- 19 Haziran 2023
- 265
- 378
- 23
Kanı andırıyorsa gitmelisin. Aile hekimi kahverengi olabiliyor ancak kırmızıya dönerse doktora git demişti. Öyle de oldu görür görmez acile gittim kanamam olduğunda. Pembeydi ama az değildi epey çoktu seni yanıltmak ve korkutmak istememKızlar ya tuvalette peceteye silince gelen pembe akıntım oldu korktum birazcık, sizce gitmeli miyim progestan falan kullanmıyorum şu an
4-5 aylık hamile gibi şişim hazımsızım çok kötü bağırsaklarım resmen hem ödem hem gaz gibi sindirim yavaşlıyor mahvetti günlerdirKızlar merhaba, biz daha önceden 8 günlük otobüs turu almıştık. Şuan o tatildeyim ben. Ama karnım o kadar Şiş ki yolculuk yapmaktan ödem midir yoksa daha 2 ay bile olmayan hamilelik göbeği midir bilemedik. Sizlerde fiziksel görüntü nasıl
Gittim gittim çok teşekkür ederimKanı andırıyorsa gitmelisin. Aile hekimi kahverengi olabiliyor ancak kırmızıya dönerse doktora git demişti. Öyle de oldu görür görmez acile gittim kanamam olduğunda. Pembeydi ama az değildi epey çoktu seni yanıltmak ve korkutmak istemem
Bence görünseniz iyi olur ama siz bilirsinizKızlar ya tuvalette peceteye silince gelen pembe akıntım oldu korktum birazcık, sizce gitmeli miyim progestan falan kullanmıyorum şu an
Çok geçmiş olsunGittim gittim çok teşekkür ederimşükür sıkıntı yokmuş ama progestan başladık, istirahat önerdi bir de.
Erkek diyorum ama rabbim içinden geleni nasip etsin inşallah sağlıkli bı şekildeDedikleriniz tutarsa bir tahmin de ben alabilir miyim 7+3 olduk
Bence sen salı yi bekleme sabah erkenden git benim de çok hafif kanamam olmuştu şuan düşük riskim var dikkat etKızlar merhaba. 6 haziran transfer oldum. 5. Gün çift embriyo beta hcg yavaş ilerledi ilk 3 sonucum düşüktüde ayrıca.(8.gün 41 10. Gün 43 13. Gün 58 17. Gün 492) Ama transferin 20. Günü kontrole gittiğimde kese gördük. Progestan iğne oluyordum apselerden sebep ara verdik tablet olanını sabah akşam vajinal başladık. Hafta 1 prolutex ol dedi doktorum onuda cuma olurum dediydim. Bundabah peçeteye önce kırmızı ama yoğun ve çok olmayan kan sonrasında kahverengi akıntı olayı oldu. Dün zaten sancım oluyodu kasıkta sabahta bu olay oldu şuan ağrım var kasığımda sabah iğne mi Olmaya gidicem ama stres yaptığım için mi daha çok ağrım oluyo . Uyuyamıyorum da. Keseyi gördüğümüzde ufaktı haftasını konuşmadık. Salı kontrolüm var. Şimdiden panik oldum ben
Çok geçmiş olsun canım ,bir an once geçer inşallahKizlar kizlar ben ölüyorum galiba ya enfeksiyon var bende yoğurt sürdüm geçmedi temizledim pakladim geçmedi yanıyorum uyuyamıyorum da saat kaç oldu hala ayaktayim ilaç da vermedi doktor düşük riskim var diye dua edin ya ben ne yapsam iyi gelir acaba ve şuan ayaklarimin altı da yanıyor ölüyorum
Acile gorun bir baksinlar canım ama.panik yapma, tüp bebek ile gebeliklerde kanama vs çok oluyor genelde okuyorum burda hep..Kızlar merhaba. 6 haziran transfer oldum. 5. Gün çift embriyo beta hcg yavaş ilerledi ilk 3 sonucum düşüktüde ayrıca.(8.gün 41 10. Gün 43 13. Gün 58 17. Gün 492) Ama transferin 20. Günü kontrole gittiğimde kese gördük. Progestan iğne oluyordum apselerden sebep ara verdik tablet olanını sabah akşam vajinal başladık. Hafta 1 prolutex ol dedi doktorum onuda cuma olurum dediydim. Bundabah peçeteye önce kırmızı ama yoğun ve çok olmayan kan sonrasında kahverengi akıntı olayı oldu. Dün zaten sancım oluyodu kasıkta sabahta bu olay oldu şuan ağrım var kasığımda sabah iğne mi Olmaya gidicem ama stres yaptığım için mi daha çok ağrım oluyo . Uyuyamıyorum da. Keseyi gördüğümüzde ufaktı haftasını konuşmadık. Salı kontrolüm var. Şimdiden panik oldum ben
Arada bir oluyor bendedeKızlar benimde iç camasiri hizasına böyle arada ağrı girip çıkıyor bi de başım çok dönüyor sanki böyle şikayetleri olan oldu mu acaba kendimi dinlemekten kafayı yiyeceğim
Sabah çok hafif oluyor ama akşama dohru davul gibi sisiyorumKızlar merhaba, biz daha önceden 8 günlük otobüs turu almıştık. Şuan o tatildeyim ben. Ama karnım o kadar Şiş ki yolculuk yapmaktan ödem midir yoksa daha 2 ay bile olmayan hamilelik göbeği midir bilemedik. Sizlerde fiziksel görüntü nasıl
Kuru kayısı tuketmeye calis maden suları gebelikte tuketiliyormus içebilirsen yemekten 1 saat sonra felan iç. Aksam olurken bende sisiyorum hafiften4-5 aylık hamile gibi şişim hazımsızım çok kötü bağırsaklarım resmen hem ödem hem gaz gibi sindirim yavaşlıyor mahvetti günlerdir
Yani daha 2 ayda fındık kadar oluyolar çok hamile göbeği olamazKızlar merhaba, biz daha önceden 8 günlük otobüs turu almıştık. Şuan o tatildeyim ben. Ama karnım o kadar Şiş ki yolculuk yapmaktan ödem midir yoksa daha 2 ay bile olmayan hamilelik göbeği midir bilemedik. Sizlerde fiziksel görüntü nasıl
Minişler için her şeye dayanacazOlmaz mııı 6. Haftada daha kotuydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?