• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Ne olursa olsun içine sinmediyse doktoru değiştir ben bir yılda resmen 4,5 doktor değiştirdim. Küçük bir yerde yaşıyorum doktor yok iki tane özel hastane var ikisi de küçücük içindeki doktor sayısı az en son gitmediğim bir doktor kalmıştı ona gidince iyi geldi tavrı yaklaşımı ilgisi yaşı profesyonelliği artık onu da karar kıldım ama bunun öncesinde hep ya ilgisiz doktor ya bilgisiz doktor çok denk geldim doktor çok önemli..
Büyük bir şehirden küçük bir kasabaya taşındım neredeyse resmen İstanbulu konuda çok özlüyorum doktor fazla seçenek çok ama bizim için maalesef doktor azınlıkta uzak bir yere de gitmek istemiyorum yol yoruyor
bende şimdi küçük bir yerdeyim doktor ilgisiz yani ama yeni bir yere taşınacağımız için çok yeni arayışa girmedim gideceğim yerde iyi bir doktor bulmam lazım inşallah orda bu süreç uzamaz :(

Bana da çok saçma geldi ve sinirlerim bozuldu ilgilenmiyor gibi geliyor artık kendisine son kontrolüm oldu artık başka şehirde yeni bi doktorla devam edeceğim ama hevesle gidiyorum 1 sn tutup kapatıyor eşim video çekecektim diyor yormayalım bebeği diyor 😒🙄
Kalbini önceden duymuştunuz gelişimi izlemek için mi çağırdı tekrar beni de haftaya çağırdı da ondan merak ediyorum

bende şimdi küçük bir yerdeyim doktor ilgisiz yani ama yeni bir yere taşınacağımız için çok yeni arayışa girmedim gideceğim yerde iyi bir doktor bulmam lazım inşallah orda bu süreç uzamaz :KK43:
Van mı demiştin canım doğru mu hatırlıyorum öyleyse doktor sayısı çoktur happymom uygulamasında arat şehir olarak orda da doktor yorumları çok anneler tarafından

Merhabalar ☺️ ben bugün doktora gittim . Geç döllenme olmuş ve 5 haftalıkmış şuan. Röntgeni sordum hiçbir şey olmaz dedi. Kesenin altında ufak bir kanama varmış ilerlemezse sorun olmaz ama progestan kullan dedi fitil olarak. Korktum kanama için inş yerleşmedir. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım , duyunca da yeni sat vereyim dedi

bende şimdi küçük bir yerdeyim doktor ilgisiz yani ama yeni bir yere taşınacağımız için çok yeni arayışa girmedim gideceğim yerde iyi bir doktor bulmam lazım inşallah orda bu süreç uzamaz :KK43:
Ben de vandayım
Hangi doktor acaba

Merhabalar ☺️ ben bugün doktora gittim . Geç döllenme olmuş ve 5 haftalıkmış şuan. Röntgeni sordum hiçbir şey olmaz dedi. Kesenin altında ufak bir kanama varmış ilerlemezse sorun olmaz ama progestan kullan dedi fitil olarak. Korktum kanama için inş yerleşmedir. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım , duyunca da yeni sat vereyim dedi
Canım korkma hiç ufak kanama.alani progestan fitil ile geçiyor..
Benimde ilk kese gördüğüm de kanama alanı vardı yerleşme kanaması dedi doktorum ve bir haftaya progestan ile geçti..
Hala progestan kullanıyorum yine de

Canım korkma hiç ufak kanama.alani progestan fitil ile geçiyor..
Benimde ilk kese gördüğüm de kanama alanı vardı yerleşme kanaması dedi doktorum ve bir haftaya progestan ile geçti..
Hala progestan kullanıyorum yine de
Çok şükür ya inş iyi olur bebişlerimiz
Kanama da geçsin sağlıcakla kucağımıza alalım 10 gün sonra gitcem bakalım inş geçmiştir

Çok şükür bişey oldu sandım.Benim 7ci haftam doktoruma gitmedim 10temmuz gidicem tatilde kendisi ..
Mide bulantılarım başladı canım 1 haftadır baya kötü oluyorum halsizlik mide bulantısı halim olmuyor. Prilam diye bir ilaç yazdı doktorum onu bazen alıyorum ancak kendime geliyorum. Benimde aslında 8. Haftam ama doktor bugün 7+3 dedi

canım benııımmmmm, cok sagol Allah razı olsunn :KK200:
amın amınnn, Rabbım tum ısteyen herkese saglıkla nasıp etsın canım,:dua::dua:
sen naslılsın :KK200:
İyiyim çok şükür sağolasın❤️, Ağustos Eylül gibi transfer düşünüyorum ama kararsızım, aynı strese girmek düşündürüyor onun haricinde yaz kum güneş keyifler yerinde şükür, ama senin için çok mutlu oldum gerçekten, duaya da yürekten aminnn 💕💐💐

Kızlar benim göğüsler füze gibi şiş aşırı dolgunlastı silikonlu gibi oldu 😅 ama çok acıyor aşırı hassas sizde nasıl
O acıyı ben yumurtlama gününden beri çekiyorum neredeyse ağlayacağım acıdan. Yüz üstü yatmak mümkün değil zaten ama yan yatarken bile bi taraftaki acıyor. Son 1 haftadır ucu da inanılmaz sızlamaya başladı sürekli soğuk pres ile rahatlatmaya çalışıyorum🥺

Kızlar afedersiniz ama bu cinsel ilişki işini ne yapıyorsunuz ben yapmıyorum ama nereye kadar da böyle devam bilmiyorum 😂😂

Sanırım hormonsal üzerimde acayip sinir var . Huzursuzum bide . Midem bulanmakla bulanmamak arasında. Hele sabahları o halsizliğim beni bitiriyor. Hayatımda ilk kez yumurtadan tiksindim uzun bir süre yemem sanırım, yazarken bile içim bir tuhaf oluyor bak. Midem bir tuhaf tarifi yok😂 6+0dan selamlarrr 🙃

Benimde gögüslerim şişti suyuda çok içiyorum anlamadım valla hiç ya aşırı moralim bozuk zaten istediğim kiloda hamile kalmamıştım şimdide çok hızlı kilo alıyorum napcağımı şaşırdım
bende aynı durumdayım midem bulanıyor peki yiyemiyorum ama yinede tartıda artış var

Kızlar afedersiniz ama bu cinsel ilişki işini ne yapıyorsunuz ben yapmıyorum ama nereye kadar da böyle devam bilmiyorum 😂😂
12. Hafta ya kadar risk vardır. Doktora sorun belki sizin için sıkıntı yoktur. Benim yarın kontrolüm var sorucam muhtemelen 12. Hafta diyecektir bize de

Back