10 gündür çekiyorum benim de kreşe giden oğlum bulaştırdı nane limon zencefil üstüne sıcak su demleyip içiyorum iyi geliyor antibiyotikte verdi doktor ama geçmedi öksürüğü çevirdi yarın tekrar gideceğim doktoraKızlar grip veya boğaz ağrısı yaşayanlar vardı burada. Benim de yeğenlerim hastaydı, ama atlatma evresindeydiler,bulasamaz diye düşündü. Bi yarım saat gidip öptüm dayanamadım. Geniz akintim var gibi burnum dolu gibi hissediyorum şu anda. Bi çözümü olan var mı. Veya hep saçım ıslak uyurum ondan oldu. Yardım lütfen
Doktor girebilirsin demişti o yüzden giriyorumda merak ettim normal heraldeBana normalde yasak denize girmem ama ben oğlum çok istedi diye onu koyarken girdim çıkınca yanımda yedek üstüm olmadığı için soğuktan üşüdüm karnım kasıklarım ağrıdı ama doktora sorun öyle girin denize benim riskli ama mecburdum ben oğlumu tek yollayamazdim
Normalda ilk aylar denize havuza girmek yasak enfeksiyon nedeniyleDoktor girebilirsin demişti o yüzden giriyorumda merak ettim normal heralde
Kese içinde yolk kesesi var mıydı?Merhaba keseden kaş gün sonra kalp sesini duydunuz? Benim 6+1 kanamam vardı bugün yine gittim. Kese var büyümüş ama kalp sesi yok.
Evet ben üç kere sordum..Normalda ilk aylar denize havuza girmek yasak enfeksiyon nedeniyleher doktorun düşüncesi farklı tabi
Ben de 6+0 da kese gördük kalp sesi duyamadık, 8 şerde duyanlar olmuş geçmiş forumları okudumMerhaba keseden kaş gün sonra kalp sesini duydunuz? Benim 6+1 kanamam vardı bugün yine gittim. Kese var büyümüş ama kalp sesi yok.
Canım yolk oluşmuş mu o da bir faktör diyorlarKese içinde yolk kesesi var mıydı?
7.8 haftada kalp sesi duyanlar var bozma hiç moralini canım
En kısa zamanda sağlıkla tekrar olacak inşallah canımCanım beni silebilirsin tablodan @kristallia
Kese içinde yolk kesesi var mıydı?
7.8 haftada kalp sesi duyanlar var bozma hiç moralini canım
Canım yolk oluşmuş mu o da bir faktör diyorlar
Yolk sac var ve bebiş görünmüş süper, bir kan güne kalp atışını da duyarsınızYolk sak var evet. 4 gün önce yolk sakı gördük cuma da netleşti ucunda bebiş de küçücük göründü. Bunlar hep vajinal bakılarak oldu tabi
Tuzlu çubuk kraker bulundur canımKızlar mide bulantısından ölecek gibiyim bugüne kadar hiç bir şeyim yoktu bugün ne yediysem çıkardım 7+4 haftalığız
İnşallahYolk sac var ve bebiş görünmüş süper, bir kan güne kalp atışını da duyarsınız
Bende öyleydim doktor prilam yazdı şu an daha iyiyim hala bulantılarım var ama en azından kusmuyorum sadece çok uyku yapıyorKızlar mide bulantısından ölecek gibiyim bugüne kadar hiç bir şeyim yoktu bugün ne yediysem çıkardım 7+4 haftalığız
Canım benim çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahCanım beni silebilirsin tablodan @kristallia
Aminnnnİnşallahinşallah isteyen herkes sağ salim kucağına alır sağlıklı bebişlerini. Benim başta bhcgm çok kötü arttı sonradan düzeldi. Oyüzden ha düştü ha düşecek dış gebeliktir belki kimyasal olur erken düşük olur diye diye gün gün stresle geldim. Şimdi de kanama olunca kalp atışı da henüz olmayınca tedirginim. Ama kese be yolk hala duruyor bakalım.
Teşekkür ederimCanım benim çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahara vermeden devam et bence... Hayırlı vakitlerde gelecek kuzun inşallah
İnşallah daha sağlıklı bir gebelik geçireceksinTeşekkür ederimdevam edecem canım.bugün adet oldum mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?