- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
canım benııımmmmm, cok sagol Allah razı olsunnAyy çok sevindim forumda denk geldim gebelik haberine, Rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin inşallah çok sevindim cidden
Yani onu bilemiyorum ama benim adet gecikmesi olmadan tam adet günüm de 1340 dı 10 gün içinde sonra 20 bin oldu kese gördük fakat bayram tatili olduğu için gitmedim doktora erken gitseydim belki o zaman da gorunebilirdi galibaYa kızlar bişi sorcam bu beta hcg normale yada tüp bebeğe göre değişir mi. Benim cuma günü transferin 24. Günüydü beta 3700 çıktı. Ki daha düşük seviyedeyken kese gördük. Sat göre hesap yapıyorlarsa benim 19 mayıs sat karşılaştırma yapınca benim beta çoook düşük değil mi.
Benim de 3 haziran yumurtlama son adet tarihi 21 mayısAy kız yumurtlamamiz bilr ayni
Ben hamile testi pozitif ciktigindan beri ayni kilodayim. Tuvalete cikamadigimda artis sonra normale donunce azalis oluyor ama +/- 500 gr civarinda gidiyorum gibi.Kızlar selam kilonuz ne durumda ani artış yaşayan var mı ?
Ben bugun tam 7 haftalik oldum. Ilk kez Carsamba gidecegim ultrasona. O zaman haber ederim.Kızlar iki sorum olacak size birincisi bugün yeniden doktora gittim kalp atışını dinlemek için ama doktor sadece 1-2 sn tutup kapattı geçen seferde aynısını yapmıştı sizde de mi öyle yapıyor sorduğumda bebeği yormayalım diyor
İkincisi Vanda önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı yeni görev yerimiz orası doktor tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim
İşte doğal gebelik olunca adet zamanı anlaşılıyo bizim en başından ne zaman ne olduğu belli olunca betayı takip etmek çok stresli. Oldu mu olmadı mı tuttu mu boş mu kimyasal mı dış mı cart curt. Yarın kontrolüm var heyecanım tavan yaptı gene. Herşeyin yolunda gitmesini o kadar çok istiyorum ki. Herşeyi dön başa yaşamak çok zorYani onu bilemiyorum ama benim adet gecikmesi olmadan tam adet günüm de 1340 dı 10 gün içinde sonra 20 bin oldu kese gördük fakat bayram tatili olduğu için gitmedim doktora erken gitseydim belki o zaman da gorunebilirdi galiba
Rabnim korusun seni ve bebişleriniKızlar ben de bugün kalp atışlarını gördüm, ama gebeliğim epey riskliymiş, aranızda çoğul gebelik geçiren var mı? Benim gibi üçüz, dördüzlere vs hamile olanlar? Rabbim yardımcımız olsun.
Ben 1 kilo aldım şimdidenKızlar selam kilonuz ne durumda ani artış yaşayan var mı ?
Naptınız gözüktümü bebekBenimde geçen hafta aynısı oldu 6+1 iken gittim.beta 8900 dü. Kese vardı bebek görünmedi. Bugün yine gidicem 7+1 oldum çok korkuyorum bende yine görünmeyecek diye
Ben kilo verdim aksineKızlar selam kilonuz ne durumda ani artış yaşayan var mı ?
Bende aksine kilom gitti çok az yiyorum bulantıdan falannKızlar selam kilonuz ne durumda ani artış yaşayan var mı ?
Neden yenmesin ki güzel cevizli baharatlı tavuk değil miHanımlar bir şey sorsam size, gebelikte çerkez tavuğu yenebilir mi?
Baharat hamileyken önerilmiyor ama ben az az da olsa yiyorum.Neden yenmesin ki güzel cevizli baharatlı tavuk değil mi
Teşekkür ederimmmBen bugun tam 7 haftalik oldum. Ilk kez Carsamba gidecegim ultrasona. O zaman haber ederim.
İnşallah sagliğla üçünüde qucağınıza alırsınız.ne gibi risk var dedi doktor? Üçüzlerde kalp atışı hepsinin ayrı ayrı mı atdı?Kızlar ben de bugün kalp atışlarını gördüm, ama gebeliğim epey riskliymiş, aranızda çoğul gebelik geçiren var mı? Benim gibi üçüz, dördüzlere vs hamile olanlar? Rabbim yardımcımız olsun.
Üçüz değil işte dört bebek göründü dördüzler daha da riskli. Erken doğum riski varmışİnşallah sagliğla üçünüde qucağınıza alırsınız.ne gibi risk var dedi doktor? Üçüzlerde kalp atışı hepsinin ayrı ayrı mı atdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?