Benim transfer değil ama bhcg ve gidişat size benziyor. 17si:51 19:67 22:164 24:385 28i kese göründü yolksak göründü. Dün hafif ama parlak kırmızı bi kanamam oldu sonra durdu. Doktor çağırdı bugün gidiyorum kontrole. Normalde bikaç hafta sonra gidecektim. İnşallah hepimizinki sağlıklıdır. Dualarım hepimizleKızlar merhaba. 6 haziran transfer oldum. 5. Gün çift embriyo beta hcg yavaş ilerledi ilk 3 sonucum düşüktüde ayrıca.(8.gün 41 10. Gün 43 13. Gün 58 17. Gün 492) Ama transferin 20. Günü kontrole gittiğimde kese gördük. Progestan iğne oluyordum apselerden sebep ara verdik tablet olanını sabah akşam vajinal başladık. Hafta 1 prolutex ol dedi doktorum onuda cuma olurum dediydim. Bundabah peçeteye önce kırmızı ama yoğun ve çok olmayan kan sonrasında kahverengi akıntı olayı oldu. Dün zaten sancım oluyodu kasıkta sabahta bu olay oldu şuan ağrım var kasığımda sabah iğne mi Olmaya gidicem ama stres yaptığım için mi daha çok ağrım oluyo . Uyuyamıyorum da. Keseyi gördüğümüzde ufaktı haftasını konuşmadık. Salı kontrolüm var. Şimdiden panik oldum ben