2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Ayy çok sevindim forumda denk geldim gebelik haberine, Rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin inşallah çok sevindim cidden
canım benııımmmmm, cok sagol Allah razı olsunn
amın amınnn, Rabbım tum ısteyen herkese saglıkla nasıp etsın canım,
sen naslılsın

Yani onu bilemiyorum ama benim adet gecikmesi olmadan tam adet günüm de 1340 dı 10 gün içinde sonra 20 bin oldu kese gördük fakat bayram tatili olduğu için gitmedim doktora erken gitseydim belki o zaman da gorunebilirdi galiba

Kızlar iki sorum olacak size birincisi bugün yeniden doktora gittim kalp atışını dinlemek için ama doktor sadece 1-2 sn tutup kapattı geçen seferde aynısını yapmıştı sizde de mi öyle yapıyor sorduğumda bebeği yormayalım diyor
İkincisi Vanda önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı yeni görev yerimiz orası doktor tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim

Ben bugun tam 7 haftalik oldum. Ilk kez Carsamba gidecegim ultrasona. O zaman haber ederim.

İşte doğal gebelik olunca adet zamanı anlaşılıyo bizim en başından ne zaman ne olduğu belli olunca betayı takip etmek çok stresli. Oldu mu olmadı mı tuttu mu boş mu kimyasal mı dış mı cart curt. Yarın kontrolüm var heyecanım tavan yaptı gene. Herşeyin yolunda gitmesini o kadar çok istiyorum ki. Herşeyi dön başa yaşamak çok zor

İnşallah sagliğla üçünüde qucağınıza alırsınız.ne gibi risk var dedi doktor? Üçüzlerde kalp atışı hepsinin ayrı ayrı mı atdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…