• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Ayy çok sevindim forumda denk geldim gebelik haberine, Rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin inşallah çok sevindim cidden 💐💐❤️
canım benııımmmmm, cok sagol Allah razı olsunn :KK200:
amın amınnn, Rabbım tum ısteyen herkese saglıkla nasıp etsın canım,:dua::dua:
sen naslılsın :KK200:

Ya kızlar bişi sorcam bu beta hcg normale yada tüp bebeğe göre değişir mi. Benim cuma günü transferin 24. Günüydü beta 3700 çıktı. Ki daha düşük seviyedeyken kese gördük. Sat göre hesap yapıyorlarsa benim 19 mayıs sat karşılaştırma yapınca benim beta çoook düşük değil mi.
Yani onu bilemiyorum ama benim adet gecikmesi olmadan tam adet günüm de 1340 dı 10 gün içinde sonra 20 bin oldu kese gördük fakat bayram tatili olduğu için gitmedim doktora erken gitseydim belki o zaman da gorunebilirdi galiba

Kızlar iki sorum olacak size birincisi bugün yeniden doktora gittim kalp atışını dinlemek için ama doktor sadece 1-2 sn tutup kapattı geçen seferde aynısını yapmıştı sizde de mi öyle yapıyor sorduğumda bebeği yormayalım diyor 🙄
İkincisi Vanda önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı yeni görev yerimiz orası doktor tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim 🩷

Kızlar iki sorum olacak size birincisi bugün yeniden doktora gittim kalp atışını dinlemek için ama doktor sadece 1-2 sn tutup kapattı geçen seferde aynısını yapmıştı sizde de mi öyle yapıyor sorduğumda bebeği yormayalım diyor 🙄
İkincisi Vanda önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı yeni görev yerimiz orası doktor tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim 🩷
Ben bugun tam 7 haftalik oldum. Ilk kez Carsamba gidecegim ultrasona. O zaman haber ederim.

Yani onu bilemiyorum ama benim adet gecikmesi olmadan tam adet günüm de 1340 dı 10 gün içinde sonra 20 bin oldu kese gördük fakat bayram tatili olduğu için gitmedim doktora erken gitseydim belki o zaman da gorunebilirdi galiba
İşte doğal gebelik olunca adet zamanı anlaşılıyo bizim en başından ne zaman ne olduğu belli olunca betayı takip etmek çok stresli. Oldu mu olmadı mı tuttu mu boş mu kimyasal mı dış mı cart curt. Yarın kontrolüm var heyecanım tavan yaptı gene. Herşeyin yolunda gitmesini o kadar çok istiyorum ki. Herşeyi dön başa yaşamak çok zor

Kızlar ben de bugün kalp atışlarını gördüm, ama gebeliğim epey riskliymiş, aranızda çoğul gebelik geçiren var mı? Benim gibi üçüz, dördüzlere vs hamile olanlar? Rabbim yardımcımız olsun.
İnşallah sagliğla üçünüde qucağınıza alırsınız.ne gibi risk var dedi doktor? Üçüzlerde kalp atışı hepsinin ayrı ayrı mı atdı?

Back