2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Yemek yemiyor musunuz bende aşırı şişkinlik var ve 2kg kilo almışım tatildeydim onunda etkisi var sanırım wc ye de düzgün çıkamadım hiç sanırsın 4 aylık hamileyim çok mutsuzum
Hiç yiyemiyorum yediğimde çıkartıyorum şişkinlik bendede var göbeğimi içeri çekemiyorum

Benim 5+4 de 17mm yazmıştılar

Çok garip benim doktor video çekeceğim için özel olarak açtı. Sonra ben korkuyorum kalbi iyi mi dedim bir daha açıp dinledi ritmi iyi dedi neden öyle yapıyor ki

Kızlar benim göğüsler füze gibi şiş aşırı dolgunlastı silikonlu gibi oldu ama çok acıyor aşırı hassas sizde nasıl

Çok garip benim doktor video çekeceğim için özel olarak açtı. Sonra ben korkuyorum kalbi iyi mi dedim bir daha açıp dinledi ritmi iyi dedi neden öyle yapıyor ki
Bana da çok saçma geldi ve sinirlerim bozuldu ilgilenmiyor gibi geliyor artık kendisine son kontrolüm oldu artık başka şehirde yeni bi doktorla devam edeceğim ama hevesle gidiyorum 1 sn tutup kapatıyor eşim video çekecektim diyor yormayalım bebeği diyor

Her acı bize büyük gelir. Allah daha sağlıklı evlatlar versin kucağına. Demek ki hayırlısı buymuş. Bizden söylemek kolay amma yaşamak çok zordur

bir taraftan haklı çünkü doppler o bölgeyi ısıttığı için bebeği biraz yoruyormuş, ama tabi 3-5 saniyeden de bir şey olmaz

Bu doktor hiç duymamayı seçiyormuş canım ses dalgası zararlı diyor denk geldim

Çok üzüldüm canım Allah hakkında hayırlısını versin, inşallah sağlıkla en kısa zamanda yine gebelik elde edersin

Ben evde ölçüyorum 9 ama hastanede hep 15 heyecandandır dedi doktor

bir taraftan haklı çünkü doppler o bölgeyi ısıttığı için bebeği biraz yoruyormuş, ama tabi 3-5 saniyeden de bir şey olmaz
Ama doppler değil ki ultrasonu ben küçük bir yerde yaşıyorum eski bi ultrason görüntüyü bile verdiği kağıtta aşırı kalitesiz yani bende bugünü bekliyorum biraz dinletse ne olur ki

Ahhh çok üzüldüm canım hatırladığım kadarıyla hiçbir sıkıntı yoktu dimi. İnş kısa sürede toparlarsın sağlıklı gebeliklerin olur canım benim

Bari ekranda atışı gösterse benimki resmen gitmem için dakika sayıyor gibi neyse zararlı ise tabiki yapmasın ama insanda duymak istiyor :)
Ne olursa olsun içine sinmediyse doktoru değiştir ben bir yılda resmen 4,5 doktor değiştirdim. Küçük bir yerde yaşıyorum doktor yok iki tane özel hastane var ikisi de küçücük içindeki doktor sayısı az en son gitmediğim bir doktor kalmıştı ona gidince iyi geldi tavrı yaklaşımı ilgisi yaşı profesyonelliği artık onu da karar kıldım ama bunun öncesinde hep ya ilgisiz doktor ya bilgisiz doktor çok denk geldim doktor çok önemli..
Büyük bir şehirden küçük bir kasabaya taşındım neredeyse resmen İstanbulu konuda çok özlüyorum doktor fazla seçenek çok ama bizim için maalesef doktor azınlıkta uzak bir yere de gitmek istemiyorum yol yoruyor

Yaa birlikte takip edecektik satlarımız çok yakındı çok üzüldüm sıkma canını tekrar olur inşallah en kısa zamanda ben daha kalbini bile duymadım ve korkuyorum yarın randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…