- 13 Kasım 2022
- 713
- 397
- 27
- Konu Sahibi Buffalosos
- #37.081
Kızlar bebişlerinizin pozisyonları nedir anne karnında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aylardır baş aşağı duruyorKızlar bebişlerinizin pozisyonları nedir anne karnında
Benimki de baş aşağıKızlar bebişlerinizin pozisyonları nedir anne karnında
En son kaç kilo çıkmıştı normal miydi herşeyBende öyle diyorum herhalde doğum olacak kadar bir sancım olsa hissettirir her an bekliyorum artık bakalım ne zaman gelirse
Ters pozisyondaydi en son 30.haftada yarin kontrolüm var 32.haftm oluyor merak ediyorum dönüp donmediginiKızlar bebişlerinizin pozisyonları nedir anne karnında
Regl ağrısı doğum sancısı olabilir 1 dakikadan uzun sürüyorsa ve ritmik 5 dk’da bir olursa doğum başlamış demektir hemen hastaneye gelirsin dedi. İstersen sende bir hekiminle iletişime geç.Kızlar bugün regl ağrısı gibi ağrılarım var ya umarım geçicidir
Baş aşağı duruyordu dün ama yer değiştirebilirmişKızlar bebişlerinizin pozisyonları nedir anne karnında
Kilosu zaten hep düşüktü bu hafta 2600 çıktı. Doktorum aşağıya çok gömülü daha az ölçüm yapıyorum gibi doğumda daha fazla çıkabilir dedi ama gerçekleri doğum olunca görcezEn son kaç kilo çıkmıştı normal miydi herşey
Aynen o verdikleri kağıtta da artı eksi 394 g yazıyor ben de mesela. Tahmini olarak söylüyorlar işte. Sağlıklı olsunlar daKilosu zaten hep düşüktü bu hafta 2600 çıktı. Doktorum aşağıya çok gömülü daha az ölçüm yapıyorum gibi doğumda daha fazla çıkabilir dedi ama gerçekleri doğum olunca görcez
2 aydır baş aşağı bizimkiKızlar bebişlerinizin pozisyonları nedir anne karnında
Her hafta farklı pozisyonda benim hanfendi 2 hafta önce baş aşağıydı geçen hafta makat gelişti bu hafta yine baş aşağı çıktı 34 haftalık oluyoruz yarın daha da dönmez diye umuyorumKızlar bebişlerinizin pozisyonları nedir anne karnında
Umarım öyledir tekrar tekrar baktı aynı dedi birde üstüne beslenemiyorsa 37de alırız diyince iyice kötü oldumCanım hiç üzülme bende en son gittiğimde 10 gün içinde bebek güya 600gr almış dedi doktor bende ne yaptınız Hocam daha 10 gün oldu nasıl olur dedim tekrar ölçtü ve yaklaşık 200 gram almıştı. Bebek büyüdükçe ölçülerde sapma çok oluyor.
Gözünüz aydın sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun sizlerle birlikte inşallahPek girip yazamadım kızlar bizim bebiş ishal oldu sindirim sistemleri tam gelişmediği için normal miş neden 35. Haftada doğdu benim uzun süredir kasılmalar vardı ama düzenli değildi o gün en son 5dk 1 ağrılı kasılmalarım olunca kontrole gittim düzenli 100 ve üzeri kasılma olunca daha öncede sezaryen doğum olunca acil sezeryen oldum Allahtan perşembe ve cuma ciğer geliştiricileri olmuştum küvoze girmedik bu arada ismimiz Atlas Alaz oldu çok kararsız kalmıştık abimiz ateş bebişte atlas oldu herkese hayırlı doğumlar diliyorum kokusunu alınca bütün sıkıntılar geçecek
Benim geçti ya öğleden sonra, ama devam ederse giderim mutlaka çok sağolRegl ağrısı doğum sancısı olabilir 1 dakikadan uzun sürüyorsa ve ritmik 5 dk’da bir olursa doğum başlamış demektir hemen hastaneye gelirsin dedi. İstersen sende bir hekiminle iletişime geç.
Sağlıklı olsunlar da gerisi kalan her şey halledilir inşallahAynen o verdikleri kağıtta da artı eksi 394 g yazıyor ben de mesela. Tahmini olarak söylüyorlar işte. Sağlıklı olsunlar da
Benimde biri öyle yukarıda mide bitimi karnın şiştiği kısımda hemenKızlar nst nin sancıları ölçen aletini nereye sabitliyolar. Sanki ikidir çok midemde yani yukarda gibi düşünüyorum. Dedim çok midede değil mi diye yok dedi