalan yokÇatı muayenesi nasıl geçti benim de yarın , içimde bir korku var
Gözünaydın canım bu gruptan bir yıldız daha kaydı inş gelecek yanına hiç önemli değil şu yutması inş önlem alıyorlar zatenKızlar ben doğurdum :) oğlum 20.30 ta geldi çok şükür ben iyiyim suni sancı ya da epidural almadım normal doğumla doğdu dikişim var 3 kilo 50 cm doğdu biraz su yutmuş hala gelmedi yanima herkese çok teşekkür ederim Allah hepinize kolay doğum nasip etsin
6 buçukta yatış 8de sezaryen inşallah çok teşekkür ederimSu gibi geçsin doğumun kaçta giriyorsun ameliyata
Girin girin hiçbir şey olmaz aksine kendimizi daha iyi hissederiz Sadece ojeye dikkat etmek lazımİzin verirler mi şöyle az makyaj yapıp girsem ben de
Ben girerim onlar tamam derse komplikasyon için izin vermiyorlar ama sorcam yineGirin girin hiçbir şey olmaz aksine kendimizi daha iyi hissederiz Sadece ojeye dikkat etmek lazım
Kızlar bunu deneyen oldu mu özellikle doğuranlardan daha demin denedim 1 cm bile kalkmadı ayağım Tolga Çevik paylaştığıma bakmayın geçen bir ebede paylaşmıştı onu bulamadım
Ben girdimSpinal anesteziye makyajla giren var mı peki
Yüz operasyonları dışında ben hiç rastlamadım makyaj yasağına ama sorun tabiBen girerim onlar tamam derse komplikasyon için izin vermiyorlar ama sorcam yine
O zaman sevindimYüz operasyonları dışında ben hiç rastlamadım makyaj yasağına ama sorun tabi