cevap veren herkese çok teşekkür ederim sayfa kalabalıklığı olmasın diye toplu yanıt vereyim dedim bence de çok geç 30 ocak dediğiniz gibi sanki doğuma çağırdı o yüzden 15 ocakta gideceğim sabah erken gidince alıyor zaten muayeneye merak ediyorum çocuğumu gidip göreyim içim rahat eder en azından. Kendisi de eğer bir sıkıntı olursa ara demişti inşallah olmaz :) herkese tekrar yanıtları için çok teşekkür ederim
evet canım normal istiyorum ama doktor eğer sezaryen daha uygun derse diretmem bende sordum neye göre şubat başı diyorsunuz diye kilo boy ve bu zamana kadar olan ilerlemesine göre dedi zaten genelde haftasından büyük çıkıyor
ay bende öyleyim tuvalet ihtiyacım çok fena zorluyor bir bardak su içsem 50 kere gidiyorum
benim de vajinama vuruyor ağrıyor ve artık tekme değil de hareketleri daha çok kolu bacağı neresiyse orası şişiyor benimki de kahve içince kuduruyor anası kılıklı
bu arada sizin görüşlerinize çok önem veriyorum hem tecrübelisiniz hem de pozitifsiniz inşallah bende rahat vajinal doğum yaparım