Merhaba herkese benim de doğumum 1 Şubatta saat 9:32 de genel anestezi ile oldu. Belimde olan sıkıntılar sebebiyle genel anestezi kararı verildi benim isteğim değildi ama hiç pişman da olmadım. 38+6 da 3850 doğdu kızım. Genel anesteziden korkanlarınız varsa sakın korkmasın 9:20 gibi ameliyathaneye girdim birkaç konuşma sonrasını hatırlamıyorum bile uyandığımda eşimle konuştum ayılma odasına giderken 11 buçuk gibi odaya aldılar ben neredeyse 1 saat ben ayıldım hadi çıkarın beni diye söylendim
odaya geldikten sonra sadece üst pijama giydirildi sonda çıkarılmadı bu arada sondadan korkanlarınız varsa asla olmasın abartıldığı kadar yok yarım saat 45 dakika sonra bebeğimi getirdiler benden önce tüm ailem görüp fotoğraflar çekinmişler aşağıda ben en son gördüm ama ameliyathanede temas ettirilmiş bana sonradan öğrendim. Su çay meyve suyu saat 4te izin verildi sonrasında ayağa kalktım gayet rahat yürüyebildim herkes şaşırdı hatta aynı saatte yan odamda spinal doğum gerçekleşmişti o daha zor yürüyordu belki de bünye meselesidir akşam 6da sadece çorba içtim katı gıda yasaktı zaten serumdan açlık hissetmiyordum bol bol emzirmeye çalışıyorum ama sütüm yok denecek kadar az mama takviyesi yaptım dün eve gelir gelmez artacak umuduyla devam ediyorum emzirmeye. Sezeryanın benim için en zoru gaz sancısıydı çıkması ertesi günü buldu ameliyat ağrısı neymiş ki dedim resmen
mesajları çok okuyamıyorum eskiden yazamasam da takip edebiliyordum ama şu an çok zor doğumu gerçekleşenlere hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Doğumu bekleyenlere de sağ salim kavuşmayı nasip etsin çok güzel doğumlarınız olsun inşallah