- 2 Ekim 2022
- 1.217
- 997
- 28
- Konu Sahibi Buffalosos
- #40.721
Dogurmayan kızlar sutunuz geliyomu ben sıkınca çıkıyor azıcık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doğumdan sonra taş gibi oldu ateş gibi yanıyordu göğüsten süt kendi kendine akmaya
Benim doğumdan sonra taş gibi oldu ateş gibi yanıyordu göğüsten süt kendi kendine akmaya başlad
Sıkınca ağız sütü gibi geliyor, doğumu başlatmasın diye sıkmıyorum. Planlı sezeryan günümden önce doğurmak istemiyorum.Bir de manuel pompayı bi deniyeyim dedim, ilk deneme de baktım geliyo gibi hemen bıraktım.Mastit olmayız inşallah korkmaya başladım.2.gebeliğim.İlkin de çok canım yandı mastitdenDogurmayan kızlar sutunuz geliyomu ben sıkınca çıkıyor azıcık
Benim hiç tik yokDogurmayan kızlar sutunuz geliyomu ben sıkınca çıkıyor azıcık
Kaçıncı hafta peki ? Kanallar mı doluyor acabadoğum yapmadım ama şiş durumunda, sızlıyor arada.
Acaba süt mü doluyor canım ya doğuma hazırlık inş hadiBenim iki gecedir meme uclarım sızlıyor ağrı var şiş elleyemiyorum uçlara iğneler batıyor ara ara
ben de stres yaptın diye korktumyok canım yapmıyorum zaten diğer arkadaşa demek istedim stres yapınca bebek etkileniyor diye çok şükür artık doğsun diye bekliyorum yarın randevum var çok heyecanlıyım
Doğum yapar yapmaz mı gelmeye başladıBenim doğumdan sonra taş gibi oldu ateş gibi yanıyordu göğüsten süt kendi kendine akmaya başladı
Canım doğum öncesi çok bir fark hissetmedim. Doğumdan sonrada eve gelip sıcak duş alınca ve güzel uyuyup dinlenirsem biraz fark ediyor gögüs lerim ama ben kriter olmayayım hiçbir bebede öyle foşur foşur sütüm olmadı. Çok şükür ki az ama besleyici olduğu için mamada kullanmadım.Ben yeni doğum yapmış annelere bir şey sormak istiyorum
Doğumdan önce ya da sonra göğsünüz şişti mi yani sütün geleceğini anladınız mı ? Gebelik belirtisi de oluyor ya bazen göğüs şişkinliği
Allah bebeğin rızkını veriyor ya cidden senin bebeğin de inş rızkı ile güzelce beslenip aç kalmayacak ben ilk bebekte gece ışık açık uyuyordum ilk 10 gün florasan ya aynı ışık değil aslında ama ne bileyim sarılık da olmadık şükürCanım doğum öncesi çok bir fark hissetmedim. Doğumdan sonrada eve gelip sıcak duş alınca ve güzel uyuyup dinlenirsem biraz fark ediyor gögüs lerim ama ben kriter olmayayım hiçbir bebede öyle foşur foşur sütüm olmadı. Çok şükür ki az ama besleyici olduğu için mamada kullanmadım.
Bu paşada doğumdan 5 gün sonra gittiğimizde 3400 gr olmuş. 160 gr vermişti. Biraz sarılık var dikkat et bacaklara inerse getir demişti. Sık sık ve istedikçe emziriyorum. İnşallah ilerleme iştir. Bakalım perşembe bir daha gideceğiz durumlar nasıl.
Benim de tık yok olumsuz düşünme direkt etkiler ben doğuma bir kaç gün kala manuel ile ya da elektriklinin masaj kısmı ile hafif uyarmayı düşünüyorum hem uç belirgin olsun hem göğüs kendini hazırlasın diyeBenim hiç tik yok
Hiç alakası yokmuş sanırım doğum sonrasıyla öncesinde gelme durumunun. Canınızı sıkmayın umarım hemen gelir bolcaBenim hiç tik yok
Neden oraya gitmişler kiListeye bi bakmaya başladım da bi çok kişi doğum yapıp Ocak grubuna gitmiş