- 2 Ekim 2022
- 1.217
- 997
- 28
- Konu Sahibi Buffalosos
- #41.681
Sende canım inşallahsağlıklı gelsin inşallah canım sağ salim kavuşun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende canım inşallahsağlıklı gelsin inşallah canım sağ salim kavuşun
İnşallah hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza alrz bakalım burcumuz ne olur kova mi balik miilk kızımın başak bekliyorduk aslan oldu bunda da heyecan dorukta yani çok çok erken doğmasaydın inşallah balik olacak borcumuz gbi duruyor normalde bizim tam günümüz dolarsa 11 mart ama subat sonu bekliyoruz nedenseArtik şubat ayındayız her kese hayırlı olsun
Güzel dogumlarımız başlasın
Yaa bebis aceleci çıktı hayırlısı bakalım inşallah su gibi kolay dogamulariniz olur açılma da olur umdugunuz beklediğiniz gibi dogumlariniz olsunKızlar hastaneye geldim sancı çıktı ama düzensiz. Yine de yatış verdi doktorum. Takip edicez bakalım. Sancılar çoğalırsa açılmaz olmazsa sezaryen
Ödem engel.degil ama tavsiyem bol.bol hareket etMerhaba benim de ellerim ayaklarım çok şiş benden başka da böyle biri yok etrafta, öneriniz var mı, acaba normal doğum yapmaya engel mi
Ben artik eminim kova olucak sizinkide 1marta denk gele bilir. Bende normalde 15şubat dogum amma erken olucakİnşallah hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza alrz bakalım burcumuz ne olur kova mi balik miilk kızımın başak bekliyorduk aslan oldu bunda da heyecan dorukta yani çok çok erken doğmasaydın inşallah balik olacak borcumuz gbi duruyor normalde bizim tam günümüz dolarsa 11 mart ama subat sonu bekliyoruz nedense
Allah yardımcın olsun korkma belki bebek geliyordur sagsalim inşallahKızlar kanamam var belden ağrımda başladı hastaneye gidiyorum bana dua edin lütfen çok tedirginim birşey oldu diye
Hiç korkma bebis geliyor demek ki hayırlısıyla kolay doğumunuz olsun inşallahKızlar kanamam var belden ağrımda başladı hastaneye gidiyorum bana dua edin lütfen çok tedirginim birşey oldu diye
Bakalım aynen hayrlsi artk 29 şubatta da olabilir ama çok istemem ama değişik de olabilirBen artik eminim kova olucak sizinkide 1marta denk gele bilir. Bende normalde 15şubat dogum amma erken olucak
Meraktayiz açıp açıp bakıyorum yazdılar mi diye
Hayırlısı olsun hakkınızda hangi şekliyle olursa olsun yavrunuza kavuşacaksınız güzel hatirlayacaginjz kolay bir doğum olsunKızlar hastaneden geliyorum bebek irileşmiş iyice senin için işler zorlaşabilir dedi. Muayene etti 2cm açıklık var uyardım ben bu gece suyun gelebilir gelmezse sabah 8 yatışını yaptır dedi. Bugün yarın öyle ya da böyle doğuruyorum işler sezeryana da kayabilir hayırlısı
Merhaba kuzum geçen perşembe doğum yaptım ultrasondan bakılmadan bebik iki tur kordonla normal doğdu hiç korkma kaygan bı yapı olduğu için bişey olmaz dedi ebe beni dogurttu tek başınaBu arada kızlar bugün doktor bebeğin boynunda 1 tur kordon dolanmış deyince endişelenmedim normal diye ama şimdi biraz korkuyorum bişey olur mu sizce ? Doktor 3 tur dolananı bile normal doğum yaptırdım dedi ama yine de endişelendim
İnşallah hepimiz için rahat ve güzel doğumlar olur Ben sizlere dua ediyorum sizlerden de dua istiyorum. Gerildim biraz ama biliyorum ki kavuşunca herşey bitecekHayırlısı olsun hakkınızda hangi şekliyle olursa olsun yavrunuza kavuşacaksınız güzel hatirlayacaginjz kolay bir doğum olsun
Amin hepimize inşallah hiç gerilme şimdi ani olunca biraz şok oldu ama kendini rahatlatacak şeyler yap gez dolaş müzik dinle birileriyle sohbet et iyi gelir inşallah bebisinin kokusunu alinca geçecekİnşallah hepimiz için rahat ve güzel doğumlar olur Ben sizlere dua ediyorum sizlerden de dua istiyorum. Gerildim biraz ama biliyorum ki kavuşunca herşey bitecek