2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar birde benim mide bulantım neredeyse hiç yok aranızda olmayan var mı korkuyorum olmayınca sanıyorum aksilik var
Kaç haftalık hamilesiniz. Benimde ilk haftalar hiç bulantım yoktu herkese aynı soruyu soruyordum ancak altıncı haftada mide bulantıları ve kusma başladı. Bence acele etmeyin ve kötü düşünmeyin.

7 ye girdim Canım
Ay ne güzel yoksa bulantı falan annem ben de hep kusmus mutfak göremiyormuş kardeşimde hiç anlamamış bile gebeliği çok rahatmış
Bende sadece öğürme refleksi var böyle çok açım her şeyi canım çekiyor yemek videoları izliyorum hep manyak gibi ama sonra bi ıyy oluyorum 5-10 saniye falan bende de birkaç gündür tam başladı 6. Haftada kimisinde olmuyor şanslı kişiler diyorum ben

Ya şöyle bazı şeylerden tiksinme koku hassasiyeti vs var ama böyle kusuyorum yiyemiyorum falan yok bi bebetonun kalbini de duyayım böyle giderse maşallah iyi olur değişiyor benim kuzenim diyor ikisinde de zerre kusmadım bi sabah hafif bulantım oluyordu bir kız bir erkek onunda değişiyor galiba

Dinlenin iyice çok fena fiziksel yorgunluk yapıyor hamilelik.. misafirliğe gittik geldik öldüm bittim yorgunluktan işte yapmadım halbuki iki tabak getirip götürdüm
Öyle gerçekten ben de tatilde yormadım kendimi ama vücut hep bitkin mutfağa gidip gelince bile nefes nefese kalıyorum 6+0 da keseyi gördük kalp sesi duyamadık, yarın randevum var 7+4 olacak inşallah kalp sesini duyarım stresle bekliyorum böyle biraz her yanım ağrıyınca korktum, bu bayramdan sonraya randevu alan çok sanırım umarım hepimiz duyarız seslerini

Amin inşallah

Ben de de gram bulantı yok sadece sabahları 1-2 dk bulantım oluyor o kadar onun dışında iyiyim halsizliğim var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum .Yoksa çalışırken gayet iyiydim bayram tatilinde miskinliğe vurdum

Kim neyim yok dese yakın zamanda o sey başlıyor. keske demeseydin neyse bakalım sende de olucak mi

Dinlenin iyice çok fena fiziksel yorgunluk yapıyor hamilelik.. misafirliğe gittik geldik öldüm bittim yorgunluktan işte yapmadım halbuki iki tabak getirip götürdüm
Ben yoldan geldim ya 14 saatlik burda da yoruldum, artık birkaç gündür anneme geldim ikindi uykusu yaptım kendime. Yeni uyandım. Annem de o ara yemeğimizi hazır ediyor, sağolsun. Tatilde gezeyim kafasındaydim ama 3 gündür bendeki bu yorgunluk beni mahvetti

Gebelikte tatil yok valla sıcak güneş vs yorucu evde serin serin yatmak bile bazen zulüm dön Allah dön rahat edemiyorum

Kızlar grip veya boğaz ağrısı yaşayanlar vardı burada. Benim de yeğenlerim hastaydı, ama atlatma evresindeydiler,bulasamaz diye düşündü. Bi yarım saat gidip öptüm dayanamadım. Geniz akintim var gibi burnum dolu gibi hissediyorum şu anda. Bi çözümü olan var mı. Veya hep saçım ıslak uyurum ondan oldu. Yardım lütfen

2 gündür ağır grip geçiriyorum, geçen misafirlikte biraz cereyanda kaldım ondan oldu benim, gece uyuyabilmek için parol attım, yarına daha iyi olurum diye düşünüyorum, yatıp dinlenmek tek çaresi

Soğanli ballı bir doğal antibiyotik var onu içmeyi düşünüyorum yapıp. Zencefilli bal, pekmezli karabiberli biseyler

Merhaba keseden kaş gün sonra kalp sesini duydunuz? Benim 6+1 kanamam vardı bugün yine gittim. Kese var büyümüş ama kalp sesi yok.

Merhaba keseden kaş gün sonra kalp sesini duydunuz? Benim 6+1 kanamam vardı bugün yine gittim. Kese var büyümüş ama kalp sesi yok.
Bende 6+1de gideceğim kalp atışı için burada 5+4de kalp atışı duyan bile var ama herkesin değişiyor işte eğer ilk sayfaya giderseniz kimler kaçıncı haftada duymuş görmüş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…