Bnde göbege tutulur diye biliyordum göbege tuttm ileri geri yaptı sol avucumda yuvarlak bilemedm smdiBu arada yüzükle cinsiyet belirleme yaptım alyansınıza bir saç telinizi geçirin sol avucunuza tutun ileri geri yaparsa erkek bebek yuvarlak hareket ederse kız bebek demişler hep, ben de yuvarlak çıktı inşallah doğrudur
Düşük tansiyon bende de var. Gecen hafta başladı. Bayilmanin eşiğinden döndüm. Doktora da sordum bayramda normal dedi tuzlu ayran ve bol su iç dedi. Yemek yiyemesende tuzlu çubuk vs tüket dedi. Susuz kalmak da düşürüyormuş. Baş ucuma tuzluk koydum biraz düştüğünü hissedince tuzluğu kafaya dikiyorumKızlar hiç tansiyon sorunu yaşayan var mı bu hafta benim sürekli tansiyonum düşüyor. Burnum patlayacak gibi başımı da ağrıtıyor tuzlu ayran içince geçiyor ama sonra tine başlıyor. Bulantıdan bir şey yiyemiyorum ondan mı acaba
Benm ilk gebeligimde doguma kadr tansiyonum 9-5 ti. Dogumdan sonra duzeldi. Sanrm bu da oyle olacak simdiden dustuKızlar hiç tansiyon sorunu yaşayan var mı bu hafta benim sürekli tansiyonum düşüyor. Burnum patlayacak gibi başımı da ağrıtıyor tuzlu ayran içince geçiyor ama sonra tine başlıyor. Bulantıdan bir şey yiyemiyorum ondan mı acaba
Ben de doktora gidince sorayım bi. Bulantıdan dolayı suyu azalttım ben de ya normalde 3 lt içerdim şimdi bir litre belki içiyorumDüşük tansiyon bende de var. Gecen hafta başladı. Bayilmanin eşiğinden döndüm. Doktora da sordum bayramda normal dedi tuzlu ayran ve bol su iç dedi. Yemek yiyemesende tuzlu çubuk vs tüket dedi. Susuz kalmak da düşürüyormuş. Baş ucuma tuzluk koydum biraz düştüğünü hissedince tuzluğu kafaya dikiyorumçünkü çoğu zaman yanlizim ve o sırada ayran alıp içecek durumum olmuyor.
Benim normalim de 9-6 olunca daha hızlı düşüyor herhaldeBenm ilk gebeligimde doguma kadr tansiyonum 9-5 ti. Dogumdan sonra duzeldi. Sanrm bu da oyle olacak simdiden dustu
Benimde öyle özellikle sabahları bulantı ile uyanıyorum ve uyuyamıyorum geçmiyor kahvaltıdan sonra anca geçiyor6+6 dan sesleniyorum. Bulanti guncellemesi geldi. Acim midem bulaniyor, yiyiyorum midem bulaniyor, asla cikaramiyorum ve bulanti devam ediyor.
Ben 5+5im ama henüz yok. Sizin ne zaman başladı bulantı6+6 dan sesleniyorum. Bulanti guncellemesi geldi. Acim midem bulaniyor, yiyiyorum midem bulaniyor, asla cikaramiyorum ve bulanti devam ediyor.
Giriyorum canım aynen benimde bu şekil yüzdükçe ağrılarım hafifledi ya yorulduk hissetmedim yada yüzmek iyi geldiKızlar denize giriyor musunuz benim kasık ağrım olmaya başladı denizde ve çıkınca
Benim doktorum üç ay deniz ve havuzu yasakladı..girmedim gittiğimiz yerdeKızlar denize giriyor musunuz benim kasık ağrım olmaya başladı denizde ve çıkınca
Yani bana doktor devamli takipe t daha fazla dusmesin iyi deil bebek icin diyorduBenim normalim de 9-6 olunca daha hızlı düşüyor herhalde
Ben giriyorum ama hiç ağrım olmadıKızlar denize giriyor musunuz benim kasık ağrım olmaya başladı denizde ve çıkınca
Bana normalde yasak denize girmem ama ben oğlum çok istedi diye onu koyarken girdim çıkınca yanımda yedek üstüm olmadığı için soğuktan üşüdüm karnım kasıklarım ağrıdı ama doktora sorun öyle girin denize benim riskli ama mecburdum ben oğlumu tek yollayamazdimKızlar denize giriyor musunuz benim kasık ağrım olmaya başladı denizde ve çıkınca
7+0 Kalp atışını duyduk çok şükürKızlar tabloya eklenmeyen varsa beni etiket yaparak bilgileri yazabilir eklerim hemen
6+6 yim ve tam bugun basladiBen 5+5im ama henüz yok. Sizin ne zaman başladı bulantı
Tatilden döndüm 2 gündür kıpırdamadan yatıyorum, kasıkları geçtim tırnağıma kadar her yanım ağrıyorKızlar denize giriyor musunuz benim kasık ağrım olmaya başladı denizde ve çıkınca
Dinlenin iyice çok fena fiziksel yorgunluk yapıyor hamilelik.. misafirliğe gittik geldik öldüm bittim yorgunluktan işte yapmadım halbuki iki tabak getirip götürdümTatilden döndüm 2 gündür kıpırdamadan yatıyorum, kasıkları geçtim tırnağıma kadar her yanım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?