- Konu Sahibi Buffalosos
- #36.101
Benimde hedef 37+0Hedef 37+0 olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde hedef 37+0Hedef 37+0 olsun
Off bu bebişler niye böyle yaaa bende göremedim kolunu kapatmış yüzüne 2 3 kere denedik 4 boyutlu ultrasonda ama yok anca kulağını yakaladıkYüzünü göremedim nur yüzlümünnnn halbuki özlemiştim….. bir daha ki randevu da ta 2-3 hafta sonra gel dedi tabi acil bisey olmazsa
Son 6 günüm kaldı benim pazara 37+0 direniyoruzBenimde hedef 37+0
Kızlar bugun kontrolum vardi 31+4 oglusum 1.900 olmus masallah plasenta previa yuzunden sezaryen olacağım kesinleşti gibi 20 şubat sonrası istediğim bir gün olacakmış doğum Allahın izniyle B Buffalosos kuzum sen anlıyordun bu işlerden galiba yanlış hatırlamıyorsam önereceğin bir gün var mı
14. Haftamda devlette teshis konuldu 21.haftamda detaylı ultrason yapan doktor onayladı kalan bütün takibimi kendi doktorum yaptı ama 3 doktorda aynısını söyledi yani marjinal plasenta previaplesenta privia teşhisinş kim koydu? Geçen haftalarda bana privia olduğumu söylediler hatta özel olarak başka bir prof'a gittik. Prof da bizi bir güzel korkuttu ve o prof dışında kimseye gidemeyeceğimize, doğumu başka kimseye emanet edemeyeceğimize emin olmuştuk ki prof ile ilgili kötü bir yorum duyup başka doktordan görüş almaya karar verdik sonrasında iki ayrı doktora daha gittik ve iki doktor da olmadığını söyledi. Doğuma şu kadar az zaman kalmışken doktoru değiştirmek zorunda kaldık. Siz de mutlaka başka bir doktordan, özellikle de sizden doğrudan maddi çıkarı olmayan devlet hastanesinde çalışan bir doktordan görüş alın bence
Çok geçmiş olsun. Allah kolaylıkla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza aldırsın inşallah14. Haftamda devlette teshis konuldu 21.haftamda detaylı ultrason yapan doktor onayladı kalan bütün takibimi kendi doktorum yaptı ama 3 doktorda aynısını söyledi yani marjinal plasenta previa
Sen kesin haftaya gidersinYüzünü göremedim nur yüzlümünnnn halbuki özlemiştim….. bir daha ki randevu da ta 2-3 hafta sonra gel dedi tabi acil bisey olmazsa
20 sonrasına bakmadım ben bu akşam hazır boşum bir tablo yapayım açıklayıcı gün gün mart ayına kadar her günü yazayım arasından seçinKızlar bugun kontrolum vardi 31+4 oglusum 1.900 olmus masallah plasenta previa yuzunden sezaryen olacağım kesinleşti gibi 20 şubat sonrası istediğim bir gün olacakmış doğum Allahın izniyle B Buffalosos kuzum sen anlıyordun bu işlerden galiba yanlış hatırlamıyorsam önereceğin bir gün var mı
Nasıl da tanımışsın beniSen kesin haftaya gidersin
Aynen öyleNasıl da tanımışsın beni
8subat nasıl kuzuNasıl da tanımışsın beni
Bencede valla süper olur herkes bakar en azindan20 sonrasına bakmadım ben bu akşam hazır boşum bir tablo yapayım açıklayıcı gün gün mart ayına kadar her günü yazayım arasından seçin
Dedim belki gozume denk gelmistiir diye sordum keske onceden haberimiz olsaydi birbirimizden orda tanisirdikbirdaha ne zamna gidiyorsun bnnhaftaya gidecegim 15ndeAa ben nstye geç girdim önce muayne saat 13de anca girebildim nstye çok kalabalıktı sıra gelmedi bi türlü 12de girdim muayneye üstümde beyaz sweat vardı altımda siyah tayt
Şöyle elin değmişken ocak 22 den itibaren en azından olsaydı erken doğumlar da var20 sonrasına bakmadım ben bu akşam hazır boşum bir tablo yapayım açıklayıcı gün gün mart ayına kadar her günü yazayım arasından seçin
Aaa Neden 2.3 hafta sonra..?Yüzünü göremedim nur yüzlümünnnn halbuki özlemiştim….. bir daha ki randevu da ta 2-3 hafta sonra gel dedi tabi acil bisey olmazsa
Ocak anneleri grubunda yeni doğum yapmış biri anlatmış tatlım. Linki ve ekran görüntüsünü bırakıyorum.Kızlar göğüs pompası aldınız mı? Yani ilk etapta olması gerekiyor mu? Manuel mi alsam yoksa elektrikli mi bilmiyorum lansinoh elektrikli ile mochi manuel arasında kaldım ne öneriyorsunuz
Ben artık sadece nst için giriş açtırıyorum muayane açtırma dedi doktorum, sadece nst yazıp kağıt veriyor. Çünkü her hafta nst gitcem artık 34ten sonraHerseye para mı.odeyecez ben şimdi 32+5 gittiğimde.34 olcak beni de alacaklar nst ye galiba bu gittigimde
çok teşekkür ederimmm çok iyi oldu benim için lansinoh alacağım kesinlikleOcak anneleri grubunda yeni doğum yapmış biri anlatmış tatlım. Linki ve ekran görüntüsünü bırakıyorum.
2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
Oh maşallah 🥰 inanalım inanalım, bence hepimizin böyle pırt diye gelecek güzel başladık güzel gidiyoruz, erken doğumlarda da maşallah her şey yolunda gitti 🥰 grubun enerjisi bizi yükseltiyor 😍 Aynen hepimiz pırt diye doğuracağız. Hamilelikte neyi çok düşünürsen ve söylersen öyle oluyor. Bak...www.kadinlarkulubu.com
Eki Görüntüle 3366019
Masallah sizin bi sey kalmamış bende yarın 35+0 im 15 günüm kaldıSon 6 günüm kaldı benim pazara 37+0 direniyoruz