Kaç haftalık hamilesiniz. Benimde ilk haftalar hiç bulantım yoktu herkese aynı soruyu soruyordum ancak altıncı haftada mide bulantıları ve kusma başladı. Bence acele etmeyin ve kötü düşünmeyin.Kızlar birde benim mide bulantım neredeyse hiç yok aranızda olmayan var mı korkuyorum olmayınca sanıyorum aksilik var
7 ye girdim CanımKaç haftalık hamilesiniz. Benimde ilk haftalar hiç bulantım yoktu herkese aynı soruyu soruyordum ancak altıncı haftada mide bulantıları ve kusma başladı. Bence acele etmeyin ve kötü düşünmeyin.
Ay ne güzel yoksa bulantı falan annem ben de hep kusmus mutfak göremiyormuş kardeşimde hiç anlamamış bile gebeliği7 ye girdim Canım
Öyle gerçekten ben de tatilde yormadım kendimi ama vücut hep bitkin mutfağa gidip gelince bile nefes nefese kalıyorumDinlenin iyice çok fena fiziksel yorgunluk yapıyor hamilelik.. misafirliğe gittik geldik öldüm bittim yorgunluktan işte yapmadım halbuki iki tabak getirip götürdüm
Amin inşallahÖyle gerçekten ben de tatilde yormadım kendimi ama vücut hep bitkin mutfağa gidip gelince bile nefes nefese kalıyorum6+0 da keseyi gördük kalp sesi duyamadık, yarın randevum var 7+4 olacak inşallah kalp sesini duyarım stresle bekliyorum böyle biraz her yanım ağrıyınca korktum, bu bayramdan sonraya randevu alan çok sanırım umarım hepimiz duyarız seslerini
Çok mu6+6 yim ve tam bugun basladi
Ben de de gram bulantı yok sadece sabahları 1-2 dk bulantım oluyor o kadar onun dışında iyiyim halsizliğim var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum .Yoksa çalışırken gayet iyiydim bayram tatilinde miskinliğe vurdumYa şöyle bazı şeylerden tiksinme koku hassasiyeti vs var ama böyle kusuyorum yiyemiyorum falan yok bi bebetonun kalbini de duyayım böyle giderse maşallah iyi olurdeğişiyor benim kuzenim diyor ikisinde de zerre kusmadım bi sabah hafif bulantım oluyordu bir kız bir erkek onunda değişiyor galiba
Kim neyim yok dese yakın zamanda o sey başlıyor.Ben de de gram bulantı yok sadece sabahları 1-2 dk bulantım oluyor o kadar onun dışında iyiyim halsizliğim var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum .Yoksa çalışırken gayet iyiydim bayram tatilinde miskinliğe vurdum
Ben yoldan geldim ya 14 saatlik burda da yoruldum, artık birkaç gündür anneme geldim ikindi uykusu yaptım kendime. Yeni uyandım. Annem de o ara yemeğimizi hazır ediyor, sağolsun. Tatilde gezeyim kafasındaydim ama 3 gündür bendeki bu yorgunluk beni mahvettiDinlenin iyice çok fena fiziksel yorgunluk yapıyor hamilelik.. misafirliğe gittik geldik öldüm bittim yorgunluktan işte yapmadım halbuki iki tabak getirip götürdüm
Gebelikte tatil yok valla sıcak güneş vs yorucu evde serin serin yatmak bile bazen zulüm dön Allah dön rahat edemiyorumBen yoldan geldim ya 14 saatlik burda da yoruldum, artık birkaç gündür anneme geldim ikindi uykusu yaptım kendime. Yeni uyandım. Annem de o ara yemeğimizi hazır ediyor, sağolsun. Tatilde gezeyim kafasındaydim ama 3 gündür bendeki bu yorgunluk beni mahvetti
Aynen öyle ben de sabah yatıp akşam gezmeye gidicem başka çare yok artıkGebelikte tatil yok valla sıcak güneş vs yorucu evde serin serin yatmak bile bazen zulüm dön Allah dön rahat edemiyorum
2 gündür ağır grip geçiriyorum, geçen misafirlikte biraz cereyanda kaldım ondan oldu benim, gece uyuyabilmek için parol attım, yarına daha iyi olurum diye düşünüyorum, yatıp dinlenmek tek çaresiKızlar grip veya boğaz ağrısı yaşayanlar vardı burada. Benim de yeğenlerim hastaydı, ama atlatma evresindeydiler,bulasamaz diye düşündü. Bi yarım saat gidip öptüm dayanamadım. Geniz akintim var gibi burnum dolu gibi hissediyorum şu anda. Bi çözümü olan var mı. Veya hep saçım ıslak uyurum ondan oldu. Yardım lütfen
Benim parmaklarım bile sızlıyorGebelikte tatil yok valla sıcak güneş vs yorucu evde serin serin yatmak bile bazen zulüm dön Allah dön rahat edemiyorum
Daha erken sanırım kalp sesi için karından ama vajinal mi baktilar, bebeği gördüler miMerhaba keseden kaş gün sonra kalp sesini duydunuz? Benim 6+1 kanamam vardı bugün yine gittim. Kese var büyümüş ama kalp sesi yok.
Bende 6+1de gideceğim kalp atışı için burada 5+4de kalp atışı duyan bile var ama herkesin değişiyor işte eğer ilk sayfaya giderseniz kimler kaçıncı haftada duymuş görmüş olursunuzMerhaba keseden kaş gün sonra kalp sesini duydunuz? Benim 6+1 kanamam vardı bugün yine gittim. Kese var büyümüş ama kalp sesi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?