- 7 Şubat 2022
- 2.790
- 1.822
- 63
- 27
Hiç yiyemiyorum yediğimde çıkartıyorum şişkinlik bendede var göbeğimi içeri çekemiyorumYemek yemiyor musunuz bende aşırı şişkinlik var ve 2kg kilo almışım tatildeydim onunda etkisi var sanırım wc ye de düzgün çıkamadım hiç sanırsın 4 aylık hamileyim çok mutsuzum
Aa tesekkür ederimmKese 10 mm iken evet görünmeyebilir, ama bi de bebeğin boyunu ölçüyorlar bebek boyu 10 mm olunca 7 haftalık oluyor, bugün doktordaydım bebek 9,5 mm dedi oradan hatırlıyorum 7+0 dayım
Çok şükür bişey oldu sandım.Benim 7ci haftam doktoruma gitmedim 10temmuz gidicem tatilde kendisi ..Teşekür ederim iyiyim siz nasılsınız? Benim son adet tarihine göre 8. Hafta ama doktor 7+3 dedi bugün sizin nasıl
Benim 5+4 de 17mm yazmıştılarKızlar kafama takıldı benim kese boyutu 4+6iken karından bakıldığında 10.1 mm olarak ölçülmüş (3gün öncesinde alttan ultrasonda gözükmedi kese) şimdi öylesine internette bakıyordum da 10mm iken 7 haftalık olmalı falan diyor kendi kendime dert çıkardım simdi. Sizde kaçıncı haftalarda kaç mm dedi doktor?
Çok garip benim doktor video çekeceğim için özel olarak açtı. Sonra ben korkuyorum kalbi iyi mi dedim bir daha açıp dinledi ritmi iyi dedi neden öyle yapıyor kiKızlar iki sorum olacak size birincisi bugün yeniden doktora gittim kalp atışını dinlemek için ama doktor sadece 1-2 sn tutup kapattı geçen seferde aynısını yapmıştı sizde de mi öyle yapıyor sorduğumda bebeği yormayalım diyor
İkincisi Vanda önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı yeni görev yerimiz orası doktor tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim
Ben bir kilo almıştım onu da geri verdim bulantım çok diye yiyemiyorum. Kusma yok ama yemek düşündükçe midem bulanıyorKızlar selam kilonuz ne durumda ani artış yaşayan var mı ?
Bana da çok saçma geldi ve sinirlerim bozuldu ilgilenmiyor gibi geliyor artık kendisine son kontrolüm oldu artık başka şehirde yeni bi doktorla devam edeceğim ama hevesle gidiyorum 1 sn tutup kapatıyor eşim video çekecektim diyor yormayalım bebeği diyorÇok garip benim doktor video çekeceğim için özel olarak açtı. Sonra ben korkuyorum kalbi iyi mi dedim bir daha açıp dinledi ritmi iyi dedi neden öyle yapıyor ki
Her acı bize büyük gelir. Allah daha sağlıklı evlatlar versin kucağına. Demek ki hayırlısı buymuş. Bizden söylemek kolay amma yaşamak çok zordurKızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor
bir taraftan haklı çünkü doppler o bölgeyi ısıttığı için bebeği biraz yoruyormuş, ama tabi 3-5 saniyeden de bir şey olmazBana da çok saçma geldi ve sinirlerim bozuldu ilgilenmiyor gibi geliyor artık kendisine son kontrolüm oldu artık başka şehirde yeni bi doktorla devam edeceğim ama hevesle gidiyorum 1 sn tutup kapatıyor eşim video çekecektim diyor yormayalım bebeği diyor
Bana da çok saçma geldi ve sinirlerim bozuldu ilgilenmiyor gibi geliyor artık kendisine son kontrolüm oldu artık başka şehirde yeni bi doktorla devam edeceğim ama hevesle gidiyorum 1 sn tutup kapatıyor eşim video çekecektim diyor yormayalım bebeği diyor
Çok üzüldüm canım Allah hakkında hayırlısını versin, inşallah sağlıkla en kısa zamanda yine gebelik elde edersinKızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor
Ben evde ölçüyorum 9 ama hastanede hep 15 heyecandandır dedi doktorKızlar bende 7+1im bugün gittim doktora. Kese büyümüş bir haftada yaklaşık 3 katına çıkmış, bebek de var kesede kalbi atıyor gördük çok şükür, kalp sesini verdi de ses seninkide olabilir diyo. Sata göre 7+1 bugün ama ultrasonda 6+2 dedi. birde benim tansiyonum yüksek çıktı kızlar onu napmalıyım tuzlu turşu falan yeme dedi. 15 çıktı şok oldum gelirken merdiven çıkıp direk odasına gittim geciktim diye ondan oldu birazda.
Ama doppler değil ki ultrasonubir taraftan haklı çünkü doppler o bölgeyi ısıttığı için bebeği biraz yoruyormuş, ama tabi 3-5 saniyeden de bir şey olmaz
Ahhh çok üzüldüm canım hatırladığım kadarıyla hiçbir sıkıntı yoktu dimi. İnş kısa sürede toparlarsın sağlıklı gebeliklerin olur canım benimKızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor
Bari ekranda atışı gösterse benimki resmen gitmem için dakika sayıyor gibi
Bu doktor hiç duymamayı seçiyormuş canım ses dalgası zararlı diyor denk geldim
Benimde yarın kontrolüm var inşallah duyabilirizYarın doktor günüm 7+0 kızlar insallah kalbini duyarız çok heyecanlıyım
Ne olursa olsun içine sinmediyse doktoru değiştir ben bir yılda resmen 4,5 doktor değiştirdim. Küçük bir yerde yaşıyorum doktor yok iki tane özel hastane var ikisi de küçücük içindeki doktor sayısı az en son gitmediğim bir doktor kalmıştı ona gidince iyi geldi tavrı yaklaşımı ilgisi yaşı profesyonelliği artık onu da karar kıldım ama bunun öncesinde hep ya ilgisiz doktor ya bilgisiz doktor çok denk geldim doktor çok önemli..Bari ekranda atışı gösterse benimki resmen gitmem için dakika sayıyor gibineyse zararlı ise tabiki yapmasın ama insanda duymak istiyor :)
Yaa birlikte takip edecektik satlarımız çok yakındı çok üzüldümKızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?