- 6 Ağustos 2022
- 2.104
- 1.963
- Konu Sahibi Buffalosos
- #37.861
Bir sürpriz yapmazsa öyle gibiSağlıkla inşallah ilk planlı miniğimiz mi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sürpriz yapmazsa öyle gibiSağlıkla inşallah ilk planlı miniğimiz mi geliyor
Evet bende hic sanmiyorum elit kullandiklarini elit cikolatanin 250 grami bu fiyatlarda nerdeyseNe kaliteli ne de kalitesiz orta kalite diyebilirim. Açıklamasında elit çikolata kullandıklarını yazmışlar ama alakası yok. Bende çok kaliteli birşey beklemeden aldım ama çokta kötü değil idare eder. Kimisi de çok beğenmiş bayılmış herkese aynı çikolata gitmiyor galiba anlamadım
Aynen öyleEvet bende hic sanmiyorum elit kullandiklarini elit cikolatanin 250 grami bu fiyatlarda nerdeyse
Tamam çok teşekkür ederim bu grup iyi ki varTok içtiğin zaman pek etkisi olmaz ama hatırlayınca içmek gerekiyor. Bugünlük tok iç sonrasında aç içmeye özen gösterirsin.
Ayyy hadi hayırlısı olsun22 Ocak için gün verdi doktor geliyor gelmekte olan 38+1
Onu aldım ben deBen de yataşı söyleyecektim, kullanan herkes çok memnun
merhaba nasıl çıktı sonuçlarınız benimde serbest beta 151 papp a 5.62Kızlar merhaba ikili test sonucum çıkmış sonuç ektedir yazıyor hiçbir şey anlayamadım o yüzden ama fri Beta HCG 79.20 çıkmış papp a ise 2,93 ne demek bunlar anlayanınız var mı acaba çok merak ettim hemen doktora da yazdım ama size de yazmak istedim
Doğum ile alakalı olduğunu zannetmiyorum çünkü öyle olsaydı 4 günde doğururdun Beslenme ile alakalı olduğunu düşünüyorum.Kızlar saçma bir soru ile geldim normalde günde 1 kez büyük tuvaletimi yaparım fakat son 4 gündür falan günde 2-3 kez tuvaletimi yapıyorum doğum mu geliyor acaba diye düşünüyorum (36 haftalık olduk )
Evet 4 gündür devam ediyor her şeyi kafama takmaya başladımDoğum ile alakalı olduğunu zannetmiyorum çünkü öyle olsaydı 4 günde doğururdun Beslenme ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Merhaba canım benim doktorum risk düşük dedi, başka binrapor daha varmış ona bakarak yorumladı onu ben göremedim sonradan verdi kağıdı. Ama bı risk görünmüyor demişti.merhaba nasıl çıktı sonuçlarınız benimde serbest beta 151 papp a 5.62
benimde öyledir inşallahMerhaba canım benim doktorum risk düşük dedi, başka binrapor daha varmış ona bakarak yorumladı onu ben göremedim sonradan verdi kağıdı. Ama bı risk görünmüyor demişti.
Ay 9 ay gectide 15 gun zor geciyormus gibi geliyor yatiyorum kalkiyorm.hala 15Şurada 2 şubata da bişey kalmamış ki kuzum. Günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor valla
Geçer geçer bi bakmışsın bebişin kucağındaAy 9 ay gectide 15 gun zor geciyormus gibi geliyor yatiyorum kalkiyorm.hala 15
Bende sürekli kafama takacak birşeyler buluyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum Ama rahat olan kafaya hiçbir şey takmayanlar o kadar rahat gebelik geçiriyor ki hayret ediyorum.Evet 4 gündür devam ediyor her şeyi kafama takmaya başladım