- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 28
Üçüz beklerken 4üz müÜçüz değil işte dört bebek göründü dördüzler daha da riskli. Erken doğum riski varmış
İşin tuhaf yanı bir kesede 2 bebek var ve toplamda 4 kese var. 4. Kesede bebek göremedik sadece. Doktor 1 hafta sonra o kesenin de durumunun netleşeceğini söyledi, heyecanla bekliyoruz işte. Yani 4. Kese de doluysa beşiz olacaklarÜçüz beklerken 4üz müinsan bi tarafdan seviniyor bir tarafdanda risk için üzülüyor. Sakın canını sıkma inşallah en güzelinden olur gidebildiyi aya kadar geç doğarlar. Bizim endişemiz 1 ise seninki 4. İnşallah qucağına alırsız sağ salim sen araştır yine ne gibi riskler oluyor . Demek emriolardan biri bölünmüş. Allah nasipse en güzelinden vericek
Bende aynıyım canım sürekli bir bulantı bar , kusamıyorum daKızlar nasıl yemek yiyorsunuz ya benim midem asla almıyor
Canım yorumların en altında oklar var , bi önceki yazan var bir de onun yanın da çift ok var. O çift oka basarsan seni ilk sayfaya götürür.Tabloyu görmek için nereden bakmamız lazım daha yeni kullanmaya başladım tablayo bakmak istiyorum bulamıyorum ilk sayfaya nasıl gidilecek
Canım benim stres yapma , benim de tüp bebek. Değerinin büyüklüğü değil artış oranı önemli. 1340 dan önceki değerin kaçtı ? Bu arada değer 1000 üzerine çıktıysa kimyasal olma riski azalıyor diye biliyorum. İçini ferah tut inşallah yarın görürsün bebeğiniİşte doğal gebelik olunca adet zamanı anlaşılıyo bizim en başından ne zaman ne olduğu belli olunca betayı takip etmek çok stresli. Oldu mu olmadı mı tuttu mu boş mu kimyasal mı dış mı cart curt. Yarın kontrolüm var heyecanım tavan yaptı gene. Herşeyin yolunda gitmesini o kadar çok istiyorum ki. Herşeyi dön başa yaşamak çok zor
Canım çoğul gebelikler her zaman riskli gebelik grubundandır ve genelde erken Doğumla sonuçlanır. Hele seninki bir de dördüzmüş daha riskli tabii ki. Erken doğuma takılma bebeklerin Sağlıklı olsun gerisi hallolur artık Sağlık sistemi çok ilerledi. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam sana 3 embriyo transfer etmişlerdi bir tanesi kendi içinde bölünmüş o zaman değil mi ? Yani 2 tanesi tek yumurta ikizi olacak ?Üçüz değil işte dört bebek göründü dördüzler daha da riskli. Erken doğum riski varmış
Oy masallahhhh ne güzel tutmuş öyle hepsiİşin tuhaf yanı bir kesede 2 bebek var ve toplamda 4 kese var. 4. Kesede bebek göremedik sadece. Doktor 1 hafta sonra o kesenin de durumunun netleşeceğini söyledi, heyecanla bekliyoruz işte. Yani 4. Kese de doluysa beşiz olacaklar
Keseler de bölünmüş canım 4 kese gördük. Kaselerden birinde iki bebek var.Bende aynıyım canım sürekli bir bulantı bar , kusamıyorum dakeşke kussam rahatlayacağım. 2 gündür sadece peynir ekmek yiyorum
Canım yorumların en altında oklar var , bi önceki yazan var bir de onun yanın da çift ok var. O çift oka basarsan seni ilk sayfaya götürür.
Canım benim stres yapma , benim de tüp bebek. Değerinin büyüklüğü değil artış oranı önemli. 1340 dan önceki değerin kaçtı ? Bu arada değer 1000 üzerine çıktıysa kimyasal olma riski azalıyor diye biliyorum. İçini ferah tut inşallah yarın görürsün bebeğini
Canım çoğul gebelikler her zaman riskli gebelik grubundandır ve genelde erken Doğumla sonuçlanır. Hele seninki bir de dördüzmüş daha riskli tabii ki. Erken doğuma takılma bebeklerin Sağlıklı olsun gerisi hallolur artık Sağlık sistemi çok ilerledi. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam sana 3 embriyo transfer etmişlerdi bir tanesi kendi içinde bölünmüş o zaman değil mi ? Yani 2 tanesi tek yumurta ikizi olacak ?
Allahtan evden çalışıyorum, riskli gebelik doktor günlük işleri bile çoğunlukla yasakladıOy masallahhhh ne güzel tutmuş öyle hepsi
Tabi tek bebişe göre riskli grubuna giriyordur bol bol yat kuzum çalışıyor musun? Evde misin? Allahım can versin hepsine sağlıkla
Mucize gibi yaa.. ne desem bilemedim. 4cü kese dolmasa nolacak? Boş kalıcak mi içinde? Çok garip bişey hayırlısı neyse o olsunnnİşin tuhaf yanı bir kesede 2 bebek var ve toplamda 4 kese var. 4. Kesede bebek göremedik sadece. Doktor 1 hafta sonra o kesenin de durumunun netleşeceğini söyledi, heyecanla bekliyoruz işte. Yani 4. Kese de doluysa beşiz olacaklar
Yemek yemiyor musunuz bende aşırı şişkinlik var ve 2kg kilo almışım tatildeydim onunda etkisi var sanırım wc ye de düzgün çıkamadım hiç sanırsın 4 aylık hamileyim çok mutsuzumBen kilo verdim aksine
Siz nasılsınız çoktandı hiç yoksunuz sanki buralarda bebek nasıl şimdi kaçıncı hafta nasıl gidiyorKızlar bende yazmıştım ama eklemeyi unutmuşsunuz 6+3 de kalp atışını duydum çok şükürtabloya eklerseniz sevinirim
Bol bol su için, kuru kayısı yiyin, bir de ekmeği azaltıp yemek yiyin. Benim de şişkinliğim var ama 2 günde bir tuvalete çıkıyorum iyi kötü, bir de göğüslerim ve popom aşırı büyüse de mesela kilom sabit kaldı. Onu da anlamadım zaten. Kilom sabitse onlar nereden aldılar da şiştiler.Yemek yemiyor musunuz bende aşırı şişkinlik var ve 2kg kilo almışım tatildeydim onunda etkisi var sanırım wc ye de düzgün çıkamadım hiç sanırsın 4 aylık hamileyim çok mutsuzum
Benimde gögüslerim şişti suyuda çok içiyorum anlamadım valla hiç ya aşırı moralim bozuk zaten istediğim kiloda hamile kalmamıştım şimdide çok hızlı kilo alıyorum napcağımı şaşırdımBol bol su için, kuru kayısı yiyin, bir de ekmeği azaltıp yemek yiyin. Benim de şişkinliğim var ama 2 günde bir tuvalete çıkıyorum iyi kötü, bir de göğüslerim ve popom aşırı büyüse de mesela kilom sabit kaldı. Onu da anlamadım zaten. Kilom sabitse onlar nereden aldılar da şiştiler.
Sen hiç kontrole gittin mi canım kaç haftalık söyledimi sanaBenim de 3 haziran yumurtlama son adet tarihi 21 mayıs
Teşekür ederim iyiyim siz nasılsınız? Benim son adet tarihine göre 8. Hafta ama doktor 7+3 dedi bugün sizin nasılSiz nasılsınız çoktandı hiç yoksunuz sanki buralarda bebek nasıl şimdi kaçıncı hafta nasıl gidiyor
Benim de çok kısa tutmuştuKızlar iki sorum olacak size birincisi bugün yeniden doktora gittim kalp atışını dinlemek için ama doktor sadece 1-2 sn tutup kapattı geçen seferde aynısını yapmıştı sizde de mi öyle yapıyor sorduğumda bebeği yormayalım diyor
İkincisi Vanda önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı yeni görev yerimiz orası doktor tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim
5+1 de 4.25 mm di baya iyi çıkmış canım seninKızlar kafama takıldı benim kese boyutu 4+6iken karından bakıldığında 10.1 mm olarak ölçülmüş (3gün öncesinde alttan ultrasonda gözükmedi kese) şimdi öylesine internette bakıyordum da 10mm iken 7 haftalık olmalı falan diyor kendi kendime dert çıkardım simdi. Sizde kaçıncı haftalarda kaç mm dedi doktor?
Ay bi panikledim ben bayağı fark var5+1 de 4.25 mm di baya iyi çıkmış canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?