- 17 Nisan 2023
- 1.943
- 1.501
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #37.881
Doktorum bana da önerdi ama fiyatları bilmiyorum maalesef sen öğrendin mi fiyatKızlar kordon kanı saklatcak misiniz fiyat bilgisi aldıniz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum bana da önerdi ama fiyatları bilmiyorum maalesef sen öğrendin mi fiyatKızlar kordon kanı saklatcak misiniz fiyat bilgisi aldıniz mı
Broşür verdi de doktorun aramadım henüzDoktorum bana da önerdi ama fiyatları bilmiyorum maalesef sen öğrendin mi fiyat
Kaçıncı haftadasinDenedim ben şimdi gayet yapıyorum demek ki daha doğurmama var
36+2Kaçıncı haftadasin
Daha var biraz daha dursun minişler
Hahahaha aynen yere oturursam bir daha kalakamazsam diye düşündümAy evde tek başınayım şimdi yere oturursam kalkamam akşam deneyim
Evet ya bir De hemen ikinciyi istiyor beraber büyüsünler diyor1 taneyi doğurdukta ikinci kaldı
Bizde bi kere devlete gittik kapıda geçecek yer bulamadık ite kalka poliklinik önüne geldik orda da saatlerce bekledik danışmadaki kişi bile ukala ukala herkesi azarlıyordu eşim çıkalım hadi şurdan dedi muayene bile olmadım çıktık bir daha da gitmedikBenim ki acaba devlette mi yapsak diyordu ara ara , geçen gün ki muameleyi bizzat deneyimledi çıkarken bir daha gelmeyelim sakın buraya dedi
Oğlum beş buçuk yaşında aksine konuşkan, sosyal bir çocuk girdiği ortama uyum sağlar tek sorun aşırı duygusal o da balık burcu olduğundan dolayı öyleÇok teşekkür ederim. Oğlun nasıl benim tanıdığım tüm Alperen’ler sessiz
Minik balık burcumuz geliyor demek o gün ay da yengeçte anneye düşkün olurB Buffalosos Canım yorumladığın günlere göre 21 Şubat ı seçtim inşallah 21 şubatta doğum olacak gerçi doktor 24 u demisti ama 2 3 günü sorun etmez diye düşünüyorum
Ağırbaşlı oluyorlar Alp,Alper,Alperen akıllı zeki kimi tanıdıysam çocuklukları da bir tık daha usluÇok teşekkür ederim. Oğlun nasıl benim tanıdığım tüm Alperen’ler sessiz
Evet birikim sigortasını oğluma yaptirmistim borsaya endeksli borsa yükseldikçe iyi bir getirisi oluyor, sağlık sigortasını da bugün bir sigortacı arkadaşla görüştüm bebek 15 günlük olunca yaptırılabiliyormusuz ki ilk zamanlar hastane işimiz çok olacak o yüzden yaptırmayı düşünüyorum ben de.Kızlar B Buffalosos Murphyy ve bilgi almak isteyenler; eşim bebek için birikim sigortası yapacakmış.
Her ay istenen belirli bir tutarda sigorta şirketlerinin varlık fonuna ödeme yapılıyor.
Örnegin 500 TL. bu paraya %30 devlet katkısı oluyor. yani her ay sen 500 yatırıyorsun ama hesaba 650 TL olarak geçiyor, 10 yıl boyunca birikim yapılabiliyor. Artı olarak içerideki para Türkiye Cumhuriyeti varlık fonunda döviz ve altın olara fonlanıyor, enflasyonda değer kaybetmiyor, dilenirse 10 yıl sonra çekilebiliyor diye bir açıklama yaptı. Bunu yapacakmış bizim bebişe. Diğeri ise tamamlayıcı sağlık sigortası.
Bebekler için Tamamlayıcı sağlık sigortası yaparız, SGK nın karşıladığı tüm aşıları ve muayeneleri, tomografi vs gibi şeyleri özel hastanelerde ücretsiz yaptırabilirler dedi. Bunun ücreti 10 binmiş ortalama. Anne babanın yaşı, yaşadığı yer, sağlık durumu vs göre değişiyormuş fiyat.
Bir doktor ilişkinin normal doğumu kolaylaştırdığını söylüyordu ondan duyunca inandım bende. Bilmiyorum canım daha kararsızımYabancı sitelerde ilişkiye girmenin normal doğumu başlatmadığını söylüyorlar yani hurafe olabilir canım, yine de senin tansiyondan dolayı normal yerine sezaryen olması daha kolay olabilir
Bu Bayadır bende de oluyor kasılmaymış galibaKızlar dün geceden beri karnımın bir sol tarafı taş gibi şişiyor bir sağ tarafı ama böyle garip şekilde bebek tekmesi yok sadece ara ara bir taraf şişip iniyor bu normal mi sancı mı
Oooh olsun olsunnn insallahMinik balık burcumuz geliyor demek o gün ay da yengeçte anneye düşkün olur
Kızlar B Buffalosos Murphyy ve bilgi almak isteyenler; eşim bebek için birikim sigortası yapacakmış.
Her ay istenen belirli bir tutarda sigorta şirketlerinin varlık fonuna ödeme yapılıyor.
Örnegin 500 TL. bu paraya %30 devlet katkısı oluyor. yani her ay sen 500 yatırıyorsun ama hesaba 650 TL olarak geçiyor, 10 yıl boyunca birikim yapılabiliyor. Artı olarak içerideki para Türkiye Cumhuriyeti varlık fonunda döviz ve altın olara fonlanıyor, enflasyonda değer kaybetmiyor, dilenirse 10 yıl sonra çekilebiliyor diye bir açıklama yaptı. Bunu yapacakmış bizim bebişe. Diğeri ise tamamlayıcı sağlık sigortası.
Bebekler için Tamamlayıcı sağlık sigortası yaparız, SGK nın karşıladığı tüm aşıları ve muayeneleri, tomografi vs gibi şeyleri özel hastanelerde ücretsiz yaptırabilirler dedi. Bunun ücreti 10 binmiş ortalama. Anne babanın yaşı, yaşadığı yer, sağlık durumu vs göre değişiyormuş fiyat.
Tamamlayıcı sağlık sigortasına sünnette dahil oluyor mu ? Bilginiz varmi bu konudaEvet birikim sigortasını oğluma yaptirmistim borsaya endeksli borsa yükseldikçe iyi bir getirisi oluyor, sağlık sigortasını da bugün bir sigortacı arkadaşla görüştüm bebek 15 günlük olunca yaptırılabiliyormusuz ki ilk zamanlar hastane işimiz çok olacak o yüzden yaptırmayı düşünüyorum ben de.