• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar ben artık uyuyamıyorum sizde de var mı böyle durum yaklaşık 3 gündür uyku yok sağa dön sola dön yok sabah da dövüşmüş gibi uyanıyorum gece tuvalete kalkmayı hiç saymıyorum bile

Kızlar ben artık uyuyamıyorum sizde de var mı böyle durum yaklaşık 3 gündür uyku yok sağa dön sola dön yok sabah da dövüşmüş gibi uyanıyorum gece tuvalete kalkmayı hiç saymıyorum bile
Al benden de o kadar. Normalde uyku verir, sizarsin bir yerde derlerdi. Bende tam tersi.

Ben tam tersi WC kalkma harici baya ölü gibi uyuyorum 😂😂😁
Progestan çok uyku yapıyor

Bana 21 i gittiğimde 10 gün sonra gel demişti bayram girdi araya 😅 dayanamazsam Salı giderim ya kalbini duyalım diye bekleyeyim demiştim
Beni de onun için çağırdı belki ultrason makinasıyla alakalı olabilir çünki cuma gittiğimde alttan ultrasonla kese gözükmedi p.tesi gel dedi ben o doktora degil baska hastaneye gittim orda karından baktı hemen gözüktü şimdi yine aynı yere gideceğim belki karından bakar da kalp atisi duyulur diye

Kizlar bebisler ne kadarlık oldu ben bugün 8+2 yım salı günü bebişim kalp atışını duymaya gitcem ❤️🤲🤲

Back