2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Yumurta proteindi galiba değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Onun yerine denk gelicek kirmizi veya beyaz et tüket. Haşlanmış ve soğumuş yumurta her zaman kötü kokar sor bakalım doktor ne önerecek.

Yumurta proteindi galiba değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Onun yerine denk gelicek kirmizi veya beyaz et tüket. Haşlanmış ve soğumuş yumurta her zaman kötü kokar sor bakalım doktor ne önerecek.
evet canım proteın, kabak cekırdegı, yesıl mercımek vs proteın cokmus dısarıya cıkınca cekırdek alayım bari, evet kırmızı etde olabılır..
ayy evet sabah haslıyorum ıs yerıne gtırınce gorsen fenaaa..

Ay tam yaz zamanı yumurta seni daha da kötü eder. Normal kahvaltılık getir ilk aylar zaten var olan vucudumuzdaki depolarda kullanıyor bebis hatta bu yüzden çok halsiz bitkin düşüyormuşuz. Seviyosan pekmez bal getir kahvaltıya. Meyve kuru yemiş iş yerinde arada at ağzına hem varsa bulantıyi da bastırır. Özellikle leblebi

aynen canım pekmez severım tahınle,
kuruyemış,meyve getırdım onları yıyorum 4gıbı falan..
ay evet leblebiii baya ıyı

anlamadım ki yavrum bende son adet tarihi 22 mayıs giriyorum bugün 6+0 gsteriyor doktorada gitmedim cuma günü gerçeğini öğreneceğim sanırım :) aramızda nasıl 5 gün oluyor onun anlamadım bende son adet tarihi 23 mayıssa senin de 5+6 olması gerekmez mi perşembe de 6+2 oluyor sanırım

Sat benimde 22ayıs ama ilk kontrole gittiğimde doktor 4+1dedi 3 gün sonra başka doktora gittim 4+6 dedi vallahi çözemedim bu işi

Sat benimde 22ayıs ama ilk kontrole gittiğimde doktor 4+1dedi 3 gün sonra başka doktora gittim 4+6 dedi vallahi çözemedim bu işi
ben sata göre yaptım ama büyük ihtimal yumurtlamaya göre olur benim de 4 lerde çıkar 3-4 haziran yumurtlamam olması lazım ama sata göre hesaplnıyor diyor bilmedim cuma yazarım doktorun dediğini :)

Merhaba kızlar ben fitil kullandıgım için akıntımın nasıl oldugunj bilemiyorum hep fitil akıyor gibi. Bazende sarıya kaçıyor rengi
Bu gün kalp atışı duyan oldumu

Kızlar ben kendimi bazen çok mutsuz huzursuz hiss ediyorum. Panik atak mı yaşıyorum ne oluyor bilmiyorum. Birden kendime bişey olucak bebeğe bişey olucak ay karnımda öldümü. Soruları geliyor aklıma. Kendimi toparlayamıyorum. Sakinleştirici içmek istiyorum amma oda olmaz. Hormonlardan mı nedir normalda böyle insan değilimdir . Kötü şey oldugunu sanıp ağlamak geıiyor içimden. Böyle olan biri var mı aranızda

13/05/2023 34 yaş 2. çocuk istanbul

Ayy çok sevindim forumda denk geldim gebelik haberine, Rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin inşallah çok sevindim cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…