• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bana yeni gelen güncelleme aşırı sinirlilik 😅 en küçük şeyde sinirlerim aşırı bozuluyor ters tepkiler veriyorum eşim sağolsun alttan alıyor ama bu seferde ona öyle davranıyorum diye kendime sinirleniyorum korkunç bir döngü 😂😂
Bende de aynı her şeye hemen sinirleniyorum eskiden alttan alabileceğim şeyler pat diye çıkıveriyor ağzımdan😅 9 ay böyle giderse yandık😂

Kızlar benimde karin ağrım çok az
Mide bulantım da azaldı ama az az sk sk yediğim için mi bilmiyorum
Bugün bayağı geç yedim çok midem bulanmadı ama başım döndü yemeğe oturana kadar sonra böyle çok yedim yine başım döndü hafif bulantı var semptomlarım neden azaldı diye de yalan söylemeyeyim kafama takılıyor neden azaldı diye benim gibi olan varsa çok rahatlayacağım 🤲🏻

Bugün bayağı geç yedim çok midem bulanmadı ama başım döndü yemeğe oturana kadar sonra böyle çok yedim yine başım döndü hafif bulantı var semptomlarım neden azaldı diye de yalan söylemeyeyim kafama takılıyor neden azaldı diye benim gibi olan varsa çok rahatlayacağım 🤲🏻
Ben video izlemiştim bir doktorun Kağan Kocatepe sanırım o semptomlar bir anda azalabilir yok olabilir bunların hiçbiri sorun değildir diyordu iner çıkar azalır artar semptomlar demişti ben de bazen iyi oluyorum bazen kötü , olmaması daha iyi tabi his olarak

Evet canım dicle memoriale gidiyorum bende.Dokyorum ali emre.Sizin hangisi
Ben de su an doktor arahisindaym ali emre beyi duymamistm orda yunus bey vardi su an yok galiba. Sezaryeni nasl acaba sizin doktorun. Muayene ucreti ne kdr

Ben de su an doktor arahisindaym ali emre beyi duymamistm orda yunus bey vardi su an yok galiba. Sezaryeni nasl acaba sizin doktorun. Muayene ucreti ne kdr
Aa sizde mi dbakor🥰Ben çok memnunum.Bayağı araştırıp öyle karar vermiştim önceden de 3 sefer gitmiştim gebe kalmadan memnunum gayet tavsiye ederm.Sezaryen doğum da da iyi bence.Alanında birikimli biri kendisi.ben özel sigorta yaptım.Muaynee ücreti tam bilmiyorum ama 700 falandı bi ara

Yunus bey de var memorialde.hangi şubede bilmiyorum ama yunus çavuş orda hala

Aynen bendede öyle

Kızlar pıhtilaşması olanlar var mı? ! Benim genetik testlerimde PAİ 4g/4g homozigot ve de MtRr A66g homozigot çıkmış sizde nasıl çıkmıştı acaba çok mu riskli bu değerler

Aa sizde mi dbakor🥰Ben çok memnunum.Bayağı araştırıp öyle karar vermiştim önceden de 3 sefer gitmiştim gebe kalmadan memnunum gayet tavsiye ederm.Sezaryen doğum da da iyi bence.Alanında birikimli biri kendisi.ben özel sigorta yaptım.Muaynee ücreti tam bilmiyorum ama 700 falandı bi ara
Ozel sigorta derken gebelkten once mi yaptrdnz. Neleri kapsiyor.

Ozel sigorta derken gebelkten once mi yaptrdnz. Neleri kapsiyor.
Nafi beyi de çok duydum o da iyi dediler.ben ali emre dışında hiç gitmedim canım.herşey ii en ince ayrıntısına kadar anlatıyor

Merhaba sizin de karnınızda bğırsaklarınızda hareketlilik var mı? Benim sürekli böyle ağrılı gibi de değil de baya hareketli. Normalde kabız olmak gerekmşyor muydu🥹

Back