2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar ya tuvalette peceteye silince gelen pembe akıntım oldu korktum birazcık, sizce gitmeli miyim progestan falan kullanmıyorum şu an
Kanı andırıyorsa gitmelisin. Aile hekimi kahverengi olabiliyor ancak kırmızıya dönerse doktora git demişti. Öyle de oldu görür görmez acile gittim kanamam olduğunda. Pembeydi ama az değildi epey çoktu seni yanıltmak ve korkutmak istemem

4-5 aylık hamile gibi şişim hazımsızım çok kötü bağırsaklarım resmen hem ödem hem gaz gibi sindirim yavaşlıyor mahvetti günlerdir

Gittim gittim çok teşekkür ederim şükür sıkıntı yokmuş ama progestan başladık, istirahat önerdi bir de.

Kızlar benimde iç camasiri hizasına böyle arada ağrı girip çıkıyor bi de başım çok dönüyor sanki böyle şikayetleri olan oldu mu acaba kendimi dinlemekten kafayı yiyeceğim

Kızlar merhaba. 6 haziran transfer oldum. 5. Gün çift embriyo beta hcg yavaş ilerledi ilk 3 sonucum düşüktüde ayrıca.(8.gün 41 10. Gün 43 13. Gün 58 17. Gün 492) Ama transferin 20. Günü kontrole gittiğimde kese gördük. Progestan iğne oluyordum apselerden sebep ara verdik tablet olanını sabah akşam vajinal başladık. Hafta 1 prolutex ol dedi doktorum onuda cuma olurum dediydim. Bundabah peçeteye önce kırmızı ama yoğun ve çok olmayan kan sonrasında kahverengi akıntı olayı oldu. Dün zaten sancım oluyodu kasıkta sabahta bu olay oldu şuan ağrım var kasığımda sabah iğne mi Olmaya gidicem ama stres yaptığım için mi daha çok ağrım oluyo . Uyuyamıyorum da. Keseyi gördüğümüzde ufaktı haftasını konuşmadık. Salı kontrolüm var. Şimdiden panik oldum ben

Kizlar kizlar ben ölüyorum galiba ya enfeksiyon var bende yoğurt sürdüm geçmedi temizledim pakladim geçmedi yanıyorum uyuyamıyorum da saat kaç oldu hala ayaktayim ilaç da vermedi doktor düşük riskim var diye dua edin ya ben ne yapsam iyi gelir acaba ve şuan ayaklarimin altı da yanıyor ölüyorum

Bence sen salı yi bekleme sabah erkenden git benim de çok hafif kanamam olmuştu şuan düşük riskim var dikkat et

Çok geçmiş olsun canım ,bir an once geçer inşallah

Acile gorun bir baksinlar canım ama.panik yapma, tüp bebek ile gebeliklerde kanama vs çok oluyor genelde okuyorum burda hep..
Ama tedbir almakta girmekte fayda var.zaten doktorun verilecek tüm ilaçları sanırım..
Rabb'im yardımcımız olsun hepimizin

Son düzenleme:
Sabah çok hafif oluyor ama akşama dohru davul gibi sisiyorum

Günaydın hanimlar. Kan sulandirici ile ilgili bi kaç kişi yazmıştı gerilerde kaldı alıntı yapamadim. Göbekten zorlanmaya başladıysanız koldan eşinize yada başka bi yakınınıza yaptırabilirsiniz. Tüp bebekte ignelerim hep gobekteydi kan sulandirici iğneyi koldan yaptık. İğneler yakıyorsa pamuğa bolca kolonya döküp iğneden önce bolca sürmek igne bitince de hemen kolonya ile ıslatıp esim üflerdi alkol soğuk etkisini arttiriyor ve yanma olayı ilk 20 sn ye de uflemeyle hafifliyor. Böyle deneyebilirsiniz. Bi sag bi sol kol olarak devam edebilirsiniz.

Karadut olayına gelince size tavsiyem karbonatlı sirkeli suda bi sure bekletip sonra bol su ile yıkayıp tuketmeniz. Dun bahçeden topladım yedim biraz sonra baktım minnak böcekler var artık sirke karbonatlı yaparak yicem herseyi. Manav marketten alsanız da yapın. Doğal ortam diye rahat davraniyordum artık onada dikkat etmek gerekiyo galiba

4-5 aylık hamile gibi şişim hazımsızım çok kötü bağırsaklarım resmen hem ödem hem gaz gibi sindirim yavaşlıyor mahvetti günlerdir
Kuru kayısı tuketmeye calis maden suları gebelikte tuketiliyormus içebilirsen yemekten 1 saat sonra felan iç. Aksam olurken bende sisiyorum hafiften

Yani daha 2 ayda fındık kadar oluyolar çok hamile göbeği olamazŞişlik ödem wc ye cikamama durumları olabilir. Valla iyi cesaret tura katılmak. Ben 100 km öteye aileme gidemedim bayramda bisey olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…