- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #38.661
Ben kaç aydır yaşıyorum.aksine bide sanciDiş etlerinde sürekli kanama ve şişlik yaşayan var mi özellikle bu son dönemlerde ve ayni zamanda burun tikanikligi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kaç aydır yaşıyorum.aksine bide sanciDiş etlerinde sürekli kanama ve şişlik yaşayan var mi özellikle bu son dönemlerde ve ayni zamanda burun tikanikligi
Açıkçası bence de o kadar olacağını sanmıyorum en fazla 2 arya denk gelir sınıfta ve arya çok güzel bir isimGerçekten mi o kadar yok mudur
çok değil mi
Öğretmen arkadaşlar vardı en iyi onlar bilir yardımcı olabilirler mi
Bence de asıl o kadar çok ki çevremde arya hiç duymadım şuana arkadaş denk gelmediŞu an Asel sanki o isim bence. Hastanede en çok Asel görüyorum ben
Ya benim adet olacakmışım gibi alt karnım ağrıyor sonra sanki iğne yapıyorlar gibi oluyor bu ne acabaEvet aynen oyle amma agri falan hiss etmiyorum sadece nefes darligi sıcak basıyor çarpıntı oluyor bir kaç saniyelik inşallah bebeğe zararı yoktur
Bestlac ben de deneyeyim çünkü belli bir miktar üstüne asla çıkmıyor süt.1870 gr doğduk 1600e geriledik bu süreçte suan 1810 gr 15 gündür küvezde.Allahım tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeklerimizeMerhaba inşallah cnm, sizinde en yakın zamanda bebeğinize kavusmani dilerim
870 Gr doğdu şuan 1kilo 95 gr oldu.1ay kuveste.az Gr kilo aliyo . Bende süt sagiyorum 25ml fazla cikmiyo canm.bestlak süt artici aldım yarın 3gunum olucak.nezaman çıkarcagi söylemedi. Ama tahmince Mart sonu yada Nisanda çıkar düşünüyorum
Siz kaç kg doğdunuz şimdilik kaç kg.
Gerilemesi normal ödem iniyor sonra daha hızlı kilo alıyor için rahat olsunBestlac ben de deneyeyim çünkü belli bir miktar üstüne asla çıkmıyor süt.1870 gr doğduk 1600e geriledik bu süreçte suan 1810 gr 15 gündür küvezde.Allahım tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize
Geçmiş olsun benimki de bazen kucağıma sert bir şekilde atlıyor Allaha emanetizOğlum karnıma vurdu 2 kere canım acıyor hep dikkat ediyordum boşluğuma denk geldi
Maşallah umarım en kısa zaman da kavuşursunuzRezene çayda iciyorum.bestlak damla süt arttırıcı içiyorum inşallah sütum çoğalır cnm 870de 1kilo 95gr oldu.
Biraz daha sabret cnm az kaldı cnm
Yaa nasıl bi çocuk peki huy olarak çok merak ediyorumm çevremdeki herkes çok nahif hassas İpeklerden bahsettiler deAyyy benim kızımın adı da ipek bayılırım bu isme güzel gelsin güzel yaşasın
Ben koyarken de araştırmıştım bu isme sahip çocuklar nasıl diye bana hep zeki uysal naif demişlerdiYaa nasıl bi çocuk peki huy olarak çok merak ediyorumm çevremdeki herkes çok nahif hassas İpeklerden bahsettiler de
Kasılmadan oluyordur. Çok devam ederse doktorunuza sorunYa benim adet olacakmışım gibi alt karnım ağrıyor sonra sanki iğne yapıyorlar gibi oluyor bu ne acaba
Yaa çok tatlı benim kızımla ilgili hissettiklerim de böyle şimdiden ama yeri geldiğinde tırnaklarını çıkarmayı bilsin inşallah şimdi ne koymayı düşünüyosunuzBen koyarken de araştırmıştım bu isme sahip çocuklar nasıl diye bana hep zeki uysal naif demişlerdi
Zeki cidden naif de ama uysal mı … koltukların tepesinde işte sen düşün
Ama hiç pişman olmadım koyduğuma
Şimdi koyacağımız ismi o kadar araştırmadık ama onu da taşıyan insanlara baktım
Ya bu doktorların farklı söylemleri yüzünden kafayı yiyoruz bazen nasıl olur yani ya vardır ya yoktur açılma dimi. İlk doğumunuz mu? Kaçıncı haftadasınızAnladım bana 20 mm dedi bugün de aciklikta 4 gün önce 3cm demislerdi bugün başka doktor acilma yok dedi ben anlam veremedim
Bestlak damla işe yarıyor sütü arttırabilir arttırmasa bile işe yaramadı diye düşünmeyin sütün kalitesini arttırıp kilo alımını etkiliyor merak etmeyin bir de ben solgarın hapından çok fayda gördüm, link atıyorum ama eczane dışında almayın sahteleri çok varmış, günde 6 tane içiliyor 2-2-2 ya da 3-3 alabilirsinizİnşallah canım hergun gidip görüyorum süt biraz fazla gelse iyi olurdu.göğüs pompa makinesi kiraladık 3saate bı sagiyom fazla çıkmıyor.zaten 20ml iciyormus.bazen mamada veriyo. Orda bakan ebeler konuştum bestlak damla tavsiye ettiler bugün 2gunum inşallah sütum çoğalır.
doktorunuz nediyo miden icin. Yaşamadım ordan sordum. Kaç haftalik oldu.dogum tarihi bellimi.
Benim de oluyordu Hindistan cevizi yağıyla birkaç gün masaj yapın geçiyor. Diş hekimi tavsiyesi.Diş etlerinde sürekli kanama ve şişlik yaşayan var mi özellikle bu son dönemlerde ve ayni zamanda burun tikanikligi
Biz de dün gittik doğum önce yapılacak en iyi aktivite olduGünaydın
Gitmek isteyen varsa lohusa filmi baya komikti
Bi ara gözlerimden yaş geldi gülmekten..
15gun sonra ben diye diye izledim.
Şimdi minnoş görmeye gidiyoruz