2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
pai 4g/4g homozigot mutasyon demek maalesef. Benim de aynı şekilde iğne kullanıyorum bence siz de başlayın hızlıca

pai 4g/4g homozigot mutasyon demek maalesef. Benim de aynı şekilde iğne kullanıyorum bence siz de başlayın hızlıca benim de bir doktorum önemsemedi pek ama diğeri oksapar başladı. Bence başlamakta fayda var

Kızlar merhaba, biz daha önceden 8 günlük otobüs turu almıştık. Şuan o tatildeyim ben. Ama karnım o kadar Şiş ki yolculuk yapmaktan ödem midir yoksa daha 2 ay bile olmayan hamilelik göbeği midir bilemedik. Sizlerde fiziksel görüntü nasıl

Ben de aşırı ağlak oldum, titanik filmini izlerken insan ağlar mı oturup hüngür hüngür ağladım

Ah bileydim bileydim kayinvalidemin karadut ağacı var bir sürü de veriyor bayrama gidince özellikle sordum da bitmiş keşke daha önce haberim olaydı ama bir yerde karşıma çıkarsa ben de stoklarım artik

Benim de mthfr degerim normal çıkmış. Mtrr A66g olan değer homozigot çıkmış onun hakkında internetde bişey bulamadim ne demek bilmiyorum. Size doktor böyle uygun gormuş. Bende duymuşdum heterezigot daha iyi galiba

Eklentiler

• IMG_2159.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 43
Benim doktorum hep karnima yapıcağmı söyledi. Benimkide acıyor. Ben her gun iğne yapıyorum. son iki gundur yeri acıyor sıkılaşmış.
Evet öyle benimde ilk gebeligimde bebegin gelisimi durdu o zaman bilmiyoduk tabi sonra test yapıb öğrendik homozigot oldugumu şimdi bakallım inşallah iyi olur kalp atışını duyunca içim içimi yiyecek

Kızlar sineklerle başım dertte normalde de sivrisinek mıknatısı gibiydim her yerim taş gibi şişip kızarır günlerce kaşınır şimdi off gibi sinek kovucu da kullanamıyorum bildiğiniz doğal sinek kovucu var mı

Lavanta kokusunu sevmiyorlar lavanta, nane, okaliptus yağı hangisini bulabilirseniz bir yakınım bir sprey şişesine şu doldurup içine taze nane ekleyip onu sıktığını söyledi doğal bir sinekkovucu oluyor dedi

Kızlar elimde birsürü takviye kaldı.gebelik düşünen yakınınız varsa uygun fiyata vericem

Eklentiler

• IMG_3920.png
    165 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_3918.png
    255 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_3917.png
    230,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_3916.png
    206 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_3915.png
    192,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_3914.png
    150,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_3913.png
    170 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ya tuvalette peceteye silince gelen pembe akıntım oldu korktum birazcık, sizce gitmeli miyim progestan falan kullanmıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…