Kızlar Allaha şükür ben doğum yaptım
Çarşamba sabah 11 de ilacı aldım 1 saat sonra tüm suyum geldi o anda 2. İlacı aldım ve sancılarım başladı
İlk sancıları yatakta çekmek istedim ama çok zorlandım sonra ebe yürürsem daha hafif olucagını sancı gelince derin nefes alıp vermem gerektiğini söyledi gerçekten yatmak acıyı arttırıyor yürürken sancı geldiği anda derin nefes alıp vermek ve hafif öne eğilmek çok iyi geliyor 5cm açıklıkta iğneyi vurdurdum
ve artık doğumu beklemek üzere uykuya geçtim
aynı esnada ağrı geldikçe butona bas uyusukluğı ayarla demişlerdi ben korkudan hep bastım var 10 cm olunca ıkınamıycak kadar hissedemez hale geldim 2 saat bekleyince ıkınmaya başladım 23:45 te doğuma başladım 00:07 de bebişim kucagımdaydı gözüm hep saatteydi ama bebegim ağlamadıgı için telastan doktorlar saate felan bakamamışlar ve maalesef doğum tarihi 31/01/24 23:59 yazıyor
kilosu 3730 boy 51 cm
4 dikişim var bebişin şekeri düşük hem mama veriyorum hemde süt gelsin diye emziriyorum
Dikişlerimi hiç hissetmiyorum ama maalesef hemoroid azmış durumda onun içinde fitil ve ilaç kullanıyorum umarım bian önce geçer.. (normal doğum yapıcak arkadaşlar sancınızı yürüyerek çekin bol bol nefes alıp verin ve sancı gelince öne eğilip aşagı ıkınmaya çalısın gerçekten çok işe yarıyor)
Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın
Doğum yapıcak olanlara kolaylık sabır versin