• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Ben yabancı ortamda kucağımdan indirmiyorum yaklaşanlara da korkuyor diyip çocuğumu çekiyorum öbür türlü kucağımdan almaya çalışan teyzeler falan oluyor sinir oluyorum
Canım çok sıkkın ben kendim çeksem bebeğim millete gitmek icin gülücükler saçıyor. Burda bebeği agkayıp kimseye gitmeyen anneler en azından bu tarz durumlardan uzak kalıyorlar.Ne yapacağımı şaşırıyorum insanlar niçin bu kadar düşüncesiz

1 yasina girecegiz yuruyoruz ama ben delirmek uzereyim, evden disari cikamiyorum cok huysuz anneme gittim bugün ağladi uyumadi gene evde de huzur vermiyo bunaldim artik nefes alamiyorum ne zaman gececk ya paçama tutunup sürekli agliyor mizmizlaniyor, bizim 6 disimiz var su ana kadar

Canım çok sıkkın ben kendim çeksem bebeğim millete gitmek icin gülücükler saçıyor. Burda bebeği agkayıp kimseye gitmeyen anneler en azından bu tarz durumlardan uzak kalıyorlar.Ne yapacağımı şaşırıyorum insanlar niçin bu kadar düşüncesiz
İnsanlar gerçekten çok düşüncesiz ve bu yüzden de aman kırılırlar ayıp olur diye düşünülmeyi de hak etmiyorlar. Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah. Hasta gibi olursa hemen doktora götürürsünüz influenza olan biriyle teması oldu dersen ona da bakılır. Hey Allah’ım ya çok iyi anlıyorum yaşadığını. Öfke dolusun benimde başıma gelmişti.

İnsanlar gerçekten çok düşüncesiz ve bu yüzden de aman kırılırlar ayıp olur diye düşünülmeyi de hak etmiyorlar. Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah. Hasta gibi olursa hemen doktora götürürsünüz influenza olan biriyle teması oldu dersen ona da bakılır. Hey Allah’ım ya çok iyi anlıyorum yaşadığını. Öfke dolusun benimde başıma gelmişti.
Çocuğa sordum şimdi boğazı çok acıyormuş sabah.bacakları ağrıyormuş kafası ağrıyormuş .normal üşütme olduğunu hiç sanmıyorum ya rabbim korusun ne dicegimş bilmiyorum Allah insanlara akıl fikir biraz düşünce versin inşallah aksi durumda toplum içinde yaşamak çok zor

Siz hemşireydiniz değil mi. Böyle bir durum varsa ortalama kaç günde belli eder kendini bizimkinde 😔

Söylenenleri anlıyor artık evet farkındayım bu çok hoşuma gidiyor 🫠 bu arada ilk adım ayakkabısı ben vicco aldım 21 numara ama giymiyor benim oğlum parmaklarını asagi büküyor bi tuhaf yapıyor ya bi kere falan giydirebildim ama çok hafif beğendim
Evet bnde viccoyu çok begendım 21 almak istıyorum, 20 denettirdım tam oldu,

Siz hemşireydiniz değil mi. Böyle bir durum varsa ortalama kaç günde belli eder kendini bizimkinde 😔
Evet canım. İnfluenza diğer hastalıklara göre daha erken belirti vermeye başlıyor. Eğer bulaştıysa 1-2 gün içinde belirtiler ortaya çıkar ve hasta olan kişi yaklaşık 7-10 gün boyunca bulaştırmaya devam edebilir.

Back