- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.014
- 598
Seninki daha iyi çıkmış canım benim ki küçük çıkmış demek kiAy bi panikledim ben bayağı fark var
Benim değerlerim şöyle ilerledi 8.gün 41 10. (Gün 43 13.g 58 17. Gün 492 20.gün kese gördüm 24. Günde 3700Canım benim stres yapma , benim de tüp bebek. Değerinin büyüklüğü değil artış oranı önemli. 1340 dan önceki değerin kaçtı ? Bu arada değer 1000 üzerine çıktıysa kimyasal olma riski azalıyor diye biliyorum. İçini ferah tut inşallah yarın görürsün bebeğini
Canım ben üçüz gebelik yaşamıstım kafana takılan bişey olursa sorabilirsinÜçüz değil işte dört bebek göründü dördüzler daha da riskli. Erken doğum riski varmış
Bir hafta önce gitmiştim 5 haftalık demişti tam da zaten 5 haftalikti keseyi gördü ama bebis ve kalp atışı yoktu çok küçük dedi haftasiyla uyumlu bu haftalarda görmeyi beklemeyiz zaten dedi 2 hafta sonra gel kesin duyarız dedi ama ben haftaya tatilde olacağım o yüzden yarına devlet hastanesine randevu almıştım ona gidecegim bakalım duyabilecek miyiz klp atışınıSen hiç kontrole gittin mi canım kaç haftalık söyledimi sana
Yok bebeğim 10mmde 7 haftalıktır diyo ben 4+6da 10mm görmüşüm bilemedim neyse kendimi strese sokmayayım daha fazlaSeninki daha iyi çıkmış canım benim ki küçük çıkmış demek ki
Canım benim hep dualarımda olacaksın Allah sana bu acıyı unutturacak daha büyük bir acı vermesin cennet kuşun seni orda bekleyecek çok şükür hamile kalabiliyorsunuz inşallah daha sağlıklı hayırlı bir evladın olacakKızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor
Artışların güzel bence bir sorun çıkmayacak , inşallah doktorun güzel şeyler söyler yarın.Benim değerlerim şöyle ilerledi 8.gün 41 10. (Gün 43 13.g 58 17. Gün 492 20.gün kese gördüm 24. Günde 3700
Canım iğne felan vermedimi doktorKızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor
Canım benim sağlıkla tekrar olacak demek ki embriyo sağlıklı değilmişKızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor
Canım üzülme desem de zordur eminim,Rabbim dayanma gücü versin, inşallah sağlıklı bir gebelik yaşayıp hayırlı bir evladın olacak çok yakında. bir yakınımızin bir sürü düşüğü vardı şimdi sağlıklı çocukları var aslanlar gibi. Sen de düşüğün ardından genetik testlerini yaptır ihmal etme sebebini öğren ki aklında soru işaretleri kalmasın bundan sonraki gebeliklerinde ve şükret hamile kalabiliyorsun Rabbim tez vakitte sağlıklı bebislerle yerini doldursun.Kızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor
Ya peki suyu arttırmak için bir şey yokmuymuş. Başka bir doktorada mı gitseniz acaba ? Çok üzüldüm şu an dualarımdasınKızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor
Kuzum çok üzüldüm. Buda rabbimizden gelen bi imtihan. Sabırlar diliyorum. Bizim bilmediğimiz fakat mevlamizin bildigi bi sey vardır mutlaka. Dualarimda olacaksın. Yıpratma kendini sabır etmeye çalış. Rabbım en guzelleriyle yerini dolduracaktir. Allaha emanetsin ❤❤Kızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor
Canım sabah diğer topikde yazdıklarını okudum da birşey yazamadım ne denir bilmiyorum üzgünümKızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor
Haklıydın, bilemedim ki bana birinin bile tutması garanti değil demişlerdi, riske atmayalım demişlerdi, şimdi rabbime dua ediyorum rabbim bebelerimi bana koydurma acılarını da gösterme sağlıkla gelsinler diye. Bilemedim zor dönemlerCanım ben üçüz gebelik yaşamıstım kafana takılan bişey olursa sorabilirsin
Hayırlı olsun sana daha önce anlatmaya çalısmıştım bunu üçüde tutucak diye bişey yok üçüde tutsa bile 4-5-6 bebek olabilir dikkat et diye
Bu tamamen doktor hatasıı ben başta bunu anlatmaya çalıştıgımda burdakiler bile tepki göstermişti bana
Yaşayan biri olarak sana anlatmıştım
Ben olsam doktoru şikayet ederim 2 embriyo tehlikeli görünürken nasıl 3 embriyo koyuyo
Neyse bu yollardan geçtiğim için yine bi patlama yaşadım ama her zaman bi sıkıntın merak ettiğin bişey olursa yazabilirsin bana
10 mm bebeğin boyutu ise 7 haftalık oluyor, kese boyutu başkaKızlar kafama takıldı benim kese boyutu 4+6iken karından bakıldığında 10.1 mm olarak ölçülmüş (3gün öncesinde alttan ultrasonda gözükmedi kese) şimdi öylesine internette bakıyordum da 10mm iken 7 haftalık olmalı falan diyor kendi kendime dert çıkardım simdi. Sizde kaçıncı haftalarda kaç mm dedi doktor?
Kese boyutu 10mm canım bebek daha görülmemişti10 mm bebeğin boyutu ise 7 haftalık oluyor, kese boyutu başka
Allah sabır versin, kalp atışı duyulduktan sonra daha üzülüyorsun elbet ama takdir Allah tan sabırlar diliyorum diğer aylar inşallah yeniden hamile kalırsın sağlıkla gelir bebeğin zaman senden yana olsunKızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor
Kese 10 mm iken evet görünmeyebilir, ama bi de bebeğin boyunu ölçüyorlar bebek boyu 10 mm olunca 7 haftalık oluyor, bugün doktordaydım bebek 9,5 mm dedi oradan hatırlıyorum 7+0 dayımKese boyutu 10mm canım bebek daha görülmemişti
Doktorun gerçekten baya cesaretli...Haklıydın, bilemedim ki bana birinin bile tutması garanti değil demişlerdi, riske atmayalım demişlerdi, şimdi rabbime dua ediyorum rabbim bebelerimi bana koydurma acılarını da gösterme sağlıkla gelsinler diye. Bilemedim zor dönemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?