- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #40.741
Şehir neresi canımB Buffalosos canım müsait bir vaktinde benim paşayı da yıldızlara göre bir değerlendirir misin? Burcu, yükseleni ne?
18.01.20024
13.20 doğum saati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şehir neresi canımB Buffalosos canım müsait bir vaktinde benim paşayı da yıldızlara göre bir değerlendirir misin? Burcu, yükseleni ne?
18.01.20024
13.20 doğum saati
KonyaŞehir neresi canım
haklısınız ama sakin olmaya çalışın stres de bebeği çok etkiliyor sağ salim kavuşun inşallah kaç haftalıksınız? Kasılmalar oluyor muydu düzenli?Kızlar tuvalete oturmuştum kalkınca şok oldum kıpkırmızı boyanmıştı klozet hemen hastaneye geldim açılmam 5cm olmuş ama kanama normalden fazla nstyide beğenmediler fazla sancım yok plesenta ayrılması olabilir henüz kesin bişi yok dualarınıza talibim korkuyorum
Süt çıksın diye değil de kanalları uyarmak için ben yaparım o yüzden 2 gün önce yaparım dedimSütün gelmemesi daha iyi değil mi ilk süt çocuğa çok faydalı diyorlar. Ben bu yüzden hiç sıkmıyorum süt çıkarsa diye yanlış mı yapıyorum D Dr X minnosu @merymeryg
Geçmiş olsun ultrasonda bebeğe bakmadılar mKızlar tuvalete oturmuştum kalkınca şok oldum kıpkırmızı boyanmıştı klozet hemen hastaneye geldim açılmam 5cm olmuş ama kanama normalden fazla nstyide beğenmediler fazla sancım yok plesenta ayrılması olabilir henüz kesin bişi yok dualarınıza talibim korkuyorum
36+6 sancım yoktu hiç bugün. Sadece kanamayla geldim. Ameliyat kararı için takip ediliyor şuan biraz daha bekleyelim dediler. Bebişin kıyafetlerini istedilerhaklısınız ama sakin olmaya çalışın stres de bebeği çok etkiliyor sağ salim kavuşun inşallah kaç haftalıksınız? Kasılmalar oluyor muydu düzenli?
Bakıldı başı eğimli uerleşmiş plasenta ayrılması olduğu kesin değil henüz ama normalden fazla bir kanama mevcut 5cmde açılma var. Nst bağlıyım sürekli kanamaya bakıyor gelen gidenGeçmiş olsun ultrasonda bebeğe bakmadılar m
Bende yapayımBenim de tık yok olumsuz düşünme direkt etkiler ben doğuma bir kaç gün kala manuel ile ya da elektriklinin masaj kısmı ile hafif uyarmayı düşünüyorum hem uç belirgin olsun hem göğüs kendini hazırlasın diye
Bebegini hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallah. Hep olumlu ve güzel düşün . Çok kolay ve güzel bir doğumun olsunSerum takıldı bana normal serum dediler ama suni var bence içinde çünkü hiç sancım yokken sancım çıkmaya başladı nstde
İnsallah açıkçası onu da stres yapmamaya karar verdim emmeyen bebeklerde bi şekilde büyüyor ben çok emmemisim annemin çok sütü yokmuş ne olmuş aslan gibiyimHiç alakası yokmuş sanırım doğum sonrasıyla öncesinde gelme durumunun. Canınızı sıkmayın umarım hemen gelir bolca
Bilmem baktım hep Ocak grubuna yazmışlar bizim haberimiz bile yok doğduklarından mesajlardan mesajlarına baktımNeden oraya gitmişler ki
Bizde haberdar edin çok geçmiş olsun rabbim gönlünüze göre versin insallahBakıldı başı eğimli uerleşmiş plasenta ayrılması olduğu kesin değil henüz ama normalden fazla bir kanama mevcut 5cmde açılma var. Nst bağlıyım sürekli kanamaya bakıyor gelen giden
Amin çok sağolun. Açıklığa bakıldı hala yanı 5cm aktif kanaman yok şuan dediler. Tuvalete gittikçe küçük pıhtı geliyor artarsa haber ver dediler.Bizde haberdar edin çok geçmiş olsun rabbim gönlünüze göre versin insallah
Durumdan bizi de haberdar edin. Geçmiş olsunAmin çok sağolun. Açıklığa bakıldı hala yanı 5cm aktif kanaman yok şuan dediler. Tuvalete gittikçe küçük pıhtı geliyor artarsa haber ver dediler.
Yolunda gibi elhamdülillah. Kusmasi uyumamasi uyanmamasi cisler kakalar uğraşıyoruz kv yanımda yardimcimdi onu eve yolladım geçen gün hem ev işleri hem Betüş hiç boş vaktim yok. arada yokluyorum grubu siz nasılsınız doğum oldu mu sizin kaçırmış olabilirimMerhaba nerelerdesiniz, her şey yolunda mı Moni moni
Hayırlısı ile doğum olsun bitsin inş ya merak içindeyiz haber ver lütfenBakıldı başı eğimli uerleşmiş plasenta ayrılması olduğu kesin değil henüz ama normalden fazla bir kanama mevcut 5cmde açılma var. Nst bağlıyım sürekli kanamaya bakıyor gelen giden