- Konu Sahibi Buffalosos
- #37.921
Canım sancıların nasıl ağrısı yani. Benim öncesinde açılmam olmuştu iğnelerle serumlarla kapandı bugün de çok kasıklarım ağrıdı korkuyorumYapabiliyorum ama 100 üstü sancılarım ve açılmam var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sancıların nasıl ağrısı yani. Benim öncesinde açılmam olmuştu iğnelerle serumlarla kapandı bugün de çok kasıklarım ağrıdı korkuyorumYapabiliyorum ama 100 üstü sancılarım ve açılmam var
Özel sağlık sigortası kapsamlı oluyor tam anlamıyla özel sigorta işte 15 günlük olmadan sigorta yapılmıyor ama öyle dediler bize.Özel sağlık sigortası ile tamamlayıcının arasındaki fark ne acaba Murphyy söyleyince merak ettim. Yeni doğunca çok gidiliyormuş herhalde doktora. Daha uyguna gelir gibi duruyor
Bilgim yok ama mantıken olması lazım bir arkadaşım doğum teminatlı tamamlayıcı yaptırmıştı doğumdan sonra safra kesesi ameliyatı olmuş onu da karşılamış sigortası bence sünnet de dahildirTamamlayıcı sağlık sigortasına sünnette dahil oluyor mu ? Bilginiz varmi bu konuda
Evet iyice araştırmak lazım bizde şimdi arayıştayız. Ameliyat yatışlar vs karşılasın istiyorum sık sık hasta olup hastanede yatışı gerekebilir. Hastaneye para ödeyene kadar özel sigortaya para öderim daha iyi.Evet tamamlayıcı ds çoğu şeyi karşılamıyor diyorlar özel İğneler vs vs.
Iyice araştırmak lazım
Bilgilendirme için sağol canım. Bebeklere tamamlayıcıdan ziyade özel sağlık sigortası daha kapsamlı oluyormuş sigorta şirketleri öyle diyor pahalıya yaptıralım diye diyorlar belkide
Özel sağlıkta istediğin hastaneye yada özel doktora gider muayene olur parasını verir sonra şirketten alırsın ve muayene sınırı yok. Tamamlayıcı sağlıkta sadece sgk anlaşmalı özel hastaneler ve 10 muayene hakkı var dedi canım. Fiyatı 3 katı pahalıymış tabi özel sağlığınÖzel sağlık sigortası ile tamamlayıcının arasındaki fark ne acaba Murphyy söyleyince merak ettim. Yeni doğunca çok gidiliyormuş herhalde doktora. Daha uyguna gelir gibi duruyor
Evet özel sağlık sigortası daha pahalıymış Üç aşağı beş yukarı özel sağlık sigortaları ne kadar acabaÖzel sağlıkta istediğin hastaneye yada özel doktora gider muayene olur parasını verir sonra şirketten alırsın ve muayene sınırı yok. Tamamlayıcı sağlıkta sadece sgk anlaşmalı özel hastaneler ve 10 muayene hakkı var dedi canım. Fiyatı 3 katı pahalıymış tabi özel sağlığın
Hımm olsun 15 günden sonra yaptırırız biz deÖzel sağlık sigortası kapsamlı oluyor tam anlamıyla özel sigorta işte 15 günlük olmadan sigorta yapılmıyor ama öyle dediler bize.
Oo baya fark varmışÖzel sağlıkta istediğin hastaneye yada özel doktora gider muayene olur parasını verir sonra şirketten alırsın ve muayene sınırı yok. Tamamlayıcı sağlıkta sadece sgk anlaşmalı özel hastaneler ve 10 muayene hakkı var dedi canım. Fiyatı 3 katı pahalıymış tabi özel sağlığın
Anadolu sigorta ile Bi konuş canım..Evet iyice araştırmak lazım bizde şimdi arayıştayız. Ameliyat yatışlar vs karşılasın istiyorum sık sık hasta olup hastanede yatışı gerekebilir. Hastaneye para ödeyene kadar özel sigortaya para öderim daha iyi.
Aynı bende de mantarmıs canım o akıntı bilgin olsun doktora git istersen fitil veriyorBide rahim ve makat bölgemde bir ağırlık var afedersiniz akinti beyaz gibi yumurtlama donemi akıntısı gibi başladı iki gündür unuttum galiba
Sünneti karşılamıyor özel sigortalar bizim arkadaş pipi kanalı daralması şeklinde giriş yaptırmış ozaman karşılamış. Sünnet için ilave yaptırılabilir belki araştırmak lazım canımBilgim yok ama mantıken olması lazım bir arkadaşım doğum teminatlı tamamlayıcı yaptırmıştı doğumdan sonra safra kesesi ameliyatı olmuş onu da karşılamış sigortası bence sünnet de dahildir
Kac haftaliksiniz acilma kac cm benimde aynı sekildedeO zaman hurafe olma ihtimali yüksek
Karşılayan paketler varmış canım ama fiyatı da ona göre değişiyor tabiSünneti karşılamıyor özel sigortalar bizim arkadaş pipi kanalı daralması şeklinde giriş yaptırmış ozaman karşılamış. Sünnet için ilave yaptırılabilir belki araştırmak lazım canım
Ben hiç sancı hissetmedim sadece büyük tuvalet ihtiyacı vardı makatta acayip bir ağrı vardıKızlar benim aylardır erken doğum riskim vardı. Bugün aşırı sancım var çok sık giriyor 34 hafta 2 günlüğüz perşembe doktor randevum. 34 e kadar zor dayandık. Sancılar normal mi yani ben aylardır erken doğumu bekliyorum zaten ama oğlum küvezde kalır mı sizce 30 haftalıkken 2 kere ciğer geliştirici vurunmuştum.. Doğum başladıysa nasıl anlıycam artık deliricem
Doğrudur canım farklı kapsamlar olabiliyor herşey para zaten bıktık yaaahhhKarşılayan paketler varmış canım ama fiyatı da ona göre değişiyor tabi
Doğrudur benim bu bebis kız oğlum da şehir hastanesinde yaptirmistik çok memnun kalmıştıkSünneti karşılamıyor özel sigortalar bizim arkadaş pipi kanalı daralması şeklinde giriş yaptırmış ozaman karşılamış. Sünnet için ilave yaptırılabilir belki araştırmak lazım canım
Biz ss alıp atıyozİnstagramdan gönderi nasıl ekleniyor. Allah rızası için biri anlatsın