- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #42.641
Kızlar geldim bekliyorum randevumu of çok fena anksiyetem tuttu çok korkuyorum niye böyle oldum ben defalarca ameliyat olmuş biriyim alışkın olmam lazım çok kötüyüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benim de çok zor oluyor dönmemBen dönemiyorum bile yatakta artık tamamen kısıtlandı hareketlerim .
Allah yardımcınız olsn çok zor oluyor ama birsekilde oluyor bence Rabbim sabrını versinBenimki de seneye birinci sınıf 7 aylık bebek ve birinci sınıf çocukla hunileri takarim artık ben de
Evet Spinal oldum ama benim şansıma tepedeki ışıktan yansıma oldu kesikleri falan gördüm kalbim sıkıştı kafan hep yan dursun bakma sakın. Ben bakma gafletinde bulundum ama bebeği almaları aşırı kısa sürdü benim kist olduğu için ekstra bir 15 dk daha durdum yoksa ameliyattan korkmayın ben aşırı panikledim uyuşmadım diye söylenip durdum ama uyuşmuşum Karına bastırma olayı da anlık bir şey acıtmıyorSpinal mi oldun canım
Kafayı yan tutunca da bas ağrısı omuz ağrısı oluyor ben genel diye tutturayım bir travmayı daha kaldıramam gibi aman basın falan ağrımasın daEvet Spinal oldum ama benim şansıma tepedeki ışıktan yansıma oldu kesikleri falan gördüm kalbim sıkıştı kafan hep yan dursun bakma sakın. Ben bakma gafletinde bulundum ama bebeği almaları aşırı kısa sürdü benim kist olduğu için ekstra bir 15 dk daha durdum yoksa ameliyattan korkmayın ben aşırı panikledim uyuşmadım diye söylenip durdum ama uyuşmuşum Karına bastırma olayı da anlık bir şey acıtmıyor
Aşkı bende öyleyim bu çarşamba alabilirim dedi çok stresim birde sektörün içindeyim böyle olacak olmayacak tüm işler kafamda dönüyorKızlar geldim bekliyorum randevumu of çok fena anksiyetem tuttu çok korkuyorum niye böyle oldum ben defalarca ameliyat olmuş biriyim alışkın olmam lazım çok kötüyüm
Çoğu arkadaşım tepeden gördüğünü söylüyordu bebeği önceden indirdiler sen sonra indin demi canımEvet Spinal oldum ama benim şansıma tepedeki ışıktan yansıma oldu kesikleri falan gördüm kalbim sıkıştı kafan hep yan dursun bakma sakın. Ben bakma gafletinde bulundum ama bebeği almaları aşırı kısa sürdü benim kist olduğu için ekstra bir 15 dk daha durdum yoksa ameliyattan korkmayın ben aşırı panikledim uyuşmadım diye söylenip durdum ama uyuşmuşum Karına bastırma olayı da anlık bir şey acıtmıyor
Gözün aydın canimmmKızlar doğurdum ben ayrıntıları vercem ama ben normal doğurmazmışım aşırı panikledim heyecanlandım. Sütüm de geldi hemen şükür emdi ama ağrılarım başladı emzirirken dik oturmaktan
Beni o kadar korkuttular ki güle oynaya bir sürü ameliyata girdim halbuki..Aşkı bende öyleyim bu çarşamba alabilirim dedi çok stresim birde sektörün içindeyim böyle olacak olmayacak tüm işler kafamda dönüyor
Kaç oluyorsun çarşambaBeni o kadar korkuttular ki güle oynaya bir sürü ameliyata girdim halbuki..
Bakalım bana da çarşamba verecek mi çok merak ediyorum
38+1Kaç oluyorsun çarşamba
Hı ay güzel sonuçlar inşallah38+1
Şimdi nst ye girdim kordon dolanmış bebeğe nst sonrası gün belirleyelim dedi
Doktorum çoğu bebek dolar kendine dolaşıma engel olmadığı sürece korkmamalıyız der ve hareketlerine dikkat etmemiz gerektiğini söylüyorKordon dolanmış dedi var mı başına gelen yeni anksiyetem hayırlı olsun
AA hayrlisi olsn cnm bebisine hayırlısıyla kavuşursun38+1
Şimdi nst ye girdim kordon dolanmış bebeğe nst sonrası gün belirleyelim dedi
Sanırım kordonla oynarken kendileri doluyor napsınlar onlarında canı sıkılıyor beslenmeye engel değil ise sorun olmuyor diye biliyorum ne kadar doğru emin değilim ama zaten senin doğum çok yakın zamanda telaş yapma sağlıcakla kucakla inşallah zaten bugün yarına gün verir sanaKordon dolanmış dedi var mı başına gelen yeni anksiyetem hayırlı olsun
Nstdeyim Şu an resmen kasılıyorum inip kalkıyor karnım muayenede de taş gibiydimSanırım kordonla oynarken kendileri doluyor napsınlar onlarında canı sıkılıyor beslenmeye engel değil ise sorun olmuyor diye biliyorum ne kadar doğru emin değilim ama zaten senin doğum çok yakın zamanda telaş yapma sağlıcakla kucakla inşallah zaten bugün yarına gün verir sana