- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Buffalosos
- #42.961
Yaa bu silikon ucu nasil bıraktırcaammm.
Onsuz emmiyor..
Onsuz emmiyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağ olsun çok üzüldümKizlar 27 sinde acil sezeryana alındım doğduğu gibi yoğun bakıma alındı makinalarla ayakta durabiliyordu 29 da tam taburcu olacaktım ben doktorlar acil çağırdılar bebegi gördükten sonra 2 sefer kalbi durdu son kez anne görsün dediler bebek gozumun önünde öldü gittik mezara koydular çok zor yazarken bile zorlanıyorum
Başınız sağolsunKizlar 27 sinde acil sezeryana alındım doğduğu gibi yoğun bakıma alındı makinalarla ayakta durabiliyordu 29 da tam taburcu olacaktım ben doktorlar acil çağırdılar bebegi gördükten sonra 2 sefer kalbi durdu son kez anne görsün dediler bebek gozumun önünde öldü gittik mezara koydular çok zor yazarken bile zorlanıyorum
Allah sabırlar versin dilerim acınız tez zamanda hafifler. Başınız sağ olsunKizlar 27 sinde acil sezeryana alındım doğduğu gibi yoğun bakıma alındı makinalarla ayakta durabiliyordu 29 da tam taburcu olacaktım ben doktorlar acil çağırdılar bebegi gördükten sonra 2 sefer kalbi durdu son kez anne görsün dediler bebek gozumun önünde öldü gittik mezara koydular çok zor yazarken bile zorlanıyorum
Başınız sağolsun çok üzüldümBen doğum yaptım ama oğlumu kaybettim
Acele etme canım emmesi önemliYaa bu silikon ucu nasil bıraktırcaammm.
Onsuz emmiyor..
Benimde öyle heralde benimde biraz kolayıma gidiyor uğraştırmıyor bugün o olmadan zorla vermeyi deneyeceğimYaa bu silikon ucu nasil bıraktırcaammm.
Onsuz emmiyor..
Ben bununla medela calma arasında kaldım.O kadar çok kaldım ki alamadım hala birşey ne yapacağım ben de bilmiyorum..ilk zamanlar kaşık biberon kullanırım ama o da çok zor oluyor bebek sinirleniyor falan.Sonrası için birisini tercih etmem lazımBen daha doğum yapmadım kullanmadım ama araştırmalarım sonucu doğala en yakın bu biberon imiş bunu aldım ben de comotomo adı. Tabii ne olursa da ilk zamanlar kullanmam
Bı oğlum daha var kendimi iyice ona adadımAllah sabır versin . Acınızı paylaşıyorum ama bırakmayın kendinizi lütfen
Allah yine güzel bebekler nasip etsin size inş
Allah razı olsunBaşınız sağ olsun, rabbim sizlere ömür versin. Çok zor bir durum gerçekten. Sabır ve dayanma gücü dilerim
Amin inşallahRabbim Sabir versin
Allah razı olsunBaşınız sağ olsun çok üzüldüm
Allah razı olsunBaşınız sağolsun
İnşallah Allah razı olsunAllah sabırlar versin dilerim acınız tez zamanda hafifler. Başınız sağ olsun
Allah razı olsunBaşınız sağolsun çok üzüldüm
Başınız sağolsun Allah sabır versin acınızı hafifletsin inşallah Doğmadan önce ultrasonda sorun görünmüş müydü kalp ile ilgiliKizlar 27 sinde acil sezeryana alındım doğduğu gibi yoğun bakıma alındı makinalarla ayakta durabiliyordu 29 da tam taburcu olacaktım ben doktorlar acil çağırdılar bebegi gördükten sonra 2 sefer kalbi durdu son kez anne görsün dediler bebek gozumun önünde öldü gittik mezara koydular çok zor yazarken bile zorlanıyorum
Benim suları hep sona doğru geldi ama herkesin değişir. İlk ikisinde ben nişan gelince gitmiştim.İçten Yanıtınız için çok teşekkür ederim rahatlattınız gerçekten bende de 1 cm açıklık var 1 hafta içinde 3 kere muayene edildi hiç ilerleme yok su sonra mı geliyor ay Allahim daha neler duyacağım ♀
Esim tutturuyor meme ucunu ben tutturamıyorum. Hele gece verince emmiyor ilk uc yok diye basıyor çığlığıAcele etme canım emmesi önemli
Biraz emmeye dalınca çaktırmadan çıkarmayı dene bakalım
Girer doğar bile, benim ilki tersti açılma vardi ayağa bile kaldırmaktan korktular çıkmasın diye omzu takılır diye korkuyorlarBenimki hala ters duruyormus kafasi yukarda midemin orda tersken kanala giremez dimi
Strese giriyorum iyice vallahi yaa..Benimde öyle heralde benimde biraz kolayıma gidiyor uğraştırmıyor bugün o olmadan zorla vermeyi deneyeceğim
Silikon uç daha kolay emsin diye mi kullanılıyor? Yoksa sadece meme ucu olmayınca mı kullanılıyor?Esim tutturuyor meme ucunu ben tutturamıyorum. Hele gece verince emmiyor ilk uc yok diye basıyor çığlığı
Evet bir de gece insanın gücü olmuyorEsim tutturuyor meme ucunu ben tutturamıyorum. Hele gece verince emmiyor ilk uc yok diye basıyor çığlığı
Bende, bebeği doğumda giydirdikleriyle eve getirdim. Ama kendim iki pijema takımını da giydim.Ben hastane çantama koyduğum kıyafetlerin yarısını kullanmadım
Cnm çok üzüldüm Rabbim sabırlar versinBen doğum yaptım ama oğlumu kaybettim