• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Siz kalp atışını duydunuzmu ? 7haftadan belirtiler olmadimi ? Ben dun sevindim biraz sabahtan aksama kendimi çok iyi hiss ettim yemek yedim falan sonra akşam şişkinlik reflü başladi uyuyyamıyordum kusucaktım az kalsın kendimi tuttum
Doktorum 3 temmuza randevu verdi onu bekliyorum bu hafta gidicez kalp atışını duymaya 5. Haftada gitmiştim en son keseyi görmek için. Öyle çok belirtim yok sadece hiç yemek kokusu sevmiyorum böyle çok salçalı soğanlı bir de günün her saatinde hemen midem kazınabiliyor bir şeyler yemek gerekiyor

İnşallah kuzum 🤲😔

Hatırlamıyorum ki kaç çıktığını doktor enfeksiyon olduğunu biliyor ilaç vermedi geçen sefer dedi bol su tuket o geçer dedi ama ben şu da içmedim ilaç hiç bı turlu kullanamıyorum şuan biraz daha iyiyim ama
Su da içmedim mi. Allah aşkına bunu yapma kendine 2 litre üstünde su icmelisin bu dönemde. Gebelik ilerledikçe su daha çok iceceksin. Bulantilar iştahsızlık ve yemek yiyememek bu dönemde o kadar kötü değil ama susuz kalmayın. Hic kimse yapmasın bunu. Bebekler suan bizim var olan depodan besleniyor ama su ya ulasabilecekleri bi depo yok. Lütfen zorla kendini ve bolca su iç. Bi kişi çok tuvalete gidiyorum diye su içmeyi azaltmis. Tam yaza giriyoruz bide yapmayın gözünüzü seveyim. 😔

Su da içmedim mi. Allah aşkına bunu yapma kendine 2 litre üstünde su icmelisin bu dönemde. Gebelik ilerledikçe su daha çok iceceksin. Bulantilar iştahsızlık ve yemek yiyememek bu dönemde o kadar kötü değil ama susuz kalmayın. Hic kimse yapmasın bunu. Bebekler suan bizim var olan depodan besleniyor ama su ya ulasabilecekleri bi depo yok. Lütfen zorla kendini ve bolca su iç. Bi kişi çok tuvalete gidiyorum diye su içmeyi azaltmis. Tam yaza giriyoruz bide yapmayın gözünüzü seveyim. 😔
Evet dün acildeki kadın doğum hekimi kese şeklimden dolayı az su içtiğimi anladı ve biraz kızdı açıkçası. Kese bile susuz kalıyor demek ki, günde en az 3 lt su iç artık dedi. Hatta pembe kahve lekelenme sebebi bile olabiliyormuş susuzluk

Denicem içmeyi normalde de içemiyorum ya

Benim parlak kırmızı hatta pıhtılı kanamam oldu biraz ama her şey yolundaymış bebek de göründü bu sefer. Benzer durumda olup panikleyenler varsa normal de olabiliyormuş yani🥹
Memleketten bi kiz vardi yıllarca bebeği olmamış.sonra gebe kalmış ve 3. Aydan sonra öğrenmiş. Sebebide her ay adet kanaması yaşamış. Sonra sağlıklı bi şekilde doğum yaptı. Her kanama normal değildir fakat doktora gidince normal diyorsa sıkıntı etmemek gerek. İlk 3 ayda kanama olsun olmasın düşük riski vardir zaten. Bu ihtimali bilerek karalar bağlamadan dua ve tevekkül ile beklemek lazım 🤗🤗

Evet dün acildeki kadın doğum hekimi kese şeklimden dolayı az su içtiğimi anladı ve biraz kızdı açıkçası. Kese bile susuz kalıyor demek ki, günde en az 3 lt su iç artık dedi. Hatta pembe kahve lekelenme sebebi bile olabiliyormuş susuzluk
Ben tansiyonum düştü dedim bayram günü kontrolde. Düşük tansiyon normal ama asla susuz kalma oda düşürür dedi. Hersey suya çıkıyor. Benim tedavili gebelik ve doktorum hic bi şeyde kısıtlama yapmadı. Su iç dedi. 2 doktorum var ikiside su iç diyor sürekli hatırlatma yapıyor.

Kızlar merhaba, biz daha önceden 8 günlük otobüs turu almıştık. Şuan o tatildeyim ben. Ama karnım o kadar Şiş ki yolculuk yapmaktan ödem midir yoksa daha 2 ay bile olmayan hamilelik göbeği midir bilemedik. Sizlerde fiziksel görüntü nasıl
Ayyyni şekilde baklavalarım vardı sanki göbeğim yaglandi birden dhehshs. Sanırım yolculuk ödemi benim de daha şimdiden olacağını düşünmüyorum

Benim transfer değil ama bhcg ve gidişat size benziyor. 17si:51 19:67 22:164 24:385 28i kese göründü yolksak göründü. Dün hafif ama parlak kırmızı bi kanamam oldu sonra durdu. Doktor çağırdı bugün gidiyorum kontrole. Normalde bikaç hafta sonra gidecektim. İnşallah hepimizinki sağlıklıdır. Dualarım hepimizle🙏🏼
Amin inşallah sağlıkla gelsinler 🤲🏼

Bence sen salı yi bekleme sabah erkenden git benim de çok hafif kanamam olmuştu şuan düşük riskim var dikkat et
Doktor izinde . İğnemi oldum acilde kanda verdim nolur nolmaz diye. Doktora mesaj atıcam yapılabilecek extra birşey varsa söylesin yaparız . Allah yardımcımız olsun inşallah. Sağlıkla gelsinler 🤲🏼

Acile gorun bir baksinlar canım ama.panik yapma, tüp bebek ile gebeliklerde kanama vs çok oluyor genelde okuyorum burda hep..
Ama tedbir almakta girmekte fayda var.zaten doktorun verilecek tüm ilaçları sanırım..
Rabb'im yardımcımız olsun hepimizin
Proluton depot vuruldum. Nolur nolmazda kanda baktırdım. Hiç kalkmadan yatmayı düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç öyle yatmadım. Her işimi yaptım demek ki ara vermek lazımmış herşeye. Sağlıkla şu bebeleri bi kucağımıza alsak inşallah yaa

Doktorlar genelde prilam veriyor. Ben yeşil elma yiyorum sodaya limon tuz atıyorum onlar iyi geliyor onun dışında bir şey yiyemiyorum 1 kilo almıştım onu da geri verdim yiyememekten
ben midemi cok boş bırakmamaya calsııyorum yoksa dhaa da kötü oluyor, dediklerinizi de denicem bugün inşalalh bir an önce azalır biter 😅

Back