• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bunu aldım 549₺ ye 🙈
Ben bunu doktor bi arkadaşıma sordum ilk aylar biz bile ultrasonu az tutuyoruz bebek etkileniyor diye neden böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsun falan demişti 😒 Pazartesi kendi doktoruma sorucam sorun olmazsa sende sorar mısın doktoruna acaba bi yan etkisi var mı diye

Ben bunu doktor bi arkadaşıma sordum ilk aylar biz bile ultrasonu az tutuyoruz bebek etkileniyor diye neden böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsun falan demişti 😒 Pazartesi kendi doktoruma sorucam sorun olmazsa sende sorar mısın doktoruna acaba bi yan etkisi var mı diye
Biri yorum yapmış aile hekimliğinde kullanıyoruz diye , çok sık kullanmayız nadir bakarız ayda bir gibi 🙏🏻 sorayım ben de ama dursun kenarda nolur nolmaz içimiz rahat eder

Bu arada yüzükle cinsiyet belirleme yaptım alyansınıza bir saç telinizi geçirin sol avucunuza tutun ileri geri yaparsa erkek bebek yuvarlak hareket ederse kız bebek demişler hep, ben de yuvarlak çıktı inşallah doğrudur😅🤣

Biri yorum yapmış aile hekimliğinde kullanıyoruz diye , çok sık kullanmayız nadir bakarız ayda bir gibi 🙏🏻 sorayım ben de ama dursun kenarda nolur nolmaz içimiz rahat eder
Bende istiyorum almak ama çevremde o kadar saçma yorum yapanlar var ki insanı her şeyden soğutuyorlar 😒 bende alsam çok daha iyi en azından arada bir kalbini dinlerim :)

Bende istiyorum almak ama çevremde o kadar saçma yorum yapanlar var ki insanı her şeyden soğutuyorlar 😒 bende alsam çok daha iyi en azından arada bir kalbini dinlerim :)
Yüksek fiyatlı bisey olsa almazdım sanırım kenarda dursun hareketini hissetmeyiz vs panik olmak yerine dinleriz içimiz rahat eder diye düşündüm 🙈

Yüksek fiyatlı bisey olsa almazdım sanırım kenarda dursun hareketini hissetmeyiz vs panik olmak yerine dinleriz içimiz rahat eder diye düşündüm 🙈
Bende sırf o yüzden istiyorum yok kalbi atıyor mu yok iyi mi valla doktor kontrollerini heyecanla bekliyorum en azından evde böyle bir şey olsa kafamda bu kadar kurmam 😂😂

Bakalım doğru çıkacak mı umut fakirim ekmeği Çin Rus takvimleri yüzük falı hepsi kız diyor 😅😅 doğru düzgün sevemiyorum çocuğu bilsem de ona alışsam 😀
Benden önce hamile tüm arkadaşlarımın tuttu 😂😂 ben ne istediğimi de bilmiyorum hiçbir şey de hissetmiyorum herkes diyor yok erkek yok kız hissediyorum o da yok bende 😂😂

Bu arada yüzükle cinsiyet belirleme yaptım alyansınıza bir saç telinizi geçirin sol avucunuza tutun ileri geri yaparsa erkek bebek yuvarlak hareket ederse kız bebek demişler hep, ben de yuvarlak çıktı inşallah doğrudur😅🤣
Ben bunun farklı bir versiyonunu denemiştim. Alyansa ip geçiriliyor yere yatıyorsun birisi ipin ucundan tutuyor kıpırdatmadan. İp ileri geri sallanırsa erkek daire çizerse kız . Yapanların ki doğru çıktı bakalım benimki tutacak mı😁

Ay yaptım yuvarlak olur mu bunda diyorum hep ileri geri çıktı 🤭

Tadı kötü değil miydi nasıl içtin 🙈
Kokuyo ya klorlu klorlu evdeki su bitince mecbur kaldım 🙈 ağız kuruluğu çekiyorummmm Ahh kızlar çaresi yok mu. Bugün açlık şekerime baktım normal çıktı. Korktum diyabet falan oldum diye. Bardak bardak su içiyorum ağzım yine birbirine yapışıyor. Hele sabahları öyle kuruyor ki ağzımın içi , ağzımı zor ayırıyorum 😂😂 neden böyle oldum? Bu hafta başladı bu bende. Kesin hormonsal. Damacanayı dikicem kafama kesin çözüm olursa.

Kokuyo ya klorlu klorlu evdeki su bitince mecbur kaldım 🙈 ağız kuruluğu çekiyorummmm Ahh kızlar çaresi yok mu. Bugün açlık şekerime baktım normal çıktı. Korktum diyabet falan oldum diye. Bardak bardak su içiyorum ağzım yine birbirine yapışıyor. Hele sabahları öyle kuruyor ki ağzımın içi , ağzımı zor ayırıyorum 😂😂 neden böyle oldum? Bu hafta başladı bu bende. Kesin hormonsal. Damacanayı dikicem kafama kesin çözüm olursa.
Bende de öyle ağzım çok kuruyor hatta diyorum ağzımın tadı yok garip bir his var. Hormonsal kesinlikle 🙏🏻

Kızlar Ocak annelerinde konuşmuşlar demin gördüm fetal doppler diye bi şey varmış evde bebeğin kalbini dinlemek için araştırdım trend..l da var 550₺ mi ne fiyatı , şöyle bisey nasıl olur acaba
Bunu türkiyedeki ebeler çok kullanıyor canım ilk aylar tavsiye edilmiyor ama sonradan çok kullanan var yurtdısında çok yaygın bende almayı düşünüyorum

Kızlar biz tatildeydik bodrumda , bugün sabah çok fazla kanamam oldu apar topar acile gittik , kadın doğum doktorunu çağırdılar o geldi muayene ettik bebişlerimin yerleri iyiydi ve kalp atIşlarını duyduk. Ama düşük riskim var proluton iğne ve rhogam iğne vurdular kanamam azaldı ancak hala peçeteye silince geliyor. Baya kıpkırmızı bir kan. Yaklaşık 45 dk kanama sürdü baya paçalarımdan aktı resmen Ve arada büyük pıhtılar çıktı. Gittiğimiz hastanedeki doktor yatış verdi bu şekilde İzmire gitmeyin dedi ancak hastanenin geceliği 15 bin liraymış 😱 İzmirde ki kendi doktorumla konuştum , arabanın arkasında yata yata gelirsen bir şey olmaz dedi , eve geldik Yatıyorum şimdi. Lütfen bize dua edin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın , amin 🙏🏻
Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah canım bol bol dinlen 🌸dua ediyorum sizin için

Back