• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar grip veya boğaz ağrısı yaşayanlar vardı burada. Benim de yeğenlerim hastaydı, ama atlatma evresindeydiler,bulasamaz diye düşündü. Bi yarım saat gidip öptüm dayanamadım. Geniz akintim var gibi burnum dolu gibi hissediyorum şu anda. Bi çözümü olan var mı. Veya hep saçım ıslak uyurum ondan oldu. Yardım lütfen 🙏
10 gündür çekiyorum benim de kreşe giden oğlum bulaştırdı nane limon zencefil üstüne sıcak su demleyip içiyorum iyi geliyor antibiyotikte verdi doktor ama geçmedi öksürüğü çevirdi yarın tekrar gideceğim doktora

Bana normalde yasak denize girmem ama ben oğlum çok istedi diye onu koyarken girdim çıkınca yanımda yedek üstüm olmadığı için soğuktan üşüdüm karnım kasıklarım ağrıdı ama doktora sorun öyle girin denize benim riskli ama mecburdum ben oğlumu tek yollayamazdim
Doktor girebilirsin demişti o yüzden giriyorumda merak ettim normal heralde

Merhaba keseden kaş gün sonra kalp sesini duydunuz? Benim 6+1 kanamam vardı bugün yine gittim. Kese var büyümüş ama kalp sesi yok.
Ben de 6+0 da kese gördük kalp sesi duyamadık, 8 şerde duyanlar olmuş geçmiş forumları okudum

Yolk sac var ve bebiş görünmüş süper, bir kan güne kalp atışını da duyarsınız ♥️🌼🤲🤲🤲
İnşallah🙏🏼 inşallah isteyen herkes sağ salim kucağına alır sağlıklı bebişlerini. Benim başta bhcgm çok kötü arttı sonradan düzeldi. Oyüzden ha düştü ha düşecek dış gebeliktir belki kimyasal olur erken düşük olur diye diye gün gün stresle geldim. Şimdi de kanama olunca kalp atışı da henüz olmayınca tedirginim. Ama kese be yolk hala duruyor bakalım.🥹

Kızlar mide bulantısından ölecek gibiyim bugüne kadar hiç bir şeyim yoktu bugün ne yediysem çıkardım 7+4 haftalığız
Bende öyleydim doktor prilam yazdı şu an daha iyiyim hala bulantılarım var ama en azından kusmuyorum sadece çok uyku yapıyor

İnşallah🙏🏼 inşallah isteyen herkes sağ salim kucağına alır sağlıklı bebişlerini. Benim başta bhcgm çok kötü arttı sonradan düzeldi. Oyüzden ha düştü ha düşecek dış gebeliktir belki kimyasal olur erken düşük olur diye diye gün gün stresle geldim. Şimdi de kanama olunca kalp atışı da henüz olmayınca tedirginim. Ama kese be yolk hala duruyor bakalım.🥹
Aminnnn ♥️🤲🤲
Ahh ahh tedirginlik gerçekten hiç bitmiyor ya..
Rabbim saglikla kucaklarimiza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲

Canım benim çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲ara vermeden devam et bence... Hayırlı vakitlerde gelecek kuzun inşallah 🤲
Teşekkür ederim ❤️ devam edecem canım.bugün adet oldum mutlu oldum 🙏❤️

Back