2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Benim transfer değil ama bhcg ve gidişat size benziyor. 17si:51 19:67 22:164 24:385 28i kese göründü yolksak göründü. Dün hafif ama parlak kırmızı bi kanamam oldu sonra durdu. Doktor çağırdı bugün gidiyorum kontrole. Normalde bikaç hafta sonra gidecektim. İnşallah hepimizinki sağlıklıdır. Dualarım hepimizle

6+6 dayım mide bulantılarına çözümünüz var mı kızlar hafta basında bulantı kusma ve baş ağrısından hastanelik olmuştum. serumdan sonra bana parol ve emedur verdi doktor ama emedur cok rahatlatmıyor gibi daha etkili birşey varmı

Doktorlar genelde prilam veriyor. Ben yeşil elma yiyorum sodaya limon tuz atıyorum onlar iyi geliyor onun dışında bir şey yiyemiyorum 1 kilo almıştım onu da geri verdim yiyememekten

Karnımın Şişliği dışında pek bir etkisi olmadı galiba bana
Şişkinlik olabilir bazı kişilerde hazimsizlik yasayabiliyor. Benim gündüz karnım dümdüz aksam olunca karnım çıkıyor. Bağırsak problemleri çok sık oluyor bu dönemde. Cok rahatsız etmiyorsa takılmayın anın keyfini çıkartın. Gebeliği ozleyecegimizi söylüyorlar hep her gün değerli

Kızlar benim kahverengi akıntı devam ediyor.bu sabah siyaha yakındı su gibi ya.Progestan alıyorum.Ama korkuyorum yinede

7+3 üm bende de olmadi
Siz kalp atışını duydunuzmu ? 7haftadan belirtiler olmadimi ? Ben dun sevindim biraz sabahtan aksama kendimi çok iyi hiss ettim yemek yedim falan sonra akşam şişkinlik reflü başladi uyuyyamıyordum kusucaktım az kalsın kendimi tuttum

Enfeksiyon değeri kaç cikti. Baktirdiniz mi ? Çok çok siddetliyse bebeğe zarar vermeyen antibiyotikler var aslında onlardan verilebilir ama bilemedim. Hakiki sarımsak bulabilirsen sarımsak ye. Yogurtlu salata meze mantı gibi. En doğal antibiyotik fakat gebelik dönemi için dozu ne kadar olmalı yemeli bilmiyorum. Gerçek sarımsak edinebilirsen iyi olur geçmiş olsun

En son doktora ne zaman gittin? Neden oluyomuş akıntı? Progesteron testi yaptın mı kaç çıktı?
Canım doktorum norml diyor.Yerlşme akımtısıymış ama ben korkuyorum yine de.İlk gebelik olduğu için de ürküyorum.Bugün kan verme günüm
İnşallah artmıştır değerim

Çok geçmiş olsun canım ,bir an once geçer inşallah
İnşallah kuzum
Hatırlamıyorum ki kaç çıktığını doktor enfeksiyon olduğunu biliyor ilaç vermedi geçen sefer dedi bol su tuket o geçer dedi ama ben şu da içmedim ilaç hiç bı turlu kullanamıyorum şuan biraz daha iyiyim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…