Merhaba bende memorial hastanesinde tedavi oldum şubata annesi olcam Diyarbakır mıCanım bana 3000 4000 dediler ama gittiğim hastane memorial bence cihazları 1500 görür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende memorial hastanesinde tedavi oldum şubata annesi olcam Diyarbakır mıCanım bana 3000 4000 dediler ama gittiğim hastane memorial bence cihazları 1500 görür
Bende de aynı her şeye hemen sinirleniyorum eskiden alttan alabileceğim şeyler pat diye çıkıveriyor ağzımdan 9 ay böyle giderse yandıkBana yeni gelen güncelleme aşırı sinirlilik en küçük şeyde sinirlerim aşırı bozuluyor ters tepkiler veriyorum eşim sağolsun alttan alıyor ama bu seferde ona öyle davranıyorum diye kendime sinirleniyorum korkunç bir döngü
İkili tarama buKromozom bozuklukları down sendromu gibi şeyleri tespit ediyorlarmış kan ve ultrason ile. 12 ve 14 haftalar arasında
yok bir daha gelmedi cok sükürAz geldi ama demi bidaha geldimi
Ben video izlemiştim bir doktorun Kağan Kocatepe sanırım o semptomlar bir anda azalabilir yok olabilir bunların hiçbiri sorun değildir diyordu iner çıkar azalır artar semptomlar demişti ben de bazen iyi oluyorum bazen kötü , olmaması daha iyi tabi his olarakKızlar benimde karin ağrım çok az
Mide bulantım da azaldı ama az az sk sk yediğim için mi bilmiyorum
Bugün bayağı geç yedim çok midem bulanmadı ama başım döndü yemeğe oturana kadar sonra böyle çok yedim yine başım döndü hafif bulantı var semptomlarım neden azaldı diye de yalan söylemeyeyim kafama takılıyor neden azaldı diye benim gibi olan varsa çok rahatlayacağım
Evet canım dicle memoriale gidiyorum bende.Dokyorum ali emre.Sizin hangisiMerhaba bende memorial hastanesinde tedavi oldum şubata annesi olcam Diyarbakır mı
Ben de su an doktor arahisindaym ali emre beyi duymamistm orda yunus bey vardi su an yok galiba. Sezaryeni nasl acaba sizin doktorun. Muayene ucreti ne kdrEvet canım dicle memoriale gidiyorum bende.Dokyorum ali emre.Sizin hangisi
Aa sizde mi dbakorBen çok memnunum.Bayağı araştırıp öyle karar vermiştim önceden de 3 sefer gitmiştim gebe kalmadan memnunum gayet tavsiye ederm.Sezaryen doğum da da iyi bence.Alanında birikimli biri kendisi.ben özel sigorta yaptım.Muaynee ücreti tam bilmiyorum ama 700 falandı bi araBen de su an doktor arahisindaym ali emre beyi duymamistm orda yunus bey vardi su an yok galiba. Sezaryeni nasl acaba sizin doktorun. Muayene ucreti ne kdr
Yunus bey de var memorialde.hangi şubede bilmiyorum ama yunus çavuş orda halaBen de su an doktor arahisindaym ali emre beyi duymamistm orda yunus bey vardi su an yok galiba. Sezaryeni nasl acaba sizin doktorun. Muayene ucreti ne kdr
Aynen bendede öyleKızlar benimde karin ağrım çok az
Mide bulantım da azaldı ama az az sk sk yediğim için mi bilmiyorum
Bugün bayağı geç yedim çok midem bulanmadı ama başım döndü yemeğe oturana kadar sonra böyle çok yedim yine başım döndü hafif bulantı var semptomlarım neden azaldı diye de yalan söylemeyeyim kafama takılıyor neden azaldı diye benim gibi olan varsa çok rahatlayacağım
O zaman yerleşme kanaması canım sıkıntı yapma 5. Haftada bendende geldiyok bir daha gelmedi cok sükür
Ala ala sordurdum bawer hastanesine gecti dediler.Yunus bey de var memorialde.hangi şubede bilmiyorum ama yunus çavuş orda hala
Ozel sigorta derken gebelkten once mi yaptrdnz. Neleri kapsiyor.Aa sizde mi dbakorBen çok memnunum.Bayağı araştırıp öyle karar vermiştim önceden de 3 sefer gitmiştim gebe kalmadan memnunum gayet tavsiye ederm.Sezaryen doğum da da iyi bence.Alanında birikimli biri kendisi.ben özel sigorta yaptım.Muaynee ücreti tam bilmiyorum ama 700 falandı bi ara
Evet Gebelikten önce yaptım.doğumu muayene ücretini karşılıyor canım.Yoksa altından kalkımıyor vallaOzel sigorta derken gebelkten once mi yaptrdnz. Neleri kapsiyor.
Öylemi.yeni geçmiş ı zaman canım doğrudurAla ala sordurdum bawer hastanesine gecti dediler.
Nafi beyi de çok duydum o da iyi dediler.ben ali emre dışında hiç gitmedim canım.herşey ii en ince ayrıntısına kadar anlatıyorOzel sigorta derken gebelkten once mi yaptrdnz. Neleri kapsiyor.