- 7 Haziran 2023
- 854
- 1.011
- 29
- Konu Sahibi Buffalosos
- #41.661
Bebeğin kalp atışıyla beraber önemli tabi anormal sancılarınız varsa muhakkak gidinSancı önemli miymiş ben doğmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüp gitmiyordum doktora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğin kalp atışıyla beraber önemli tabi anormal sancılarınız varsa muhakkak gidinSancı önemli miymiş ben doğmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüp gitmiyordum doktora.
100 civarında çıktı. 1 kez çekildi sonra serum takıldı. Yine çekildi yine 100 civarı baya sancım çıktıHadi ya kaçlarda çıktı sancın canım
Bakalım sabah belli olacak belki aynı anda sezaryene girebilirizİlk mesajı okuduğumda içime doğdu biliyor musunuz haberdar edin bizi
Tamam canım teşekkür ederiminşallah sağ salim kavuşursunuz bebişinize haber ver canım mutlaka merakta koyma herşey güzel olsun
Hakkımızda hayırlısı olsun insallah benim de belim ağrıyorBakalım sabah belli olacak belki aynı anda sezaryene girebiliriz
Benimde birkaç gündür var ve sanırım sabah gideceğim iki gecedir yalnızca uyurken oluyor anlam veremiyorum duş aldım hafifledi şuan meselaSancı önemli miymiş ben doğmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüp gitmiyordum doktora.
Merhaba benim de ellerim ayaklarım çok şiş benden başka da böyle biri yok etrafta, öneriniz var mı, acaba normal doğum yapmaya engel miÖdemim yok canim bu hamileligimde surekli hareket halinde oldugumdan galiba ödem olmadi ilkinde davul gibi sismisti elim ayagim smdide mide bulantisi ne baş agrisina cevirdi doktoruma yazdim gel derse giderim
Benim de var sezaryen olacağım diye önemsemedim açıkçası. Bir kaç yıldır var hem deKanama, ağrı, acı vs yok bende tamamen tesadüf bir şekilde farkettim yani kişisel temizlik esnasında gördüm Allah bilir ne zamandır var
Ben yine anlamam sancı işini bazen alt karın ağrım oluyor 30 35 sn sürüyor belki o olabilir
Ayy ben de ben de. Hamilelik çekimi, eve dönüş yolu falan derken mesajlar birikmiş. Hepsini okudum çok heyecanlı. Gerçi benim 19 günüm var daha
Amin inşallah teşekkürler Çok şükür süt var idare ediyoruzOyy Allah bağışlasın güle güle büyütün. Yoruluyodur yavrusu alışır yakında emmeye de. Sütün gelmiş ya ne güzel gerisi daha kolay
Sayfanın son mesajına zor geldim doğurdum ben diceksin dedim bi ara nasılsın hafifledi mi geliyo mu yoksa bebek? Regl ağrısı gibi kasık ağrısı eşlik ediyo mu?Bebeğin kalp atışıyla beraber önemli tabi anormal sancılarınız varsa muhakkak gidin
Sağ salim kavuşun inşallahKızlar bu arada yarın sabah sezaryana gireceğim ama benim bayağı adet gibi sancım var ve memelerim sertleşti sanırım yarın sezaryanimda olmasa doğumum başlıyor bence
Allahım yardımcın olsun hayırlı güzel doğumlar diliyorumKızlar bu arada yarın sabah sezaryana gireceğim ama benim bayağı adet gibi sancım var ve memelerim sertleşti sanırım yarın sezaryanimda olmasa doğumum başlıyor bence
Suda kekik kaynatıp buharını solu. Öksürüğe iyi geliyor.Kızlar benim 1 ay oldu öksürüyorum hala sezaryen dikişi ile çok zor olacak