Teşekkür ederimBen video izlemiştim bir doktorun Kağan Kocatepe sanırım o semptomlar bir anda azalabilir yok olabilir bunların hiçbiri sorun değildir diyordu iner çıkar azalır artar semptomlar demişti ben de bazen iyi oluyorum bazen kötü , olmaması daha iyi tabi his olarak
İnşallah canım çok güzeldi Rabbım herkese nasip etsinEtiket olmayınca mesajlar kaynıyor arada kuzum ekledim tabloya hayırlı olsun ben de bayramdan sonra gidicem inşallah nasip olur kalp atışı
Benimde hareketli çoğunlukla ishal gibiyimMerhaba sizin de karnınızda bğırsaklarınızda hareketlilik var mı? Benim sürekli böyle ağrılı gibi de değil de baya hareketli. Normalde kabız olmak gerekmşyor muydu
Benim de böyle kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve b12, folik asitKızlar pıhtilaşması olanlar var mı? ! Benim genetik testlerimde PAİ 4g/4g homozigot ve de MtRr A66g homozigot çıkmış sizde nasıl çıkmıştı acaba çok mu riskli bu değerler
Benim dün öyleydi.Aşırı ses geliyordu ortam da oyuramayacak kadar çok rahatsız etti beniMerhaba sizin de karnınızda bğırsaklarınızda hareketlilik var mı? Benim sürekli böyle ağrılı gibi de değil de baya hareketli. Normalde kabız olmak gerekmşyor muydu
Sizdede mi homozigot du? Bende clexane 0,4 kullanıyorum. Sizdemi karindan yapıyorsunuz.? Benim gobeğimin sağ tarafı ağrıyor ve sertleşmiş gibiBenim de böyle kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve b12, folik asit
Benimde doktorum Ali Emre hoca kaç haftalık hamilesiniz çok sevindim yaEvet canım dicle memoriale gidiyorum bende.Dokyorum ali emre.Sizin hangisi
Benim geç döllenme sanırım.Şuan Son adet tarihine göre 5+3 ama henüz kese görmedik salı gidecem inşallah.Sizin kaç haftalıkBenimde doktorum Ali Emre hoca kaç haftalık hamilesiniz çok sevindim ya
Benimde 5+6 canım ayın 23ünde keseyi gördük bende kalp atışı için haftaya gidecemBenim geç döllenme sanırım.Şuan Son adet tarihine göre 5+3 ama henüz kese görmedik salı gidecem inşallah.Sizin kaç haftalık
Benim pai heterozigot, mthfr c677t heterozigot, hafif derecede pıhtılaşma eğilimi diyor benim doktorum, kayıplarım olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorumKızlar pıhtilaşması olanlar var mı? ! Benim genetik testlerimde PAİ 4g/4g homozigot ve de MtRr A66g homozigot çıkmış sizde nasıl çıkmıştı acaba çok mu riskli bu değerler
Benimkide kan sulandirici iğne yap dedi göbekten clexane. gobek etrafim ağrlmaya başladı sizdede oluyormuBenim pai heterozigot, mthfr c677t heterozigot, hafif derecede pıhtılaşma eğilimi diyor benim doktorum, kayıplarım olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum
Her zaman aynı taraftan yapmayın ben bir gün sağ bir gün soldan yapıyorum. Evet pai homozigot benim deSizdede mi homozigot du? Bende clexane 0,4 kullanıyorum. Sizdemi karindan yapıyorsunuz.? Benim gobeğimin sağ tarafı ağrıyor ve sertleşmiş gibi
Merhaba bendede 4g/4g ilk gebeliğimde bebegin gelisi durmuşdu ekim ayında olmadı kurtaj olmuşdum. Aslında 4g/5g olmalıymış normali. Sizdede pıhtılaşma var. Benim doktorum iğne yazdı size bişeyler yazmadı mı? İlaç falan? bide sizde diğer değeriniz heterezigot bende homozigot çıkmış onu anlamıyorum işte ne demek doktorda bişey demedi aslında umumen pıhtılaşma tromb var dediKızlar merhabalar. Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Benim de sat 2 mayıs, öncesinde ocak ayında bebeğimin gelişimi durmuştu alındı. Sonrasında ben de trombofili testi yaptırdım. Bu konuda konuştuğunuzu görünce sormak istedim testlerimde sıkıntılı bir değer var mı bakar mısınız? 3 farklı kadın doğum doktoruna gösterdim sıkıntı yok dediler. Üstte bir yorumda pai1 4g/4g gördüm benim de sonucum o şekilde. Kanamalı bir gebelik geçiriyorum maalesef her şeyden korkar oldum.
Bende oyle yapıyorum. Sizde doktor ne demişti galiba ikinci gebeliginiz birincide de mi iğne yaptırıyordunuzHer zaman aynı taraftan yapmayın ben bir gün sağ bir gün soldan yapıyorum. Evet pai homozigot benim de
Mthfr değeri homozigot olursa tehlikeliymiş, heterozigot olunca sanırım sadece taşıyıcı olunuyor, heterozigotta bir şey yapmaya gerek yok dedi doktorum. Ama bu pai benim kafamı karıştırdı şimdi çok. Kanamam olduğu için progestan kullanıyorum, tsh 2.5u biraz geçmiş onun için tiroid hapı verildi. Bir de folik asit o kadar, pıhtılaşma için 3 doktor da hiçbir şey vermedi.Merhaba bendede 4g/4g ilk gebeliğimde bebegin gelisi durmuşdu ekim ayında olmadı kurtaj olmuşdum. Aslında 4g/5g olmalıymış normali. Sizdede pıhtılaşma var. Benim doktorum iğne yazdı size bişeyler yazmadı mı? İlaç falan? bide sizde diğer değeriniz heterezigot bende homozigot çıkmış onu anlamıyorum işte ne demek doktorda bişey demedi aslında umumen pıhtılaşma tromb var dedi
Devamlı ağrı olmuyor ama yaptıktan sonra yanıyorBenimkide kan sulandirici iğne yap dedi göbekten clexane. gobek etrafim ağrlmaya başladı sizdede oluyormu
normali 5g/5g diye biliyorum ben..Merhaba bendede 4g/4g ilk gebeliğimde bebegin gelisi durmuşdu ekim ayında olmadı kurtaj olmuşdum. Aslında 4g/5g olmalıymış normali. Sizdede pıhtılaşma var. Benim doktorum iğne yazdı size bişeyler yazmadı mı? İlaç falan? bide sizde diğer değeriniz heterezigot bende homozigot çıkmış onu anlamıyorum işte ne demek doktorda bişey demedi aslında umumen pıhtılaşma tromb var dedi
Yok benim de ilk gebeliğim Allah nasip ederse, ilk kez kullanıyorum iğneyiBende oyle yapıyorum. Sizde doktor ne demişti galiba ikinci gebeliginiz birincide de mi iğne yaptırıyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?