• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Canım benim stres yapma , benim de tüp bebek. Değerinin büyüklüğü değil artış oranı önemli. 1340 dan önceki değerin kaçtı ? Bu arada değer 1000 üzerine çıktıysa kimyasal olma riski azalıyor diye biliyorum. İçini ferah tut inşallah yarın görürsün bebeğini
Benim değerlerim şöyle ilerledi 8.gün 41 10. (Gün 43 13.g 58 17. Gün 492 20.gün kese gördüm 24. Günde 3700

Üçüz değil işte dört bebek göründü dördüzler daha da riskli. Erken doğum riski varmış
Canım ben üçüz gebelik yaşamıstım kafana takılan bişey olursa sorabilirsin
Hayırlı olsun sana daha önce anlatmaya çalısmıştım bunu üçüde tutucak diye bişey yok üçüde tutsa bile 4-5-6 bebek olabilir dikkat et diye
Bu tamamen doktor hatasıı ben başta bunu anlatmaya çalıştıgımda burdakiler bile tepki göstermişti bana
Yaşayan biri olarak sana anlatmıştım
Ben olsam doktoru şikayet ederim 2 embriyo tehlikeli görünürken nasıl 3 embriyo koyuyo
Neyse bu yollardan geçtiğim için yine bi patlama yaşadım ama her zaman bi sıkıntın merak ettiğin bişey olursa yazabilirsin bana

Sen hiç kontrole gittin mi canım kaç haftalık söyledimi sana
Bir hafta önce gitmiştim 5 haftalık demişti tam da zaten 5 haftalikti keseyi gördü ama bebis ve kalp atışı yoktu çok küçük dedi haftasiyla uyumlu bu haftalarda görmeyi beklemeyiz zaten dedi 2 hafta sonra gel kesin duyarız dedi ama ben haftaya tatilde olacağım o yüzden yarına devlet hastanesine randevu almıştım ona gidecegim bakalım duyabilecek miyiz klp atışını

Kızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor 😔

Kızlar ben düşük yapıyorum, bebeğimin kalp atışını da duymuştum oysa. Bebeğin suyu çok az dedi doktor, hafif kanamam da var. Kendiliğinden düşsün dedi. Yüreğim yangın yeri... Regl ağrısı gibi vurmaya başladı kasıklarıma. Ne sınavlar var tabi ama benim sınavım da bana büyük geliyor 😔
Canım benim hep dualarımda olacaksın Allah sana bu acıyı unutturacak daha büyük bir acı vermesin cennet kuşun seni orda bekleyecek çok şükür hamile kalabiliyorsunuz inşallah daha sağlıklı hayırlı bir evladın olacak 🩷

Canım iğne felan vermedimi doktor 😔
Herkesin acısı kendine büyük canım inşallah bişey olmaz bol bol dua edicem sana rabbim birdaha yaşatmasın.
Başka bi doktora daha gitseydin bu haftalarda bebegin suyuna bakılmazki

Canım benim sağlıkla tekrar olacak demek ki embriyo sağlıklı değilmiş 🙏🏻 en kısa zaman da sağlıkla yeniden olsun şükür hamile kalman da hiç sorun yok , suan seni çok iyi anlıyorum aralıkta ben de kaybetmiştim bebeğimi onun adına bir ağaç dik kuzum hem ruhunu yaşatırsın hem de doğa da yaşar size de iyi gelir kardeşi olduğunda o da bilir 🙏🏻

Canım üzülme desem de zordur eminim,Rabbim dayanma gücü versin, inşallah sağlıklı bir gebelik yaşayıp hayırlı bir evladın olacak çok yakında. bir yakınımızin bir sürü düşüğü vardı şimdi sağlıklı çocukları var aslanlar gibi. Sen de düşüğün ardından genetik testlerini yaptır ihmal etme sebebini öğren ki aklında soru işaretleri kalmasın bundan sonraki gebeliklerinde ve şükret hamile kalabiliyorsun Rabbim tez vakitte sağlıklı bebislerle yerini doldursun.

Ya peki suyu arttırmak için bir şey yokmuymuş. Başka bir doktorada mı gitseniz acaba ? Çok üzüldüm şu an dualarımdasın

Kuzum çok üzüldüm. Buda rabbimizden gelen bi imtihan. Sabırlar diliyorum. Bizim bilmediğimiz fakat mevlamizin bildigi bi sey vardır mutlaka. Dualarimda olacaksın. Yıpratma kendini sabır etmeye çalış. Rabbım en guzelleriyle yerini dolduracaktir. Allaha emanetsin ❤❤

Canım sabah diğer topikde yazdıklarını okudum da birşey yazamadım ne denir bilmiyorum üzgünüm😔 Allahım biran önce sağlıcakla evladını kucağına almayı nasip etsin 🍀🤲🏻

Canım ben üçüz gebelik yaşamıstım kafana takılan bişey olursa sorabilirsin
Hayırlı olsun sana daha önce anlatmaya çalısmıştım bunu üçüde tutucak diye bişey yok üçüde tutsa bile 4-5-6 bebek olabilir dikkat et diye
Bu tamamen doktor hatasıı ben başta bunu anlatmaya çalıştıgımda burdakiler bile tepki göstermişti bana
Yaşayan biri olarak sana anlatmıştım
Ben olsam doktoru şikayet ederim 2 embriyo tehlikeli görünürken nasıl 3 embriyo koyuyo
Neyse bu yollardan geçtiğim için yine bi patlama yaşadım ama her zaman bi sıkıntın merak ettiğin bişey olursa yazabilirsin bana
Haklıydın, bilemedim ki bana birinin bile tutması garanti değil demişlerdi, riske atmayalım demişlerdi, şimdi rabbime dua ediyorum rabbim bebelerimi bana koydurma acılarını da gösterme sağlıkla gelsinler diye. Bilemedim zor dönemler

Kızlar kafama takıldı benim kese boyutu 4+6iken karından bakıldığında 10.1 mm olarak ölçülmüş (3gün öncesinde alttan ultrasonda gözükmedi kese) şimdi öylesine internette bakıyordum da 10mm iken 7 haftalık olmalı falan diyor kendi kendime dert çıkardım simdi. Sizde kaçıncı haftalarda kaç mm dedi doktor?
10 mm bebeğin boyutu ise 7 haftalık oluyor, kese boyutu başka

Allah sabır versin, kalp atışı duyulduktan sonra daha üzülüyorsun elbet ama takdir Allah tan sabırlar diliyorum diğer aylar inşallah yeniden hamile kalırsın sağlıkla gelir bebeğin zaman senden yana olsun

Haklıydın, bilemedim ki bana birinin bile tutması garanti değil demişlerdi, riske atmayalım demişlerdi, şimdi rabbime dua ediyorum rabbim bebelerimi bana koydurma acılarını da gösterme sağlıkla gelsinler diye. Bilemedim zor dönemler
Doktorun gerçekten baya cesaretli...
Benimki tüp de iki embriyo bile ancak 3.transferde yaparım demişti..
Çünkü riskleri çok fazla diye .
Ama su durumda yapacağımız sağlıkla.gelmeleri için dua etmek 🤲♥️
Rabbim acılarını göstermesin,aminn

Back