- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çarşamba ya da perşembe gidicem ya da SalıMerhaba kızlar bu hafta kalp atışı için kimler gidecek? İnşallah duyarsınız bebişlerin pıtpıt atan kalbini
Birebir aynı çok yorgunum o yüzdenKızlar ben artık uyuyamıyorum sizde de var mı böyle durum yaklaşık 3 gündür uyku yok sağa dön sola dön yok sabah da dövüşmüş gibi uyanıyorum gece tuvalete kalkmayı hiç saymıyorum bile
Al benden de o kadar. Normalde uyku verir, sizarsin bir yerde derlerdi. Bende tam tersi.Kızlar ben artık uyuyamıyorum sizde de var mı böyle durum yaklaşık 3 gündür uyku yok sağa dön sola dön yok sabah da dövüşmüş gibi uyanıyorum gece tuvalete kalkmayı hiç saymıyorum bile
Perşembe gideceğim inşallahMerhaba kızlar bu hafta kalp atışı için kimler gidecek? İnşallah duyarsınız bebişlerin pıtpıt atan kalbini
Ben yüzüstü yatıyorum canım karnın büyümeye başladıgında yasak zaten karnın büyüdüpünde istesende yatamıyorsunYüzüstü yatanınız var mı aranızda peki yasak diyorlar
İnşallah canım.Kalıtsam mutlaka haber ederimİnşallah daha sağlıklı bir gebelik geçireceksin
ben uyku sırasında fark etmeden yatıyorum ilk aylarda da mı yasakYüzüstü yatanınız var mı aranızda peki yasak diyorlar
Canım kaçıncıhaftan oluyor gideceğindeBen çarşamba ya da perşembe gidicem ya da Salı
Geçen gün köyde uyurken yengem uyardı yüz üstü yatma iyi olmaz dediben uyku sırasında fark etmeden yatıyorum ilk aylarda da mı yasak
Ben tam tersi WC kalkma harici baya ölü gibi uyuyorumKızlar ben artık uyuyamıyorum sizde de var mı böyle durum yaklaşık 3 gündür uyku yok sağa dön sola dön yok sabah da dövüşmüş gibi uyanıyorum gece tuvalete kalkmayı hiç saymıyorum bile
Salı günü gideceğim kalp atışını bayram öncesi duymuştuk kontrole gitcem insallahhMerhaba kızlar bu hafta kalp atışı için kimler gidecek? İnşallah duyarsınız bebişlerin pıtpıt atan kalbini
Salı tam 7+0 o yüzden karar veremedim bir iki gün sonrasında mı gitsem diyeCanım kaçıncıhaftan oluyor gideceğinde
Kız ben 6+1e randevu aldım ya doktor 6. Haftada herhangi bir gün gel dediSalı tam 7+0 o yüzden karar veremedim bir iki gün sonrasında mı gitsem diye
Bana 21 i gittiğimde 10 gün sonra gel demişti bayram girdi araya dayanamazsam Salı giderim ya kalbini duyalım diye bekleyeyim demiştimKız ben 6+1e randevu aldım ya doktor 6. Haftada herhangi bir gün gel dedi
Normal canım ben ilk çocukta hiç sudan çıkmadım yuzmeyi bile hamileyken öğrendim ki normalde benim deniz fobim vardı onu bile yendimDoktor girebilirsin demişti o yüzden giriyorumda merak ettim normal heralde
Beni de onun için çağırdı belki ultrason makinasıyla alakalı olabilir çünki cuma gittiğimde alttan ultrasonla kese gözükmedi p.tesi gel dedi ben o doktora degil baska hastaneye gittim orda karından baktı hemen gözüktü şimdi yine aynı yere gideceğim belki karından bakar da kalp atisi duyulur diyeBana 21 i gittiğimde 10 gün sonra gel demişti bayram girdi araya dayanamazsam Salı giderim ya kalbini duyalım diye bekleyeyim demiştim