• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Ben video izlemiştim bir doktorun Kağan Kocatepe sanırım o semptomlar bir anda azalabilir yok olabilir bunların hiçbiri sorun değildir diyordu iner çıkar azalır artar semptomlar demişti ben de bazen iyi oluyorum bazen kötü , olmaması daha iyi tabi his olarak
Teşekkür ederim 🙏🏻😊

Merhaba sizin de karnınızda bğırsaklarınızda hareketlilik var mı? Benim sürekli böyle ağrılı gibi de değil de baya hareketli. Normalde kabız olmak gerekmşyor muydu🥹
Benimde hareketli çoğunlukla ishal gibiyim
Düzenli yapmak gerekir kabizlik daha çok gözükür ve daha zorlar insanı ama düzenli yapmayınca esasen ishal ve hareketlilik düzenli ise daha normal 😊

Kızlar pıhtilaşması olanlar var mı? ! Benim genetik testlerimde PAİ 4g/4g homozigot ve de MtRr A66g homozigot çıkmış sizde nasıl çıkmıştı acaba çok mu riskli bu değerler
Benim de böyle kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve b12, folik asit

Merhaba sizin de karnınızda bğırsaklarınızda hareketlilik var mı? Benim sürekli böyle ağrılı gibi de değil de baya hareketli. Normalde kabız olmak gerekmşyor muydu🥹
Benim dün öyleydi.Aşırı ses geliyordu ortam da oyuramayacak kadar çok rahatsız etti beni

Benimde doktorum Ali Emre hoca kaç haftalık hamilesiniz çok sevindim ya
Benim geç döllenme sanırım.Şuan Son adet tarihine göre 5+3 ama henüz kese görmedik salı gidecem inşallah.Sizin kaç haftalık

Kızlar pıhtilaşması olanlar var mı? ! Benim genetik testlerimde PAİ 4g/4g homozigot ve de MtRr A66g homozigot çıkmış sizde nasıl çıkmıştı acaba çok mu riskli bu değerler
Benim pai heterozigot, mthfr c677t heterozigot, hafif derecede pıhtılaşma eğilimi diyor benim doktorum, kayıplarım olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum

Benim pai heterozigot, mthfr c677t heterozigot, hafif derecede pıhtılaşma eğilimi diyor benim doktorum, kayıplarım olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum
Benimkide kan sulandirici iğne yap dedi göbekten clexane. gobek etrafim ağrlmaya başladı sizdede oluyormu

Kızlar merhabalar. Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Benim de sat 2 mayıs, öncesinde ocak ayında bebeğimin gelişimi durmuştu alındı. Sonrasında ben de trombofili testi yaptırdım. Bu konuda konuştuğunuzu görünce sormak istedim testlerimde sıkıntılı bir değer var mı bakar mısınız? 3 farklı kadın doğum doktoruna gösterdim sıkıntı yok dediler. Üstte bir yorumda pai1 4g/4g gördüm benim de sonucum o şekilde. Kanamalı bir gebelik geçiriyorum maalesef her şeyden korkar oldum.

Eklentiler

• IMG_1599.jpeg
    IMG_1599.jpeg
    28,5 KB · Görüntüleme: 37
Kizlarr Ankara'da hangi doktora takibe gidiyorsunuz acaba 🥰 Medicana da ilk muanemi oldum ama emin değilim🤭 bildiğiniz onerebilceginiz doktor var mı acabe 🌸

Sizdede mi homozigot du? Bende clexane 0,4 kullanıyorum. Sizdemi karindan yapıyorsunuz.? Benim gobeğimin sağ tarafı ağrıyor ve sertleşmiş gibi
Her zaman aynı taraftan yapmayın ben bir gün sağ bir gün soldan yapıyorum. Evet pai homozigot benim de

Kızlar merhabalar. Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Benim de sat 2 mayıs, öncesinde ocak ayında bebeğimin gelişimi durmuştu alındı. Sonrasında ben de trombofili testi yaptırdım. Bu konuda konuştuğunuzu görünce sormak istedim testlerimde sıkıntılı bir değer var mı bakar mısınız? 3 farklı kadın doğum doktoruna gösterdim sıkıntı yok dediler. Üstte bir yorumda pai1 4g/4g gördüm benim de sonucum o şekilde. Kanamalı bir gebelik geçiriyorum maalesef her şeyden korkar oldum.
Merhaba bendede 4g/4g ilk gebeliğimde bebegin gelisi durmuşdu ekim ayında olmadı kurtaj olmuşdum. Aslında 4g/5g olmalıymış normali. Sizdede pıhtılaşma var. Benim doktorum iğne yazdı size bişeyler yazmadı mı? İlaç falan? bide sizde diğer değeriniz heterezigot bende homozigot çıkmış onu anlamıyorum işte ne demek doktorda bişey demedi aslında umumen pıhtılaşma tromb var dedi

Merhaba bendede 4g/4g ilk gebeliğimde bebegin gelisi durmuşdu ekim ayında olmadı kurtaj olmuşdum. Aslında 4g/5g olmalıymış normali. Sizdede pıhtılaşma var. Benim doktorum iğne yazdı size bişeyler yazmadı mı? İlaç falan? bide sizde diğer değeriniz heterezigot bende homozigot çıkmış onu anlamıyorum işte ne demek doktorda bişey demedi aslında umumen pıhtılaşma tromb var dedi
Mthfr değeri homozigot olursa tehlikeliymiş, heterozigot olunca sanırım sadece taşıyıcı olunuyor, heterozigotta bir şey yapmaya gerek yok dedi doktorum. Ama bu pai benim kafamı karıştırdı şimdi çok. Kanamam olduğu için progestan kullanıyorum, tsh 2.5u biraz geçmiş onun için tiroid hapı verildi. Bir de folik asit o kadar, pıhtılaşma için 3 doktor da hiçbir şey vermedi.

Benimkide kan sulandirici iğne yap dedi göbekten clexane. gobek etrafim ağrlmaya başladı sizdede oluyormu
Devamlı ağrı olmuyor ama yaptıktan sonra yanıyor😞sağ sol ve alttan dönüşümlü yapıyorum..enox 0.4 yapıyorum.En az acıyan yer göbek çevresi bence.Göbek büyüyüp iyice gerilince kol ve bacaklara geçince onlar daha çok acıyor😞
normali 5g/5g diye biliyorum ben..
Homozigot olunca pıhtılaşma için biraz daha risk artıyor, heterozigot daha hafif

Back